Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 20
Annisia spune:
Mami25_7, cum sta cu tine in bloc mitocanul si tu nu zici nimic? Ce mananca dimineata, cu cine doarme noaptea, cu ce se ocupa ai sai parinti... Offf, pai alta treaba ai??? Eu ma bazez pe tine acolo. Daca nu, da adresa ca tre sa aflam de ce a parasit fetele...
Roxule, vrem haineeeee!!!! Eu am investit o gramada de bani in hanute de vara, subtirele, frumusele... Dar cu vremea asta, parca vad ca nu am cu ce sa imi imbrac baiatul... Am ratat vara, sper sa nu nasc chiar la iarna...
Piciule, iti foarte multumesc fetita de raspuns. Nu se imi mai daduse nimeni vrianta ta. Fetele s-au gandit la tensiune... M-am mai linistit daca zici ca e ceva normal...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Annisia spune:
Mama, ma uitam pe listuta cu mamici... Incepand din 21 august, cu exceptia 23 si 28, in fiecare zi s-au nascut bebelusi la noi la odisee... Yuhuuuuu!!!!!!
Maine naste Cecilica noastra, da poate sambata mai facem si noi o pauza sa ne tragem sufletul, ok???? Mie mama mi-a spus ca trebuie sa nasc duminica, de Sfanta Ana. Sotul mi-a comunicat azi cu lacrimi in ochi ca se va imbata crunt cand voi naste si e de serviciu maine si poimaine, deci nu se poate... Am o prietena (cu doua fetite si mai vrea si un baietoi) mi-a comunicat faptul ca maine vine la mine sa ma mangaie pe burtoi sa se ia si la ei - deci am ajuns ceva de genul pune mana pe Vasilica, sa castigi masina mica... Asssaaaa, plus ca vreau sa ajung la un studio foto profesionist sa-mi trag burtica in poza... In fine, deci am mare nevoie de forma gigantica in care ma aflu, cel putin pentru cateva zile de acum incolo... Yannis, baiete, mai stai la incubator, ca mai are mama treaba...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
Piciulika spune:
Ce ma bucur ca am ajuns 'la zi', chit ca-mi cad ochii-n gura!
Ce am vazut, citit... zici ca-i festival! Rox, Ayumi, Bernix ... nici nu mai stiu, ca ametzesc la cate Mamici au revenit. Ce fain!
Rox, reporter de razboi trebuia sa te faci! Ne dai niste detalii, frumos, structurat, pe capitole, de parca ai asistat la nasterea alteia, nu a ta! O adanca reverentza!!!
Bernix - nici nu stii ce bine ma simt sa te stiu acasa si ca sunteti bine!!!
Ayumi - muuuulte griji mi-ai facut. Linistea aia nu era a buna si doar incercam sa cred ca esti in priza cu bebelashii si sa nu devin prapastioasa!
Annisia - vezi ca cica si in travaliu potzi avea aceeasi problema. De aceea vezi sa-tzi alegi pozitzii culcat pe partzi, pe cat potzi. Da' o sa vezi tu pe-atunci. Doar sa fii calma ca totu-i in 'mai mult ca perfect' normal.
Eu is gata ca bateria chinezeasca! Am fost la 12 la control si apoi vreo 4 ore la birou, munca tata! Am fost livrata de sotz acasa cu un pietroi in loc de burta si certata, ca doar sunt in concediu medical...!
La control toate bune. Doar urina, greutate, tensiune, hemoglobina, eco (masuratori si IRuri, verificat lichid amniotic).
BB bine, in grafic - dar mie-mi pare mic, dupa ce va aud pe voi cu ce grasunei defilatzi. Avem 2400g, poaaate un 2500g, si o sa avem la nastere undeva la 3400g. (Ma linisteste ca il pot scoate mai usor.) Totusi e destul de capos - se mira si drl.
(... dar o sa fie un lungan, slab si capos, ca mama-sa...?)
Toate sunt bune in garsoniera lui Michael, el sta in cap, nu a coborat foarte tare.
Medicul a zis ca toate-s bune, ne vedem la sala de nasteri sau de nu la un control mic pe 24 Sept. Cam asta e de la noi.
Roxali, merci ca nu ne-ai uitat - uite, am dat frumos raportul.
Piciulika 36+ Michael
Annisia spune:
Cine nu are somn hai sus, hai sus, hai sus!!!! La-la-la-la-la-la-la hai sus, hai sus, hai sus... Aia cu paharul o lasam pentru mai tarziu, cand terminam cu alaptatul...
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
andrruzza spune:
ceai de chimen...
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Annisia spune:
Eeeee, pai ati disparut asa, ma lasati sa cant singura de nebuna p'aici???? Atunci eu imi iau jucariile si plec fratioare... Noapte buna!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare
iuli8700 spune:
Am revenit si eu dupa o pauza de cateva zile...ca mi-am petrecut ceva timp cu mama care a venit luni seara la mine(nu o mai vazusem din noiembrie anul trecut). Ce bine e cu mama acasa...toata ziua stau ca o closca si dau indicatii si ea saraca baga ca negru' pe plantatie pentru fata ei.
Azi am fost la doctor si bebe Kosmas e bine si voinic(3550g) si are capul in zona neutra (daca stie cineva ce inseamna asta). Am fixat deja intalnirea cu bebe luni prin nastere provocata dar tare mi-as dori sa vina intre timp fara ajutor. Deci a inceput si la mine numaratoarea inversa si deja imi cam scapa pipi-n pantaloni de frica ... dar tot as vrea sa aud povestirea de groaza a Roxanei By the way, Roxana, bine ai ajuns acasa cu maretul si scumpicul bebe Andrei si iti doresc sa intri cat mai repede in rutina de zi cu zi cu bebe si Alex.
Sabina, si tie iti urez o recuperare cat mai rapida si un bebe sanatos si mancacios!!
Si niste pentru Cecilia maine.....sa ai o nastere cat mai usoara si rapida!
Tu Annisio, parca te grabeai ca fata la maritat sa nasti...acum te-ai gasit in ultima clipa sa-ti gasesti de treaba? Treci la nascare ca e pacat de patutul ala frumos pe care l-ai facut sa stea gol
Iuli 38+ Kosmas
Iuli graviduta
Lucruri bebe
Nunta noastra
Annisia spune:
Iuliii, am reintregit gasca din schimbul trei... Ce bine ca o ai pe mama ta acolo. Cum luni te pui pe nascut??? Vai, am eu emotii cand aud. Cred ca tu ar trebui deja sa iti cumperi pampersi de adult... Lucas ce zice? Cred ca si el e topit. Te asista si el la nastere? Abia astept sa vad pozne cu bebe Kosmas!!! Yuhuuuu!!!!
Bebe Yannis in evolutie
M-am facut mare