Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

PINACOLADA, Felicitari pentru BB Rares!! Sa creasca mare si sanatos!
AYUMI, LA MULTI ANI CELOR DOI PUIUTI LA IMPLINIREA CELOR 2 LUNITE!!Sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!

Alinush..imi pare rau pentru necazurile tale..acum cu cine nasti, daca nu cu Popovici? nasti in iasi, nu? cu medicamentele de care faci amintire nu te pot ajuta, imi pare rau..nu am luat niciodata si nici nu am "pile" pe la vreo farmacie..pacat insa ca sunt fete care ti-au promis ca te ajuta, contra bani, evident, si au uitat..sau nu mai vor acum.. Stai cumintica macar 2 sapt..sa treci de 37 sapt..Doamne Ajuta sa fie bine!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Buna dimineata burtici!!!!
Kriss, ai fost nasica!!!! Ce dragut! Sa ai mana buna si finii sa fie fericiti toata viata!!!
Devylla, nu stiu cum e cu ceaiurile alea. Iti raspund peste o luna... Hihihihihihihi...
Mama, mie imi este un frig de mor. Am trecut deja la pijamale cu pantalon lung si bluza cu maneca lunga. Am pus pilota pe mine. M-am trezit cu Beleaua-n pat sa ma incalzeasca si tot am murit de frig. Vaiii, nu mai apuca bebe al meu niciun pic de caldurica. Si toate hainele alea cu manecuta scurta, pot sa i le dau lui Happy sa le poarte...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Alinus, eu te sfatuiesc sa nu mai stai pe ganduri si sa schimbi nenorocita aia de doctorita. Dupa cum povestesti, e calr ca e lipsita de profesionalism si te va face carne de mici... Da-o la vale si cauta alte variante. Explica-i sotului ca nu ai incredre in ea, ceea ce e foarte important pentru nastere.
Uite, doctorul meu e un zurbagiu dpdv profesional. Dar ca om e mortal, fata. E genul care te calmeaza instantaneu, iti explica orice, sta dupa fudul tau, e mereu cu zambetul e buze si pare foarte sigur pe el. Mie mi se pare excelent sa nasti cu un astfel de om langa tine. Nu cred ca in momentele alea ai envoie de muratura de doctor alaturi, care sa iti inventeze aberatii in scopuri financiare, sa te ia la rost si sa te trateze ca pe un papagal nici macar frumos colorat... Fugi repede la un alt doctor si mai consulta si alta opinie, mai cunoaste si o alta abordare. Ai suferit destul sarcina asta si nu mai e cazul sa-ti prelungesti durerea!!!! Succes!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rodicamaries spune:

Buna dimineata burticoaselor, mamicilor si bebe-ilor...

Plec la doctor, sper sa aduc vesti bune...

Pupici

Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 9 zile

Mergi la inceput

Fugi Rodica si te asteptam cu vesti bune!!!!
Eu ma bag la somn, ca sunt deficitara la acest capitol... O sa dau drumul la putina caldura, ca parca e aiurea sa dudie caloriferele la inceputul lunii septembrie...

Nu v-am povestit de al meu... Cred ca ma citeste din umbra, cam tot ce aberez eu pe acilisea... Aseara m-am pomenit cu el in pat, cu un tupeu fantastic. Il vad ca isi aseaza, conform traditiei, actele, legitimatia si mobilul pe noptiera de langa partea lui de pat, se intinde dragutul linistit, isi aranjeaza pernele sub cap si tacticos incepe sa butoneze telecomanda, sa faca un zapping ca sa zic asa... Dau sa oracai la el, ma ia in brate si ma pupa de noapte buna. M-am simtit ceva la modul - lasa vrajeala ca nu tine, mai bine fa tu nani... N-am mai zis nimic... Am halito si asta-i viata...
Azi de dimineata era fresh baiatul, pupacios de mama focului, am primit si niste pipaieli chiar. Rusineeeeee!!!!! M-a facut si de data asta din tastatura, norocosul naibii!!! De ce nu e invers niciodata??? Jap, jap!!!! Astea erau doua palme, cu capul de pereti ma dau data viitoare, cand voi fi la fel de ”viteaza”...presimt...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Imi cer scuze ca nu ati putut vedea filmuletele.Cred ca am reusit acum.Incercati aici:

http://good-times.webshots.com/album/560587898nXgGOu

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Yaia spune:

Alinush, imi pare tare rau sa aud ca ai probloeme in continuare. Dar vorba Annisiei, nu o fi aia ultima doctorita din Iasi. Eu, daca as fi in locul tau, as naste si cu medicul de garda de la spital, dar cu aia nu! Faptul ca nu vrea sa mai aiba pe nimeni in sala de nasteri in afara de ego-ul ei, asta spune multe.

Rodica, bafta la control, sa vii cu vesti bune, baimareanco! (apropo, si al meu husband e din Baie, cum zice el uneori. :))

Annisio, te tot plangi tu de Tom, da asa-i ca mori de dragul lui? Chiar si atunci cand esti suparata pe el, nu iti vine sa-i dai o pereche de palme si apoi sa-l alinti putin? Hai, recunoaste!

Irina 35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kriss79 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Buna dimineata burtici!!!!
Kriss, ai fost nasica!!!! Ce dragut! Sa ai mana buna si finii sa fie fericiti toata viata!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

daa! mersi mult! sunt a doua pereche de fini!
da, asa e, noaptea s-a facut friguroasa..nici nu mai dorm cu usa de la balcon deschis ca nu vreau sa racesc acum in prag de nastere..
Cecilia, nastere usoara astazi!!

Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia

Cristina 33+ cu Alessia Stefana

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Adhnana spune:

Sabina si Pinacolada sa va traiasca bebeii, sa fie sanatosi si sa va bucurati de ei!
Roxana si bernix Bine ati venit acasa! Felicitari inca o data pentru puiuti. Roxana multumim pentru povestea cu bebe
Cecilia si iuli bafta multa!

Adhnana 35 fix Alexandru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxali spune:

FElICITARI PINACOLADA!
AYUMI SA-TI TRAIASCA BEBELINI....multumim de filmulet!

Bine ai venit Roxana, ma bucur ca stai bine cu moralul...las-o naibi de burta ca incet, incet iti revi tu...mai bagi ceva gimnastica,piscina daca ai timp.Cred ca e mai bine daca mai sta Alex acasa inca o sapt, nu de lata, dar sa nu se imbolnaveasca cu schimbare asta brusca a vremi.

Piciulika ma bucr ca ai trecut cu bine vizita...inca te mai duci la cursurile prenatale...ale mele sau terminat.

Alinus invartecus prin ca ai trecut si mai trebuie sa treci...offf...nu credd ca o vei scoate la capat cu doctoria ta fara ceza...te va pacali ea intr-un final...poate totusi mai faci un control la alt doctor.

Apropo, ieri am fost la eco cu o prietena care si ea e gravi, cu una sapt mai mare ca mine, bebelusul ei nu e inca pozitinat , asa ca doctorul ia spus sa se programeze la anestezist, dar asta nu inseamna ca o paste ceza...ia explicat ca pana nu epuizeaza TOATE metodele de rasucire a bebeloiului (care va fi mareeee) nu o va taia sigur.

Ali32si Enrico 7ani
poze

Mergi la inceput