Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Da io nu vreau sa nasc!!!!! Mai aveam o gramada de treaba. Astazi aveam musafiri... Plus ca e zi fara sot si eu vroiam cu sot... Offf si la ce dureri am deja, cred ca numai usoara nu o sa fie nasterea asta...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Nu ma duc frate de acum, ce sa fac la spital, sa ma tavalesc pe acolo de durere? Mai stau cateva ore... Sa vad care e treaba cu contractiile astea, ca nu le-am monitorizat... Doar le simt...din plin...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Annisia ce are ziua fara sot?

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aeperju spune:

Succes!
Curaj!
Si fugi la spital!

Emma 37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andrruzza spune:

Hehehe
Pai acum vrea Yannis, ce e dupa tine?!?
Lasa ca nasti usor si super rapid, ca doar e normal sa ai dureri! Fii curajoasa!Nu pleci la spital?? Cu membranele fisurate nu-i bine s astai asa, parca!

mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR

"Neasteptatul se produce intotdeauna"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Felicitari pentru Pinacolada si Ramonaiani !!!
Sa va traiasca puiutii, sa fie sanatosi, sa creasca mari si sa va aduca numai bucurii ! Iar voi sa va reveniti rapid !

Roxana, bine ai revenit ! Observi ca toata lumea ti-a simtit lipsa, nu ? Nu stiu cum ti-ai facut tu timp ieri sa scrii asa mult ( si frumos ), eu nu am reusit nici macar sa citesc, am inceput aseara si am terminat abia acum. Esti de admirat, da' asta nu mai e o noutate pentru nimeni A, si sa stii ca vreau sa vad si eu poze bu bebe Andrei, unde sunt ? Citeam de o poza de-a ta duppa nastere, eu nu am gasit nimic, unde trebuie sa caut ???
Mandarinutza, bine ai revenit ! Ne bucuram ca sunteti bine amandoua. Probabil ca mai dureaza pana isi face pitica program, trebuie sa avem rabdare.
Bernix, ce bine ca ati ajuns acasa !!! Doamne, ma gandesc cat de mica trebuie sa fie de fapt Degetica ta, ca mi se pare mica a mea la 2.9 kg, iar a ta are mai putin cu 1 kg si ceva... Cu v-ati descurcat cu baita ?
Teodora, pup fata harnica ! Gata, nu-ti ajunge ? Pune si tu manusile in cui, ca sa zic asa, gata cu serviciul, trebuie sa te odihnesti si tu un pic inainte de marea intalnire...
Mada, multi ani fericiti in continuare, sa va iubiti mult si sa aveti o familie frumoasa si unita !
Sim, si eu am avut probleme cu sanii, cu toate ca am folosit Garmastanul, in prima saptamana am avut rani la ambii sani, practic sugea lapticul cu sange, ca facusem coji si la fiecare supt se rupeau. Da' am rabdat durerile, important mi s-a parut ca am lapte si singura mea grija era sa produc in continuare. Am mai stat si eu cu sanii dezgoliti cat mai mult. Acu' sunt vindecati. Ma mai doare la unul dintre ei in primele secunde cand il apuca si trage. Da' nu-i bai, ea sa pape si sa creasca mare !

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinkav spune:

Afibebe, nici la mine nu s-a retras burtica inca, tot ca si tine zici ca sunt in luna a 5-a chiar!Si faza tare ca toate cu cine m-am intalnit ma inteba, cum de nu mi s-a retras burta inca, vai saraca de mine!Si tot asa, ca si Betty78, m-a intrebat una daca astept inca unul, avand in vedere ca eram cu Olivia la plimbare, pe cand avea o saptamana!
La primul baiat, de burta am scapat la 3 luni de la nastere, avand in vdere ca avem burta taiata, muschii taiati, momentan e imposibil sa se retraga burta, eu cel putin nu o pot controla inca, ca ma doare.
Trebuia sa merg sa-mi scoata firele, si am o frica in mine...sper sa nu doara tare, ca dupa a doua taietura, am cam suferit de dureri...

Bbelusa mea e o scumpa, papa si doarme. Azi noapte am dormit destul de mult, de la 10 seara pana la 4.20. In schimb a mancat la 4.20 pe urma la 5.30 si la 7.30.

Mai tarziu pun si cateva pozici cu printesa mea mica!

Bun venit acasa proaspetelor mamici, si felicitari fetelor care ati nascut intre timp!

Annisia, mult curaj si nastere cat mai usoara!

Alina,

Alex-22.11.2003 si Olivia-22.08.2007

Mergi la inceput

Ziua fara sot? Nu stiu... Asa ma gandisem eu... Oricum si anii i-am gresit... Vroiam neaparat sa fac un bebe la o varsta para. V-am spus ca eu sunt certata cu matematica si nu o sa stiu sa calculez cati ani are baiatul meu. Na ca fac bebe la 29... Eu nu zic niciodata ca am 29, deja spun ca am 30. Cand aveam 27 ziceam ca am 28... Tot asa, din doi in doi ani... Ca imi e greu sa calculez altfel... Plus ca suntem in 2007. S-a dus dracu toata ingineria. Hihihihihihi!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alehiam spune:

Vezi la cat timp apar contractiile... sunt neregulate/regulate? Oricum daca s-au fisurat membranele nu prea poti sta prea mult pe acasa...

Mad cu Robert

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luy spune:

Annisio, te apuca nascarea ? Facem aici galerie ? Vrei sa nasti in direct ?

Luy, fericita mamica de Maria Teodora ( 25 august 2007 )

Mergi la inceput