Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns iuli8700 spune:

quote:
Originally posted by Annisia

Iuliii, am reintregit gasca din schimbul trei... Ce bine ca o ai pe mama ta acolo. Cum luni te pui pe nascut??? Vai, am eu emotii cand aud. Cred ca tu ar trebui deja sa iti cumperi pampersi de adult... Lucas ce zice? Cred ca si el e topit. Te asista si el la nastere? Abia astept sa vad pozne cu bebe Kosmas!!! Yuhuuuu!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Normal ca va fii si Loukas asistent sef la nastere....ca doar trebuie sa am si eu la cine tipa si cara pumni in momentele de groaza Dar mai rau e ca as vrea sa pot sa decid singura daca vreau epidurala sau nu cand n-am sa mai pot rezista durerilor... Chiar sunt curioasa cum va decurge totul si cum va reactiona la durerea mea.

Iuli 39+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Nici mie nu-mi vine sa cred ca luni plec la nascare cu noaptea-n cap(la 7 dimineata). Sper ca nu mi-o iei inainte Annisio ca nu ma mai joc Dar luni cred ca ar fi o zi buna si pentru tine sa nasti ca tot avem DPN-ul in aceeasi zi... crezi ca-ti termini treburile pana atunci?

Iuli 39+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Eu am renuntat la ideea de a-l mai lua pe B cu mine... El cica nu si nu... I-am zis ca nu ii da voie doctorul... Mi-a povestit un coleg care a asitat si zicea ca i-a luat cam un an sa-si atinga iar nevasta...
Vezi sa fii pe faza si sa-mi povestesti tot. Cred ca imi iau si eu o trusa epidurala la mine, just in case...
Mama, mai ai vineri, sambata si duminica... Apoi luni esti pe masa la abator... Foarte dragut... Lasa ca trece si cica uitam repede... Multa bafta la acest examen, nastere usoara si refacere rapida iti doresc Iuli!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danielle02 spune:

ayumi ma bucur mult ca bebelushii sunt ok.nu am reusit sa vad filmuletele
bernix bine ai revenit iubita.sa iti traiasca minunea micuta
pinacolada felicitari mamicutzoooo!!!!!!!!
cecilia

danielle 37+ Ebonee
http://bd.lilypie.com/7dnTO.png
pozici

Mergi la inceput

Daca-mi termin treburile? Iuli scumpa, ca tot nu ne aude nimeni la ora asta, imi e frica de ma kc pe mine... De asta imi si tot fac de lucru, tot ma mint ca mai e destul pana atunci... Realitatea e ca imi e cumplit de frica... da, da...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Dany, bine ai venit la o barfa mica!!! Asa este, nici eu nu am putut sa vad filmuletele si pozele cu bebeii lui Ayumi...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Si mie mi-e frica de nu mai pot dar am ajuns deja la capatul rabdarilor...nu ma mai suport cu burtoiul asa mare... am inceput sa visez deja ca ma aplec sa ma inchei la sandale fara probleme, ca dorm pe burta, ca port si eu tocuri cum obisnuiam odata si multe altele. Asa ca am ajuns sa imi doresc sa suport o zi de durere cumplita in schimbul confortului meu ...ca sa nu mai zic ca sunt curioasa de crap cum arata bebe Kosmas.

Iuli 39+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput

Daaa, si eu sunt curioasa rau cum o arata bebe Yannis. Am o obsesie sa nu fie urat... Niste prieteni de-ai mei (ea ca ea, dar el e beton soro) au facut un copil atat de urat... Si pe zi ce trece e tot mai nasparliu saracutul... Tare frica imi e sa nu dau si eu gres...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Iuli, de ce nu ai mai facut pozici cu burtica? O sa iti fie dor de ea, dupa ce scapi. M-am uitat si ai ramas la 33 cu amintirile... macar zilele astea mai baga o sedinta foto. Ca sa ii arati mai tarziu lui bebe Kosmas ce confort sporit a avut la dispozitie. Mai vrei sa faci si alti bebei?

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Eu cred ca oricum il vei vedea frumos ca este-al tau. Eu sigur il voi vedea pe-al meu printul printilor ... dar imi este putin teama ca totul se va schimba in viata mea...mai ales ca sunt obisnuita cu tabieturi si sa fac cam ce vreau si cand vreau. Dar probabil ca iubirea pentru odrasla proprie te schimba definitiv.

Iuli 39+ Kosmas

Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra

Mergi la inceput