Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 6
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Adimercedes stai linistita iubita, ca e doar o pasa... Cred ca toate am trecut prin stari mai mult sau mai putin interesante pentru psihilic... Hormonii bata-i vina!!!! Lasa ca trece si asta. Mai avem putin si vom rade cu lacrimi de crocodil, la vederea minunilor. Iti vei aminti cu mare bucurie aceasta perioada si te vei amuza de aceste stari alternative... Pupici si nu mai sta suparici!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia, merci pt vorbele bune. Da, stiu ca trece. Candva . Am reusit sa ma odihnesc putin, doar ce m-am ridicat din pat. E 6:25pm. Nu am ajuns chiar cand am zis, pt ca am revenit sa mananc, apoi a ajuns sotul etc. Insa am reusit sa adorm si bebelusa a stat cumintica si ea.
Offf, stiu ca sunt pase si pase si hormonii isi fac de cap, corpul se pregateste etc. Eu cred ca organismul meu stie el ce stie cand cere odihna. Dar bocetele la ce i-or folosi???
Tu cum mai esti cu Boggy? Ati revenit la sentimente mai bune?
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
Piciulika spune:
Devylla + Erika, bine ati venit acasa! Felicitari mamico!!!!
Afibebe, mie imi pare aiurea chestia cu scosul papei de noapte - e inca mult prea de mic!!!
Aici spune la cerere macar pana la 3 luni. Zice ca alaptarea tot la 2 -3 ore, desi e epuizanta pentru mami, e importanta pentru micutzi: au stomacel mic si pana acum primeau tot, cand voiau; noaptea trebuie si sa se hidrateze, nu doar sa pape... Eu zic sa nu va chinuitzi, nici voi, nici bebe - ca treji tot stati! ...si ce frustrat trebuie sa fie piticul, sa simta ca e mama, sanul e acolo, si... pauza! Pai si eu as urla in locul lui!
Sabina draga, acum esti probabil in operatzie... Dumnezeu sa va ajute pe amandoi! Abia asteptam sa va stim bine pe amandoi!
Piciulika 36+ Michael
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by alehiam
adimercedes asa am patit si eu dupa ce am intrat in concediu... am bagat la somn. Radea sotul: asa ai inceput sarcina, asa o termini. Depresii, asa cum zicea Annisia, nu cred ca a scapat vreuna fara ele. Sunt normale pentru ca te gandesti la micul sufletel care o sa vina in viata ta. Si nu te speria ca nu ai timp sa-i aranjezi tot bebelusei. O sa vezi ca apare exact cand trebuie.
Mad cu Robert
Alehiam, multumesc si tie de incurajari, scumpa. Adevarul e ca pisicul meu e tare, dar parca m-a ajuns. Exact genul asta de oboseala am avut-o pe la luna 3, cand era musai sa ma intind in timpul zilei, ca altfel era de rau. Dar apoi imi trecuse. Acum oboseala asta e combinata cu stres, cred, stres deghizat si asta ma pune gramada.
Dar ii vin eu de hac cu suc de fructe (asta cere organismul meu in ultima vreme) si somn!!!
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Piciulika spune:
Gabriela, ce frumoasa e printzesa Sara!!!!
Delicata, capsorul asa rotunjor si frumoooos...!!! Mai vrem pozne!
Bravo fetitzo, papa bine!
Va pup pe amandoua!
Piciulika 36+ Michael
adimercedes spune:
quote:
Originally posted by Piciulikaquote:
Originally posted by adimercedes
Si, in plus, sunt cam sensibiloasa, am stari alternative, dar mai mult imi vine sa plang din orice . Si sunt si stresata ca mai am inca de facut pregatiri pt bebelusa si de iri sunt oficial in 37 sapt!!!
In fine, o sa imi treaca...
Pai ce facem: tu ma incurajezi pe mine si acuma lasi tu garda jos si plonjeasa 'pisicul' tau?!?
Ia de aici o si-un sa te lase hormonii astia in forma in care te stim, ener(ge)tica si optimista! EEEEEEEI...!
Usurel, ca le rezolvatzi voi pe toate, ai sa vezi!
Piciulika 36+ Michael
Piciulika, merci de sustinere!!!
Pai, pisicul plonjeaza ca are de unde . Dar imi terece mie. Inteleg ca e perioada, deh...
Felicitari mult pt concesiile obtinute in elgatura cu beneficiile pt bebeii din firma voastra si succes mult cu proiectul cresa! O sa ai un mega-succes!!!
samburici
Yaia spune:
Buna, fetelor!
Azi intru cu intarziere la apel. Am fost la control de dimineata si cand am ajuns acasa, am bagat nani. Mai ales ca aici e innorat si poti dormi taaare bine.
La control totul a fost ok, se pare ca beeb s-a intors, dupa cate zicea moasa si dupa cum simt si eu. Marti mergem si la doctor si atunci stim sigur ce si cum.
Lavinia, felicitari, refacere rapida si bebe sanatos, cuminte si destept!
Sabina, tin pumnii, sper ca s-a terminat deja si acum te recuperezi.
Annisia, m-a socat si pe mine vestea despre tatal biologic al Soniei...ca altfel nu stiu cum sa-i spun. Dar ai spus-o tu bine. Poate ca e mai bine ca au scapat de las acum, macar stiu cum sta treaba si pe cine se pot baza, desi e greu pentru un puiut de om fara ambii parinti, dar stiu ca o sa le fie bine, presimt eu!
Celorlaltor fete vreau sa le multumesc pentru complimentele despre lucrusoarele bebelusului. Azi vine si mobila comandata...abia astept sa o vad montata. Macar de ne-am decide si la nume...
Si fetelor, aveti grija de voi si de bebei, nascuti deja sau inca in burtica.
Eu merg sa-mi fac ceva papa si apoi la curatenie in bai, pe hol si spalat pe jos in camera la bebe.
Irina 35+
cecilia L spune:
Gabrilela, frumoasa Sara m-a innebunit, offfffff si capsorul ala mic cu cercei.....mai vrem poze.
Sabiana, cred ca e in operatie, sa dea DD sa fie totul bine si sa se refaca repede.
De Roxana zicea Sabina ieri ca a vb cu ea si sunt bine, doar ca o solicita mult bebe Andrei si sa o mai lasam cateva zile.
Eu am reusit sa adorm de la 5 la 11, e bine zic eu pt azi, dar ce ma fac maine cand la 9 tb sa fiu la spital, o sa fiu chiauna. Dar nu mai conteaza, am intalnire cu bebe Cristian, abia astept.
Merg sa-mi caut ceva de facut, altfel simt ca o iau razna, ma gandesc numai la ce o fi maine, daca o sa am suficienta putere...........offfffffff, nu vreau sa ma gandesc.
cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi
Carmenita spune:
Gabriela, sa iti traiasca frumoasa Sara! Este superba, un capsor perfect!
Cecilia mult noroc maine la marea intalnire! Nastere usoara si sa fiti sanatosi!
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
rodicamaries spune:
Buna fetele...
Nu stiu ce-mi veni, am luat oglinda sa ma uit putin la zona X sa vad cum se prezinta... totul bine si frumos dar eu am vaginul foarte deschis... am si masurat 3cm deschizatura... mai sunteti careva in situatia asta??? e ceva normal? sau bebe al meu vrea sa vina mai repede?, alte semne nu sunt, gen contractii, etc..
Pe ce post TV au aratat-o pe Sonia? Eu n-am vazut...
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt
adimercedes spune:
Gabriela, ce fetita frumusica are mama!!!!! Sa va traiasca!!!
samburici