Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 4
isabeluta spune:
Am si eu o intrebare!!! Elevitul si fierul le luam pana cand? Pana in ziua nasterii? Sau dupa nastere continuam inca x zile? Mie dr mi-a zis pana la nastere pe la 20 de saptamani, dar atunci momentul mi se parea atat de indepartat incat nu mi-am pus problema. Ideea e ca mi se termina ferretab-ul si nu stiu de care sa iau cu 100 de tablete sau cu 30?
isabeluta36 +
bebita
AMR 22 zile
tomasa spune:
Afibebe, sfatul meu e sa-i dai in continuare sa manance noaptea. Chiar daca ii dai lapte praf si nu san sunt necesare mesele nocturne, fiindca are stomacelul mic si nu poate retine o cantitate mare in el. Stiu ca hipoglicemia e foarte periculoasa la bebelusi, le poate afecta creierul. In nici un caz nu-l obliga la program si nu-l lasa sa rabde de foame la varsta asta.
Eu am citit ca mesele nocturne nu mai sunt necesare dupa ce bb face 6 kg, abia atunci rezervele de grasime ii sunt suficiente, dar chiar si atunci eu tot i-as da sa pape daca ar cere. Isi va scoate singurel masa cand va fi pregatit, ai increderea in organismul lui si mama natura. Asta e parerea mea cel putin...din pacate divergenta de cea a pediatrului, dar daca tot ne-ai cerut-o...
Annisia, dar cine-i tatal ei? Am inteles din ce s-a scris ca e prezentator TV, dar nu stiu exact cine si sun curioasa. Oricum daca asa a procedat e un nenorocit...Foarte trista situatie, iar ea e atat de tanara si de incercata mititica
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36s fixMaria
isabeluta spune:
Noi ne gandim la voi cu drag mami Sabina si bebe Gheo!!! Sa va vedem cat mai curand in pozici si pe mamici si pe bebici.
isabeluta36 +
bebita
AMR 22 zile
tomasa spune:
Isabeluta, eu cred ca vom avea nevoie si dupa, mai ales daca alaptam. Eu voi lua si pe perioada alaptarii, macar pana face bb 6 luni, adica la diversificare, ca atunci incepe sa suga mult mai putin. Altfel mi-e ca raman fara par in cap si dinti in gura.
36s fixMaria
Carmenita spune:
Anissia, m-ai socat! Unii oameni nu au suflet...
Tomasa, suntem alaturi de Sabina si ne vom ruga pentru ea si bebe sa fie sanatosi. Domnul sa ii aibe in grija!
Isabeluta, eu iau fierul doar pana ce nasc, si daca ma simt mai anemiata poate mai iau, dar cu elevitul continui toata perioada de alaptare. Asa mi-a zis medicul de familie, si chiar scrie ca este si pentru perioada asta. Ma gandesc ca poate eu nu mananc suficient de variat ca sa ii asigur necesarul de vitamine, asa ca mai bag si elevit.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Annisia spune:
Isabeluta, pe prospectul de la Elevit scrie ca se ia si in perioada de alaptare. Cel mai sigur e sa intrebi doctorul tau sau un pediatru...
Tomasa, e vorba de Alexandru Conovaru, de la B1Tv... Prezinta dimineata emisiunea 7 si 10... Un coate goale... Un suflet atat de mic...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
tomasa spune:
quote:
Originally posted by Annisia
Tomasa, e vorba de Alexandru Conovaru, de la B1Tv... Prezinta dimineata emisiunea 7 si 10... Un coate goale... Un suflet atat de mic...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Mai bine de atat nu te puteai exprima...exact asa simt si eu, doar ca tu ai transpus-o in cuvinte .
36s fixMaria
tomasa spune:
Bee, am citit acum ce mi-ai raspuns ieri despre Ana . Offf, Doamne prin ce ai trecut, draga de tine. Nici nu-mi pot imagina ce a fost in sufletul vostru...si mai ales sa nu stii ce a general problema. Slava Domnului ca Ana este bine si ca ati reusit recuperarea.
36s fixMaria
isabeluta spune:
Multumesc mult fetelor asa ma gandeam si eu la Elevit. Cu fierul aveam ceva dubii! Ma gandeam ca o sa ma anemiez dupa nastere. Pe de alta parte volumul de sange de acum e aproape dublu fata de cel normal... poate nu l-oi perde chiar pe tot... O sa intreb sigur dr.
isabeluta36 +
bebita
AMR 22 zile