Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 24
AYUMI spune:
Multumesc Roxali.Am pus 4 filmulete;se vad toate?
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
alehiam spune:
Felicitari Pinacolada! noroc cu roxaana
Ayumi bine ai revenit pe la noi! Sunt asa mititei puiutii tai. Sa fie sanatosi si sa creasca mari, ca luptatori sunt.
CECILIA Sa vina bebe azi!
Mad cu Robert
AYUMI spune:
Iti multumesc,Alehiam.Intr-adevar,sunt atat de micuti,dar foarte puternici.Astazi fac deja 2 luni,nu imi vine sa cred.Acum mergem la spital,mai revin cu amanunte.
Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118
alehiam spune:
Noi suntem in aceeasi formula... acum nu stiu, parca mi-as dori ca puiul meu sa se nasca luni... ca atunci e ziua lui tati si i-am face un cadou frumos.
Insa sa vedem ce decide micul print. Numai ca nu prea primesc nici un semn ca ar vrea sa apara, decat daca zbantuiala de fiecare zi ar insemna ca vrea sa vina pe lume... mai am din cand in cand cate o durere de burtica ca la ciclu continua si atat.
Mad cu Robert
mandarinutza spune:
felicitari Pinacoloada, sa va bucurati de bebe Rares.
Am uitat sa va scriu. Cand m-am internat pentru ceza, am fost colega de salon cu Alina M din Braila cu bebe Rares in buurtica, care i se scurtase colul si astepta sa se produca nasterea in cateva zile. Din pacate nu stiu daca a nascut deja, dar cred ca da.
Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Roxali spune:
Devylla multumim ptr detalii
Rox toate se uita...daca si eu am patimit...mi-a trebuit ceva, dar mi-am revenit si tot naturel vreau
Ayumi se vad toate filmuletele...cine te va ajuta cu copii dupa ce ii aduci acasa???
Ali33si Enrico 7ani
poze
adimercedes spune:
Alinush, ma bucur sa aud de tine, dar imi pare rau de situatia in care te gasesti. Tare nasol. Ma intrebam daca nu ai pe cineva la Bucuresti, ceva rude, prieteni, care sa te primeasca vreo cateva zile sa poti merge la un medic decent, sa faci niste teste si cu care sa si nasti.
Mi se pare absurd sa te puna sa semnezi ca tu vrei musai natural. Ce incredere mai poti avea in doctorita aia, mai ales dupa faza cu pestera?!? Nu vreau sa mai adaug si eu stres, dar cred ca ar fi in stare sa te lase de izbeliste si pe tine, si pe bebe, numai sa iti demonstreze ca ea a avut dreptate.
Trebuie sa stii cum stai!!! Si nu mai exista nici un alt medic in tot Iasiul ala??? Un medic despre care sa stii ca e profesionist? La care sa te duci sa iti faca niste teste...
Iti tin pumnii sa fie totul bine
"The pessimist may be right in the long run, but the optimist has a better time during the trip."
samburici
Povestea obtinerii sarcinii
amar spune:
News...News...a nascut Ramonaiani...este in spital...a oriit aceasta veste pe robot...vocea ei era foarte stinsa...in rest nici un detaliu despre kg,lungie etc mod de nastere....nu stiu ce e dar nu mi-a sunat bine....sun acum pe mobilul ei sa vad care e treaba..Da doamne sa fie bine
carmen 39s Oana Isabella
AMR 13 zile