Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Bine ai venit bebe Gheo! Felicitari Sabina! refacere usoara si sa ai laptic

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

FELICITARI SABINA, sa-ti traiasca flacaul sanatos, papacios si necolicios, iar tie refacere rapida si sa te bucuri de el alaturi de cei dragi.

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Offf Doamne a scapat si Sabina sa-i traiasca bebe Gheo...micut si dragut cum face ea copiii....refacere grabnica si un copilas sanatos

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

quote:
Originally posted by adimercedes

Tu cum mai esti cu Boggy? Ati revenit la sentimente mai bune?

Nu, nici gand... Incearca sa-mi intre pe sub piele cu fapte, dar cateodata sunt bune si vorbele. El are prostul obicei de a se purta ca si cum totul e in regula, nu s-a intamplat nimic, nu avem nimic de clarificat... Ei bine o sa doarma in alta camera pana o sa invete sa-si ceara scuze si sa discute problemele din cuplu, cu scopul de a le indrepta. Daca se face ca ploua, problemele nu dispar de la sine si mai devreme sau mai tarziu vor reveni in actualitate...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Valentina_22, mie dr mi-a spus de cand mi-a dat elevitul ca o sa-l iau si dupa ce nasc cel putin 3 luni.De fir nu stiu ce sa-ti spun, eu nu am luat deloc, cica nu am avut nevoie.

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Bravos Sabinutooo!!!! 2.900 kg esti tare gagici!!!! Hai acasa acum, ca avem treaba!!!! Bine ai venit pe lume bebe Gheo!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Cecilico te-ai trezit? Vezi ca ti-am scris cum poti sterge un mesaj (daca e de mai multe ori postat, daca e cu greseli sau daca nu iti place tie)... E pe la inceputul capitolului... Cred ca pe prima pagina...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Cecilia si tu tot pt ceza te pregatesti?...ca nu mai stiu exact....iti pumnii stransi...simt ca ai emotii cu carul....dar poate ma insel...ia putin din inconstienta mea sper sa te ajute...

carmen 38s Oana Isabella
AMR 13 zile

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by mamagiuliei

"Bebe Gheorghe s-a nascut la ora 12.05 cu 2.9 kg, nota 10 !"

Bai, de ce ii dati baiatului nota 9, daca el a luat 10 cu felicitari???? Corectati, va rog frumos, ca se supara Sabina pe noi.

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Yuhuuuuuu, bravo Sabina! Sa fiti sanatosi amandoi, refacere rapida si sa veniti repede acasa!

Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)

Mergi la inceput