Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 5

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Preferam sa nu fie nevoie de astfel de ”complimente” si fetele sa nu ramana singure. Saraca Oana, prin cate a trecut in ultimul timp... De parca nu-i ajungea cate avea de suportat, a trebuit sa mai se intample si mizeria asta... Foarte trist...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Sabinutza, ne gandim la tine si-ti tinem pumnii ! Fii puternica si umple-ti maintea cu ganduri frumoase, sa vina bebe Gheo pe lume in cele mai bune conditii ! Mai e putin, foarte putin si o sa-l ai in brate !

Devylla, bine ai revenit ! Ne bucuram ca printzesica ta e bine, asteptam poze... Sper sa te acomodezi repede cu noul ritm al vietii

afibebe, si eu am fost sfatuita de pediatra de la spital si de cea a fetitei sa-i dau san la cerere. Asa ca daca plange de foame, doar n-o sa ma fac ca nu aud... Am tot interesul sa-i dau sa pape, sa se faca mare... Chiar daca poate e mai obositor pt mine uneori, nu conteaza.

isabeluta, elevitul se ia si pe perioada alaptarii, cu siguranta. Despre fier nu stiu sa-ti zic sigur, dar inclin sa cred ca da. Eu nu iau fier ca eram cu analizele OK, am luat la un moment dat 30 zile, pana am ajuns la stadiul asta (avusesem hemoglobina sub limita minima)

tomasa, esti o dulce, cum ai tu grija sa le raspunzi la fete

Annisia, mai ai si tu putin... Ah, abia astept sa vad poze cu bebe Yannis !

Pup fetele frumoase, burtoase sau deja mamicoase

Luy, fericita mamica de Maria Teodora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns isabeluta spune:

Sa-i fie rusine acelui barbat, tata nu-l pot numi...S-a lasat condus de lasitate si nu de dragoste cand a si-a parasit fetele si mai ales pe micuta Sonia. Ce sa-i faci...se pare ca in lumea asta mare e loc pentru tot felul de oameni.

isabeluta36 +
bebita
AMR 22 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomasa spune:

Normal ca preferai... si orice om normal, cred.

mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36s fixMaria

Edit: Apropo, intentia nu a fost de a te complimenta, te-am citat ca sa nu repet ce ai scris si tu, fiindca simteam la fel in privinta lui.

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by isabeluta

Sa-i fie rusine acelui barbat, tata nu-l pot numi...

Daaaa, cred ca ii este o rusine, de nu mai poate... Cu siguranta ca nu are nici urma de regret. De altfel, nu cred ca simte ceva legat de fete - Sonia si Oana... Daca avea sentimente, ar fi luptat alaturi de ele fara rezerva, fara sa stea pe ganduri. Dar asa, marea vedeta s-a gandit ca nu da bine la imagine sa aiba un copil cu probleme...
Haideti sa inchidem subiectul, ca nu are rost. Daca vreti, puteti sa intrati sa-i scrieti Oanei. Cred ca se simte singura, dezamagita si are nevoie de incurajarile noastre.

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=106269

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Tomasa, cand am spus despre complimente ma raportam la ce am scris eu despre el... La modul ca tare bine ar fi fost sa fie OM si sa nu trebuiasca sa il boscorodesc eu...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Gata, ma bag la nani ca m-a luat o ameteala idioata... Asta ce o mai fii nenica?

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Mie doctorul meu inca din spiatl mi-a zis sa iau fierul Haussman, eu zic ca e important sa iau , atat timp cat alaptez.

Eu tot alaptez la cerere, si mi se pare ca e prea devreme sa-i scoatem masa de noapte. Abia peste cateva luni..Mai ales copii care sunt alaptati la san, pot manca si la fiecare ora la inceput, pana se regleaza productia laptelui, pana isi face copilul program mai stabil.

Sunt cu gandul la Sabina, sper ca totul e bine cu ea si cu bb Gheo!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Piciulika spune:

quote:
Originally posted by adimercedes
Si, in plus, sunt cam sensibiloasa, am stari alternative, dar mai mult imi vine sa plang din orice . Si sunt si stresata ca mai am inca de facut pregatiri pt bebelusa si de iri sunt oficial in 37 sapt!!!

In fine, o sa imi treaca...

Pai ce facem: tu ma incurajezi pe mine si acuma lasi tu garda jos si plonjeasa 'pisicul' tau?!?

Ia de aici o si-un sa te lase hormonii astia in forma in care te stim, ener(ge)tica si optimista! EEEEEEEI...!

Usurel, ca le rezolvatzi voi pe toate, ai sa vezi!

Piciulika 36+ Michael

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gabriela77 spune:

Buna dimineata si de la noi! Am intrat sa vad cine a mai nascut! Si sa va pup pe toate! Tare dor mi-e de palavragit, dar nu prea gasesc timp, incredibil cat timp ia un bebe mic. Dar nu as schimba pt nimik in lume. M-am indragostit iremediabil de puiul meu! As putea sa o privesc ore in sir si nu m-as plictisi!

Lavinia, scumpa, felicitari mami, sa traiasca printesa ta! Iar tu sa te refaci repede!

Sabinutza, tinem pumnii strans! Il asteptam cu drag pe bb Gheo!

Am mai pus niste poze cu bebe Sara! Noi sintem bine, ne recuperam incet dupa nastere, taietura doare tot mai putin, dar inca nu pot sta in fund, lapte avem din belusg, dar si ceva rani la mameloane. Trage fata mamii ca disperata. Ma bucur ca e bine sanatoasa, a vazut-o si tanti dr acasa, a zis ca e superbine. Asteptam sa cada buricul si sa facem prima baita!

Va pup cu drag

http://www.flickr.com/photos/11609906@N08/?saved=1

Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)

Mergi la inceput