Mamici de Noiembrie -Decembrie2007(71)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Buna tuturor! nu m-am trezit acum :), dar am avut ceva treaba urgenta pt birou. Tocmai am mancat fara sa-mi dau seama o pungulita de stafide in ciocolata vorbind cu un coleg pe YM(nu avusesem timp sa iau masa de dim), dar nu mai e cale de intoarcere.

Stie cineva ce fel de saltea pt patut trebuie sa luam? Am vazut de ex pe un site numai saltele naturale din cocos. Sunt total in afara subiectului, dar vreau sa iau patut si nu are rost sa le iau pe rand...

Cami, zilele trecute vorbeam de detergentul Bianco Puro - scria ce e dezinfectant, fara fosfati si are simbolul medico-chirurgical... intr-un cuvant minunat . Nu am auzit nicio parere despre el, dar mie mi-a placut, mai ales ca nu are miros.

32+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:
Originally posted by mihuta

quote:
Originally posted by simonicutza

quote:

Intrebare : ce balsam o sa folositi pentru hainute ?

29s + Sophia

mihuta eu una de vreo 2 ani de zile folosesc un balsam de rufe marca Chante Clair: http://www.ciao.it/Chante_Clair_Bebe_Balsamo_ammorbidente693259 care aici in tara nu se gaseste din pacate ... sau aceasta marca folosesc: http://www.italsilva.com/ss_marsiglia.html care au un miros ataaatttt de pllaaaaaaaccccccccccccccuuuuuuuuuuuuttttttttttttt.... sa nu mai vb. de mirosul pe care il au hainele orada uscate, de multe ori nici nu ma mai parfumez...

Simona 28+ TOBIA
http://www.flickr.com/photos/12428784@N05/show/

Mersi de info, dar de unde le iei ? Le aduci de afara ?

29s + Sophia

mihuta da, daca vrei pot sa-ti aduc si tie cand merg data viitoare in Italia, dar nu stiu de unde esti tu si daca vrei binenteles...

Simona 28+ TOBIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

buna dimineata
pussi multumesc frumos de Pm, m-ai mai luminat!! chiar nu pricepeam o iota de ce evita!!! ms
pussi, vezi ca diseara la real e concert cu Holograf, live de la ora 19.30.
merg sa va citesc, ca vad ca nu e mult!!!

Cea mai fericita sotzie si o viitoare mamica!!!

viitoare mami 31+ de bubulina IASMINA ALYSSA
www.babysfirstsite.org/newtickers/ticker/103560.sigmaker.png" target="_blank">

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonicutza spune:

quote:

Simonicutza , acum m-am prins ca locuiesti in Italia, asa ca intrebarea are raspuns de la sine.

29s + Sophia

mihuta draga, nu mai locuiesc in Italia de vreo 4 ani, m-am reintors in tara de cand sotul a decis sa-si deschida o activitate in tara mea de origine, acum locuiesc si lucrez in Timisoara...

Simona 28+ TOBIA

Mergi la inceput

Ramo, felicitari pt bebelina si stai linistita ca si mie mi-a zis dr ca exista o marja de +/- 250g. era pe undeva niste greutati stanmdard in functie de nr de sapt de sarcina. chiar sunt curioasa cat este. aaa si la mine bebelina e mai mare cu o sapt.
pussi, nu stii cumva daca la ianna mai sunt reduceri la body???

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

aaa ca ma intrebau cateva fete ce mananc, raspunsul e : DE TOATE!!!! si ce trebuie si ce NU trebuie!! asa ca Dany26, nu te stresa pt un cheesburger!!!

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

ellis, ancadragoman, pussi, dany2007 va multumesc din suflet pt linistire...uffff...am scapat de-o grija...Si fetelor eu cred ca , cartofii si sripioarele nu au nimic rau in ele....doar cheesburgerii si hamburgerii....au cred numai "prostii" nesanatoase in ei...

Am si eu o intrebare despre... ...cele care stiti ca bb e in pozitie craniana....oare mai e ok,"safe" sa facem...???Pt ca eu si sotzul....de vreo 3 sapt de cand am aflat ca e in pozitia asata....ne-a fost tare frica ....dar aseara....am comis-o

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dany26 spune:

quote:
Originally posted by bb_yasmi

aaa ca ma intrebau cateva fete ce mananc, raspunsul e : DE TOATE!!!! si ce trebuie si ce NU trebuie!! asa ca Dany26, nu te stresa pt un cheesburger!!!

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mersi BB yasmi!!!

28+ ANDREI

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Cami, Anca, felicitari pentru noile saptamani!
Erika, super dragut sotul tau ca era sa adoarma cu camasutele in brate! Cam asa fac si eu cand e plecat sotul :). ma imbrac in hainele lui (prefer ceva ce tocmai a purtat, parca-l simt mai aproape asa).

Adina, din pacate nu am vazut bebita, a fost o catastrofa ecografia - s-a stricat calculatorul. Doar ca a apucat doctorul sa-mi spuna cate saptamani are inainte sa-i precizez eu UM si au coincis. Am mai aflat ca nu are nicio circulara de cordon deocamdata... (o prietena a nascut normal cu 3 circulare de cordon - nu stia decat de doua). As vrea sa o vad pe bebita, dar cred ca peste alte 2 saptamani si la alt doctor, clar. Tie iti doresc refacere grabnica!

La intrarea in saptamana 33 am avut 11 kg in plus. Am vorbit cu o prietena care in ultimele 2 luni a mai pus 7 kg! Sper sa nu fie chiar asa... eu citisem de 450 g pe saptamana in ultimul trimestru.
Am vazut ca multe dintre noi au probleme cu somnul. Imi pare rau. Eu in ultimul timp am dormit foarte bine, am adormit instantaneu, ca niciodata, si nu am avut nici arsuri. Cand incepusem sa am, am suspendat masa de seara, mai bine zis, am inlocuit-o cu ceva foarte usor.

Odihna placuta fetelor care intra in prenatal! Eu cat mai reusesc mai aman. Mai am de luat si din concediul de odihna vreo 3 saptamani jumatate, asa ca e perfect. Ma ajuta mult daca mai aman prenatalul.

32+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dany26

Am si eu o intrebare despre... ...cele care stiti ca bb e in pozitie craniana....oare mai e ok,"safe" sa facem...???Pt ca eu si sotzul....de vreo 3 sapt de cand am aflat ca e in pozitia asata....ne-a fost tare frica ....dar aseara....am comis-o

28+ ANDREI

noi nu mai facem....., am discutat si am hotarat (mai mult sotzu') ca pana dupa ce nasc sa stam linistiti....

bubulina noastra

AMR maxim 9 sapt!!!!

Mergi la inceput