Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns afibebe spune:

andruzza

betty draga nu stiu cum am dat jos 14 kg.adevarul e ca nici pofta nu prea am de papat.
eu am luat in sarcina 12 kg si am dat jos 14.
legat de burtiera l-am intrebat si eu pe medic daca pot sa o folosesc insa mi-a spus ca pana dupa controlul de 6 sapt sa nu ma gandesc la ea.asta pt ca am avut cezariana.acuma nu stiu care e legatura.

sincer am facut niste vergeturi care ma ustura rau de tot si mi-a dat un antiinflamator.
am o burta flescaita.de ati vedea-o cum atarna ti-e mai mare.

doar ca barbatumio o pupa si zice sa nu fiu proasta ca doar a fost casuta lui bebe si se va retrage ea pana vine o surioara.

nici nu-mi vine sa cred ca azi avem deja 16 zile.asa repede a trecut timpul ca sincer nici nu-mi vine sa cred.

ma uit la el il vad cum creste sub ochii mei.mi-e mai mare dragul.

mare minune si mare bucurie iti poate aduce un ingeras.

nu credeam ca acest sentiment sa fie asa puternic.

mi-e groaza de ieri dupa-amiaza nu a mai facut kk.aoleu ce suferinta il asteapta iarasi.

acum doarme asa linistit.mi-e asa drag sa-l privesc si e asa de frumusel.

of lauda de sine nu miroase a bine.

AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ramonaiani felicitari iubita !!! sa iti traiasca bebelina si sa fie sanatoasa !!!!
ayumi ai niste bebelini ochiosiiiii si frumosiiii
sa iti traiasca !!!!!!
alinus sa nu mai fii suparata.schimba doctorita si gata!o sa fie bine,ai sa vezi!

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Roxanooooo, unde esti cand am nevoie de tine?????

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Deci io nasc, ca sa stiti... Puteti sa puneti si mama majoretelor, ca treaba e facuta...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mandarinutza spune:

Ramonaiani, felicitari, sa-ti traiasca printesa Eliza!

Ana, da luni m-am externat. La 12 fara ceva, i-am dat ultima masa bebelusei si am luat-o acasa pe la 13. Eram imbracata intr-o camasa siclam si un halat albastru. Merci frumos pentru precizarile ref la muls, eu furia laptelui n-am facut. Beblina suge cam la 3 ore ziua si noaptea mai des 2 ore, 1 ora 30,deocamdata. Ce ma cam ingrijoreaza e ca la sanul stang simt niste intarituri sub aureola si pe partea stanga care se mai estompeaza dupa supt dar nu de tot. Eu ma gandesc ca logic e sa se faca reglarea singura si pe bebe il pun egal la ambii sani.Sper sa fie ok si sa nu fac nimic la sani. Cred ca in perioada asta ma panichez mai usor, hormonal

Ayumi, multi pupicei pentru bebelusii tai scumpi.

Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007

Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns irina.c. spune:

FELICITARI NOILOR MAMICI!Roxana,eu am folosit debridat la Ilinca si mi s-a parut eficient.Alinush,in locul tau as schimba imediat medicul,cine stie ce belele mai ai cu ea.Afibebe,la mine burtica s-a retras deja,dar am nascut natural.Poate ca la cezariana se trage un pic mai greu.
Referitor la faptul ca bb nu face kk,poate ca ar fi bine sa intrebi medicul.Din cate stiu eu asta e un semn ca nu se hraneste destul.Daca papa suficient trebuie sa faca de cel putin 3 ori pe zi.moldoveanca,in afara de fasole si varza, se poate manca orice,ca nu afecteaza. Irina, mami de bb Ilinca(26 aprilie '04) si debb Teodora(26 august 2007)
am blog

Mergi la inceput

Ma enerveaza ca am simptomele Gabitzei si dupa cate mi-am dat seama, dansa s-a cam chinuit saracuta.... Deci am membranele fisurate si nu rupte... Curje asa un firisel rozaliu la vale... Dureri de parca vine mama lu ciclu, nu ciclu singurel...

PS - ori mi-o aduceti pe Roxana, ori ma tineti de vorba nenica....

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Annisia, nastere usoara!

Mergi la inceput

Da' tu acum ti-ai gasit de vorba? Fuga la spital sa nu-l scapi de BB acasa :)

Mergi la inceput