Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 26
betty78 spune:
Mandarinutza scumpo, bine ai revenit acasa. Sper sa ai un bebe mancacios si sanatos care sa iti aduca numai bucurii!!!!
Ayumi felicitari pentru puiutii tai!!! Sunt super dulci si sper sa poti sa ii aduci acasa cat mai curand!!!!
RoxanaG intradevar cum am spus: experienta. Mie mi-au fost necesare in jur de vreo 7-8 zile sa ma adun. Si acum in ca mai am momente in care ma pierd. Imi pare rau ca ai avut o asa nastere grea si sper sa te refaci cat mai curand. Si eu as fi vrut o nastere normala cu riscul sa fie la fel de grea ca si a ta. Intr-o astfel de nastere sentimentele mamei sunt mult mai intense, ceea ce nu am putut sa spun ca s-a intamplat la cezariana. Stateam acolo intinsa si as fi vrut in momentul ala sa imi i-au puiutul in brate,....dar nu a fost posibil.
Pinacolada felicitari mamico!!! Bine ai revenit acasa!!! Bebe Rares sa iti aduca numai bucurii!!!
Bernix sa iti traiasca bebelina!!!! Numai bucurii si impliniri sa iti aduca.
Ramonaiani, felicitari mamico!!!!! Sa iti traiasca Eliza, sa fie mancacioasa si sanatoasa si sa aveti parte numai de bucurii din parte ei!
betty78 de bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
afibebe spune:
buna dimineata la amiaza si de la noi.
bebe doarme.
Felicitari tuturor mamicilor si sa va traiasca bebeii.
mult curaj si multa multa bafta celor care urmeaza.
Roxana eu ii dau lui Cristisor Binisan.
Dar totusi imi plange de se inroseste tot.
Ii dau si ceai impotriva colicilor.
E mai bun Espumisanul???
Cand are colici e groaznic.Plange dragul de el de-mi frange inima.
am mai incercat si cu termometrul dar parca nu are nici un efect.
ieri noapte am avut o noapte de cosmar.
va intreb si eu pe cele cu experienta.la cat timp isi revine burtica cat de cat dupa nastere???
am 16 zile de cand am nascut si parca sunt in 4 luni gravida.
am dat jos 14 kg.am mai putine kg decat am avut cand am ramas insarcinata insa nu ma incanta pt ca nu pot sa mai iau nici un pantalon peste burtica.
si inca una rusinoasa...........
la cat timp dupa cezariana putem sa ne gandim la fapte....???
sunt nebuna asa-i?
dar fratioare de 9 luni........cred si eu.
am avut interdictie pe toata durata sarcinii din cauza unor probleme legate de bebe.
se screme ingerasul.hai ca mai intru mai tarziu.
poate se indura careva sa-mi raspunda si mie.
AFIBEBE mamica fericita de Cristian Nicolae 22.08.2007
cristina85ss spune:
Salut fetelor,la noi totul merge bine,desi ma simt putin mai rau zilele astea,ma doare spatele,am greata,se invarte casa cu mine si ma simt foooarte slabita.Ce spuneti? e normal? o fi de la vremea asa schimbatoare? Eu nu stiu ce sa mai cred
Cristina 38+ GIULIA
http://s195.photobucket.com/albums/z98/scristina85ss
andrruzza spune:
afibebe, la fapte poti sa treci dupa controlul de 6 saptamani, mai ai putina rabdare
Cat despre revenitul burticii, in functie de material :) Unele mai repedee, altele mai greu. Se spune ca 9 luni i-a trebuit sa creasca, 9 luni ii tre' sa-si revina, dar majoritatea prietenelor mele au scapat rapid de ea. Deci se poate! Eu mai greutz.
Sa scapi cat mai repede de ea!
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
moldoveanca spune:
Alinus,imi vine sa-ti dau bataitza.Din atatia doctori buni din Iasi ca slava cerului sunt destui tocmai pe asta ai gasit-o?Nu mai sta pe ganduri schimb-o.Eu sunt la Mihalceanu si sunt foarte multumita de ea,acum insa e in concediu si revine pe 15 in tzara.Eu am programare la ea pe 17 daca vrei sa-ti fac si tie programare,te ajut cu cea mai mare placere.Eu chiar am discutat deschis cu ea despre cum vreau sa nasc si am optat pt naturala cu epidurala dar bebe are circulara de cordon si in final se poate ajunge la cezariana,vom vedea mai sigur data viitoare.Iar cat e plecata mi-a dat nr doctorului Lazar care cica este foarte bun si nu este foarte aglomerat asa ca daca iti aduci tu frumusel toate analizele si ecografiile sigur te vor primi,Bafta multa si nu ezita sa ma contacetzi daca ai nevoie de ajutor
teo
betty78 spune:
Afibebe in legatura cu din cate am inteles eu am avea voie dupa 4 sau 6 saptamani. Eu pe 14 ma du la control si iti spun exact. Cum ai reusit sa dai jos 14 kg? Eu am dat jos 8.5 kg, iar de 2 saptamani nu am mai dat jos un gr. Vreau si eu sa mai dau jos inca minim 7 kg.....dar vad ca nu se intampla nimic. Cu burtica nu pot sa te ajut ca si eu am aceeasi problema...ba chiar am patit o faza super naspa....m-am intalnit cu un coleg de liceu din intampalre prin parc - eram cu bebe la plimbare - si ma intreaba cand vine si al 2-lea. Super penibil.....asa ca m-am facut verde albastra la fata si i-am explicat ca primul doar ca a venit de cateva zile mai exact de 2 saptamani (la vremea aia) si ca mai avem de asteptat pt bebe 2. Ma gandeam ca poate vreo b urtiera...ceva ne poate ajuta.
betty78 de bebe Mario-Alexandru
poze noi cu mine gravidutza si bebe Mario-Alexandru
bulinutza noastra
moldoveanca spune:
Betty uite tocmai asta vroiam sa spun de burtiera.Eu i-am cumparat surioarei mele care a nascut acum aproape 2 luni o centura reglabila postnatala de la Chiccco si e super.Adica burtica ei si-a revenit uluitor si o recomanda cu caldura tuturor.Si eu imi voi cumpara costa in jur de 1 mil si ceva sa va luati S sau M ca L zic eu e prea mare
teo
moldoveanca spune:
Si vroiam sa va intreb ce avem voie sa mancam cand alaptam tot pt sora mea intreb pt ca a facut cateva gafe in ultima vreme cu alimentatia ei si a suferit cel mic de burtica
teo
Yaia spune:
Felicitari Pinacolada, Ramonaiani, refacere rapida si bebei sanatosi, cuminti si destepti!
Alinush, uite ce draguta e moldoveanca. Eu zic sa apelezi la ajutorul ei.
Ma uitam acum pe lista sa vad cine mai urmeaza la nascut si am dat din nou cu ochii de Myral. Ea ar fi avut termenul ieri. Oare ce-o mai fi cu ea?
Irina 35+
tomasa spune:
Felicitari Pinacolada si Ramonaiani!
Sa va traiasca puiutii si sa fie sanatosi!
mama de BAIAT (9 ian. 2005)
36+Maria