Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 25
Roxali spune:
Alehiam baga niste plimbari lungiiiiiiiii...poate ,poate.
Eu si ptr al pozitina m-am plimbat de zor.
Ali33si Enrico 7ani
poze
Piciulika spune:
Ieri, 6 septembrie, la 18:39,
Ramonaiani adus-o pe lume pe
Eliza
Mica printesa are 2900 g si 53 cm
Ramonaiani a nascut natural (cu PDA) si era foste vesela si ne-a incurajat pe toate ca nu e atat de greu!
Felicitari lui Mami si Tati de Eliza
Sa va fie fetita sanatoasa si sa va aduca numai bucurii!
Piciulika 36+ Michael
danielaradu spune:
felicitari tuturor mamicilor din ultimul timp
eu am ziua cea mare marti 11.09 (ca fiimea tre sa iasa la zile mari - cand au cazut gemenele turnuri)
o sa-mi provoace nasterea dak pana atunci nu da semne sa iasa ea desi cred ca marti ma duc eu dilatata putin
nasc mai devreme ca imi pleak dr din bucuresti pe 15 sept si park vad ca ma apuca nascarea tocmai atunci
38+
o asteptam pe bebita
http://bd.lilypie.com/fHPZp2.png
amar spune:
Piciulika deci pe tine te-a anuntat oficial cu toate datele...eu atat primisem pe robot...dar ce bine ca e bine....
Sa-i traiasca micuta Eliza si mamicii refacere grabnica
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile
Carmenita spune:
Felicitari Pinacolada si Ramonaiani! Sa fiti sanatosi si sa cresteti mari!
La noi e astazi targ de hainute de bebici si bineinteles ca merg si eu. Prietenele ma cearta ca sa nu mai iau nimic pentru bebe ca am luat deja prea multe si o sa primesc o gramada. Dar nu cred ca rezist, oricum trebuie sa iau ceva frumos pentru fetita prietenei mele care abia a nascut.
Noi suntem bine, avem un bebe tare miscacios in burtica, a prins forta si aseara la uimit pe tati ce putere are. Am mai avut niste probleme cu soldul, dar mai rezistam cateva saptamani si vedem noi ce facem dupa.
Ayumi, sa iti traiasca voiniceii! Sa fie sanatosi! Sunt tare dragalasi.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
andrruzza spune:
Felicitari ramonaiani! Bun venit Eliza, sa ai viata frumoasa!
Ayumi, sa-ti traiasca baietii, sa creasca frumos si sanatosi!
alinush, prin cate tre' sa treci si tu cu dr. asta. Ce sa-ti spun, fii tare , poate iti gasesti totusi un alt dr. sa poti comunica cu el.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
slippers76 spune:
Neatza
Piticot doarme, asa ca pot sa arunc si eu un oki pe aici.
Roxana, felicitari si bine ai venit acasa.
Gabitza, draguta ca intotdeauna. Chiar seamana cu mine?
Mandarinutza, bine ai revenit acasa mamico. Tu cand te-ai externat? Luni? Mi s-a parut ca te vad. Eu stateam la nou nascuti la alaptatul de 12, inainte de externare si mi s-a parut ca te-am vazut. Cat despre muls, mie pediatra mi-a spus sa mulg numai daca vine furia laptelui (care inca n-a venit si nici nu-i musai sa vina - la Miruna a venit la 7 zile si a trecut ca un fum, in doua-trei ore), sau daca se infunda canale si fac mastita. Altfel dau peste cap "productia". Acum nu am muls deloc, pentru ca bebe suge super ok, cam la 2 ore jumate (ca medie, ca program n-avem) si nu simt nevoia sa mulg. Inainte de supt sunt tari si mai calzi sanii, dar dupa e ok. La Miruna am muls doar in noaptea aia in care am facut furia laptelui si apoi cand am facut o mastita destul de urata din cauza unor canale infundate (eh, o intreaga poveste cu canale, sfarcuri si etc).
Ayumi, ce bine ca mai treci pe la noi! Sa iti traiasca flacaii, sa se faca mari si sa ajungeti si voi cu bine acasa!
Bernix, bine ai revenit acasa cu Degetica ta scumpa!
Rox, eu inca n-am probleme cu gazele. A fost mai greu pana a eliminat meconiul, dar de cand suge calumea si are scaune de lapte, merge totul ca uns. La Miruna am folosit Debridat si mi s-a parut eficient. Dozajul este acelasi ca la Sab Simplex (o porcarie dupa mine), de doua ori pe zi, in functie de perioadele de colici ale copilului. Noua ne prescrisese 1/2 lingurita per administrare. Spumisan s-am folosit. Dar o sa tin minte.
Pinacolada, sa traiesti mamico, la fel si bebe Rares, sa creasca mare, sanatos si sa va aduca bucurii!
Alinush, ai sa vezi ca mai rezisti doua saptamani. Trebuie sa rezisti, asa cum ai facut-o si pana acum. Da-i incolo de doctori cu fumurile si parerile lor! Nu e ea singura doctorita cu care poti naste, nu? Si sa stii ca poti sa te plangi cat simti nevoia, asa cum am facut-o toate cand am avut probleme! pentru tine.
Ramonaiani, felicitari, refacere usoara si rapida si sa te intorci repede. Sa va traiasca micuta Eliza, sa aveti parte numai de bucurii din parte ei!
Vad ca bubulinul meu doarme de rupe, desi n-a papat prea bine de dimineata. Ma duc sa ma intind si eu putin.
Ana, mami de Miruna (16.05.2003) si Vlad (01.09.2007)
carpatina spune:
Felicitari ramonaiani! Bun venit Eliza!
La multi ani Ayumi pentru cele 2 luni ale baietilor tai! Sa fiti sanatosi cu totii! Cand crezi ca o sa-i ai acasa?
Devylla... neicusorule cat de greu trebuie sa-ti fi fost... epidurala nu se face la voi sau n-ai vrut?
35+ cu Ioana
Piciulika spune:
Ayumi, ti-am vazut frumoshii in filmuletze - taaare dulci! Al multi ani voiniceilor!
Alinush, eu nu m-as lasa pe mana unei macelarese. Vorba cuiva, mergi la medicul de garda si sigur e mai uman decat vaca asta!!! (scuze vacilo, care sunt niste fiintze caline) Iti tin pumnii stransi sa gasesti o solutzie si sa ai noroc de un medic bun, dupa cat ai patimit pana acum...
Amar, ramonaiani mi-a spus ca te sunase si nu a dat de tine. Deci erai prima la sir! Nu au voie cu mobil in spital si imi spunea iute-iute "fisha tehnica"
A mai povestit ca i s-a rupt apa martzi noaptea, fara contractzii si au tzinut-o monitorizata in spital pana ieri, joi, cand la 3 dupa-masa i-au declansat nasterea. A durat vreo 3 ore jumate si gata, a venit printzesa!
Piciulika 36+ Michael
gema spune:
Roxana, ca de obicei esti la inaltime! Curajoasa, optimista si mereu, mereu alaturi de noi cu sfaturi. Multumim pentru detalierea nasterii, ce putem sa dorim mai mult decat atat. Bravo pentru curaj si pentru BB Andrei. Sa stii ca mie mi se pare ca seamana cu tine.........sincer. Apropo de icterul lui bebe..........ce grupa de sange ai tu ca si sotul meu are B3 si eu 0 dar dr. m-a asigurat ca nu ar fii probleme.
Ayumi, sa fie sanatosi puii tai ca frumosi sunt slava Domnului. Mie nu mi se par asa mici cum soui tu.....nu cumva sunt mai mari?
Alinush, eu cu asa Dr. eram de multa vreme la siptalul de nebuni. Schimb-oooooooooo sau mai mergi la altul pentru a doua parere.
Chiar asa sa fie? Toate ti se intampla numai tie? Hai sa fim seriosi.......curaj iti doresc, sanatate tie si bebelului si multa, multa credinta ca totul va fii bine pana la urma.
Alehiam[/red, eu ziceam sa nastem de luni in colo poate vine si dr. nostru..........nuu de alta. Eu am implinit miercuri 40 de sapt. si, desi sunt nerabdatoare sa vad printesa mai repede ma rog sa mai stea macar pana duminica..........parca atunci vine dr?????? Tu ce stii?
[red]Bernix, sanatate iti doresc tie si puiutei tale. sa stii ca eu mai vreau poze, pentru ca tareeeeeeeeee mult imi place de ea. ZAUUUUUUUUUUUUUUU!
Madalina 39+