Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 10
Annisia spune:
Bai, nu stiu de la ce naiba am ametelile astea???? Probleme cu tensiunea nu am... Cred ca sunt insarcinata... Vai tu!!!!
Chestia e ca ametesc numai cand stau intinsa. Daca sunt in picioare, nu am nimic... Ia bagati impresii aicilisea, sa ma lamureste si io!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
cecilia L spune:
Amar eu sper sa nasc normal, da ai dreptate am emotii cu carul, dar cred ca si o doza de inconstenta e buna, multumesc.
Anisia, chiar nu m-am intors la acel mesaj sa-l sterg, dar daca ramane asa inseamna ca ti-am trimis mai multi te superi???????
Eu am terminat curatenia in baie si mancarica pt tati, chiar asa sa-l las fara papica, sper sa si manance. Mai tb sa ajunga tati acasa sa mai dea o data cu aspiratorul si sa stearga parchetul, chiar nu mai pot. Gata a venit tati, vb mai tarziu.
de Prisi nu se stie nimic????????????///
cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Adimercedeso, la mine astea sunt mofturi. Pur si simplu vreau sa il chinui si sa-l aduc acolo unde o sa aud cuvintele magice - imi pare rau... Nu-mi fac eu griji, ca nu ma lasa pe mine la greu B. Iar pentru fi-su ar muta muntii din loc. Cu moralul sunt super ok. La inceput nu mi-a picat bine, dar vazandu-l cum se gudura pe langa mine mi-au crescut coarne... Ma mai joc si eu cateva zile, pana vine Yannis acasa... Doar nu crezi ca eu voi dormi singura cu bebe... Sa faca bine sa suporte si el supliciile maternitatii si paternitatii... Sa schimbe pampersi, sa nu doarma noptile, sa sterilizeze biberoane si alte asemenea. Pai ce crede ca scapa??? Hait!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Hahahahahaha, esti tare (dusa) . Ma gandeam eu ca te pisicesti si il soricesti. Las' ca trece. Si ei saracii trec prin momentele lor. Si chiar si la ei se schimba hormonii ...
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Carmenita spune:
Anissia, ti-ai luat tensiunea? Poate sa fie si mica, nu neaparat mare, mai ales ca zici ca ametesti cand stai culcata. Cu fierul cum stai, sa nu fii anemica. Eu aveam ameteli de la lipsa de calciu si de la tensiune mica. Astea sunt cateva indicii, dar eu zic sa iti iei o tensiune neaparat. Ai grija de tine!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
luy spune:
Felicitari Sabinutza !!!!
Pupam mamica frumoasa si bebe delicat, sa fiti sanatosi, sa cresteti mari si cuminti !
Gabriela, frumoasa printzesa bucalata ! Cum sa nu te indragostesti de asa o minune ? Si noi ne uitam la a noastra si parca nu ne vine a crede ca e adevarat si ca am fost binecuvantati cu o asemenea minune !
A, sa va zic ca astazi implinim 10 ani de la casatorie. Si chiar vorbeam cu sotul de dimineata, ca am primit cel mai frumos si mai de pret cadou !
Cecilia, curaj ! Maine o sa te intalnesti cu bebe ! O sa fie cea mai fericita zi din viata ta, ai sa vezi !
Luy, fericita mamica de Maria Teodora
Annisia spune:
Stiu ca sunt dusa. Macar nu am pretentii... Multumesc, multumesc pentru aplauze, sunteti formidabile!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
irina.c. spune:
quote:apa neaparat,eu muream de sete.Bine ca luasem sticla cu mine,ca altfel... Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
Originally posted by cecilia LAm intrebat si eu ieri, mai intreb si azi, poate stie cineva sa-mi raspunda: de ce am nevoie in sala de travaliu??????????
Acum merg sa vad in lista de tel a cui nr il gasesc.revincecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi
am blog
Roxali spune:
Am fost la eco , bebelina e pe pozitie, are 2 kg, placenta e ok, lichidul la fel,plamani sau format deja, cu intestinul sta cam prost, adik nu e cacacioasa ...deci sper sa fie cumintica sa iasa la termen.
Ma pun pe citit din urma
Ali32si Enrico 7ani
poze
Mada28 spune:
La multi ani Luy pentru aniversarea de astazi. Si noi implinim astazi patru ani de la casatorie. Cadoul nostru sper sa vina saptamana viitoare pe 11 dupa ce se intoarce Tutunaru.
Va pup
38+ Luca Mihai
Annisia spune:
Carmenita, si eu m-am gandit in primul rand la tensiune... Nu stiu cum stau cu fierul, ca nu mi-a mai dat nenea doctoru sa-mi mai fac si vitamine, minerale, alea, alea... In primul trimestru stateam beton cu toate. Plus ca iau vitamine de la inceputul sarcinii si mananc a prost orice, da orice neamule....
Offf, pai tensiune imi trebuie mie? Incerc sa fac putin nani, ca imi e lene sa ma duc amu la doctorita care imi ia tensiunea... Ii bag o vizita deseara...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare