Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 9
Annisia spune:
Asaaa, si Sabina avea 39 de saptamani si o zi... Restul detaliilor ni le va oferi ea...
Roxanoooo, mai baga-ne si pe noi in seama!!!!! Stai numai cu mancaciosul tau dulcic???? Macar mai arata-ne poze cu el...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
MamiciDe2007 spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by mamagiuliei
"Bebe Gheorghe s-a nascut la ora 12.05 cu 2.9 kg, nota 10 !"
Bai, de ce ii dati baiatului nota 9, daca el a luat 10 cu felicitari???? Corectati, va rog frumos, ca se supara Sabina pe noi.
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
gata s-a rezolvat!
Fetelor felicitati-o pe sabina si aici: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106864
Annisia spune:
Am vazut ca s-a rezolvat...
Numai Cecilia nu sterge mesajul duplicat....
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
slippers76 spune:
Nana, nu-i musai sa pierzi dopul inainte de a incepe contractiile. La Miruna eu nu pierdusem nika inainte de contractii (mai putin rabdarea). Acum am pierdut dopul inainte. A fost o premiera pentru mine, si chiar m-am nelinistit putin, pentru ca nu arata deloc asa cum stiam eu ca ar trebui sa arate teoretic: gelatina cu firishoare de sange: la mine era mai degraba jeleu de ciocolata...
Gabitza, pup mult, mult, mult. Uite, pentru tine, poze cu Vladutz, ca sa ma laud si eu:http://family.webshots.com/album/560562012JIzzAr
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
toma_lly spune:
Bine ai venit bb Gheo si felicitari Sabinei !!
Tomitza 39+ Natalia Ioana
mi-a facut sotu' blog
www.flickr.com/gp/9702061@N05/jGo9d1" target="_blank">Lucruri pt Natty
Poze
tomasa spune:
Felicitari, Sabina!!!
Bun venit pe lume Gheorghe! Sa ai o viata minunata si mult noroc!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36s fixMaria
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Annisiaquote:
Originally posted by adimercedes
Tu cum mai esti cu Boggy? Ati revenit la sentimente mai bune?
Nu, nici gand... Incearca sa-mi intre pe sub piele cu fapte, dar cateodata sunt bune si vorbele. El are prostul obicei de a se purta ca si cum totul e in regula, nu s-a intamplat nimic, nu avem nimic de clarificat... Ei bine o sa doarma in alta camera pana o sa invete sa-si ceara scuze si sa discute problemele din cuplu, cu scopul de a le indrepta. Daca se face ca ploua, problemele nu dispar de la sine si mai devreme sau mai tarziu vor reveni in actualitate...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia, imi pare rau de situatia asta prin care treci. Uneori se intampla ca domnii barbati sa creada ca daca ignora o problema, ea va disparea de la sine, pe cand noi, mai ales in perioada asta, vream sa luam taurul de coarne si sa rezolvam orice nalamurire, sa o punem in urma noastra si sa mergem mai departe.
Uneori insa si faptele au greutate. Cred ca ei uneori se pot exprima mai bine facand decat vorbins. Noi suntem alea mai articulate si mai gurese . In fine, daca el incearca sa isi "spele pacatele" aratandu-ti, mai degraba decat vorbindu-ti, eu zic sa ii dai circumstante atenuante. Eventual sa il iei si sa ii spui ce simti tu, cum vezi tu lucrurile si ca nu e musai sa creada si el la fel, dar vrei sa stie cum si ce e la capatul tau de "funie".
Eu iti tin pumnii sa se rezolve toate, ca ar fi pacat sa va prinda Yannis cu probleme nerezolvate...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
tomasa spune:
Gabriela, Ana, aveti niste frumuseti de copii !
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36s fixMaria
Annisia spune:
Adimercedeso, la mine astea sunt mofturi. Pur si simplu vreau sa il chinui si sa-l aduc acolo unde o sa aud cuvintele magice - imi pare rau... Nu-mi fac eu griji, ca nu ma lasa pe mine la greu B. Iar pentru fi-su ar muta muntii din loc. Cu moralul sunt super ok. La inceput nu mi-a picat bine, dar vazandu-l cum se gudura pe langa mine mi-au crescut coarne... Ma mai joc si eu cateva zile, pana vine Yannis acasa... Doar nu crezi ca eu voi dormi singura cu bebe... Sa faca bine sa suporte si el supliciile maternitatii si paternitatii... Sa schimbe pampersi, sa nu doarma noptile, sa sterilizeze biberoane si alte asemenea. Pai ce crede ca scapa??? Hait!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare