Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 7

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns slippers76 spune:

Uf, am intrat sperand sa aflu vesti bune despre Sabina. Sper ca e in regula, la fel si bebe Gheo!

Lavinia, felicitari mamico, refacere rapida, sa traiasca Miruna, sa fie sanatoasa!

Gabrielaaaaaaaaa, cred si eu ca te-ai indragostit de printesa ta! E o dulce! M-am indragostit si eu de ea!

Noi suntem binisor. N-m prea dormit azi noapte, dar deh... riscurile meseriei. Oricum, e muuuult mai cuminte decat era Miruna! Baitza inca nu i-am facut. Ma gandesc sa-i fac pe seara. Dar daca stau sa ma gandesc ca la Miruna inca pe vremea asta eram in spital, parca nu mi se pare asa tarziu sa mai astept vreo zi-doua. Nu ca mi-ar fi groaza de baitza, dar ma simt foarte obosita si el e inca "crud" rau, ca ne-am externat la o zi si jumatate.

Ana,Mirunica (16.05.2003)si Vladut (01.09.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danuta36 spune:

Buna fetelor!
Felicitari noilor mamici:MISHUTA,AMIRONEANU,LAVINIA!Sa va traiasca comorile,sa fie sanatosi!

Tin pumnii si pentru Sabina!

Ana bine ai revenit acasa!Ce frumusel e Vladut!
Luy,Gabriela aveti niste fetite!!!Cred ca si taticii sunt tare mandri de ele...
Yaia frumoase lucrusoare ai luat pentru bb!

Eu sunt un pic necajita,caci se pare ca fetita noastra va mosteni rinichi polichistici de la taica-sau,dar sper sa fie totul bine,nu vreau sa ma gandesc la rele,dar de cateva zile tot 'rumeg' ce mi-a zis doctorul..si al meu sot a mostenit 'treaba' asta de la maica-sa,asa ca ma asteptam..intotdeauna de ce mi-a fost frica,n-am scapat..

Dana 35s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

[quote]Originally posted by isabeluta

Am si eu o intrebare!!! Elevitul si fierul le luam pana cand? Pana in ziua nasterii? Sau dupa nastere continuam inca x zile? Mie dr mi-a zis pana la nastere pe la 20 de saptamani, dar atunci momentul mi se parea atat de indepartat incat nu mi-am pus problema. Ideea e ca mi se termina ferretab-ul si nu stiu de care sa iau cu 100 de tablete sau cu 30?

isabeluta36 +
bebita
AMR 22 zile

Mie don doc mi-a spus sa le iau pana la sf sarcinii, iar dupa aceea inca 3 luni , mai ales daca alaptez.

34 s +
si Alexandra-Nicloleta (27.02.2004)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Multumim fetele de aprecieri! Da, am pus si cercelusii inca din maternitate, dar mi-a fost o mila de ea, in ziu aceea i-a facut si vaccinul. Scumpa! Ce am mai plans! Dar acum cine e frumoasa????

Ana, bine ai revenit!Ce putin ai stat in spital! Mami curajoasa! Cred ca e un scump bubu al tau!

Pupam fetele si sa vina bebeiiiiiiiiiiiiiiiii!!!

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simo78 spune:

mamici si viitoare mamici de sept-oct!

Pe cele care au nascut le invit daca au timp sa facem o Calea Lactee virtuala pe 29 sept, la ora 18....mai multe amanunte gasiti aici

Simo de Matei Hisham

Asa mi l-a daruit Dumnezeu mie pe Matei

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Simo, multumim de invitatie!

Noi suntem bine cat de cat, a inceput bub sa nu mai aiba deloc loc si s aimi mute burta cu totul. Aseara am crezut ca nasc, asa tare era si el se misca in reluare.

O intrebare: e neaparat sa pierzi dopul gelatinos care sigileaza colul, inainte sa nasti? Nu de alta dar il tot caut si nimic si nu vreau sa am vreo surpiza directa.

Nana, 38+ Razvan Andrei

In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Nana mie dr mi-a spus ca nu e obligatoriu, poti sa-l pierzi pe parcurs si sa nici nu-ti dai seama, sa nu-l pierzi deloc sau sa-l pierzi si cu 2 sapt inainte sa nasti, asa ca iti zic si eu ce mi-a zis mie dr. mea, nu te stresa cu dopul, importante sunt membranele.

Am intrebat si eu ieri, mai intreb si azi, poate stie cineva sa-mi raspunda: de ce am nevoie in sala de travaliu??????????

Acum merg sa vad in lista de tel a cui nr il gasesc.

revin

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

"Bebe Gheorghe s-a nascut la ora 12.05 cu 2.9 kg, nota 10 !"

am furat mesajul si vi-l scriu si voua, sunt foarte emotionata.

Sabina, sa-ti traiasca feciorul, sa fie sanatos, papacios, somnoros, necolicios, refacere rapida tie si muuult laptic !

Nasterri usoare in continuare !!!

Daria & GIULIA_(2004_08_16)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amar spune:

Nana...aceeasi indeletnicire am si eu ..caut mereu in chiloti ca parca am senzatia ca iese ceva sau picura dar nik....cica nu-i neaparat ala poate iesi si la nastere odata cu expulzia....apa rupta e importanta si durerile pe care in mod sigur o sa le deosebim de tot ce simtim acum... nici eu nu mai pot dar trebuie sa mai rezistam...inca un pic.

carmen 38s Oana Isabella

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Nana, asa stiam si eu, ca unele mame il pierd fara sa-si dea seama (iese pe bucati) sau il pierzi chiar inainte de nastere si e ultimul lucru care te preocupa de vreme ce ai deja contractii.

Cecilia, eu nu am nascut inca si nu prea te pot ajuta. Dar ma gandesc ca neaparat sa ai la tine apa, un strugurel de buze ca cica ti se usuca buzele, aparatul foto sa fie la sot in cazul in care e cu tine in sala (sa faca primele poze) si musai telefonul sa ne trimiti noua mesaje. :))

Sabina, felicitari, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept! Vezi ca nu a fost mic bebele? Ti-ai facut griji degeaba!

Irina 35+

Mergi la inceput