Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 15
kriss79 spune:
Bun venit prospetelor mamici!
SABINA, felicitari pt.bb Gheo..sa va traiasca mare si sanatos!
Noi am fost la epilat..si nu prea i-a placut..ca a inceput sa se miste in dreapta si stanga
Burtik
Nasi 7/07/07
Pentru Alessia
Cristina 33+ cu Alessia Stefana
Gabriela77 spune:
Sabina, bravo pt bb Gheo! Vezi ce voinic are mami! Sa dea Dumnezeu sa fie sanatos si norocos, iar tie refacere usoara!
Ana, bine ai revenit! Asa dulce e Vladut! M-am topit dupa freza lui. Seamana cu mami! Dulce-dulce! Pup tare si pe mami si pe bebe!
Nana, mai sta Razvanel? Noi aveam acelasi DPN, dar se pare ca fetele sint mai harnicute!
Roxana, bine ai revenit, scumpa! Ce frumos ai scris tu despre tot! Bravo si felicitari, mami curajoasa! Asteptam poze cu voinicelul bb Andrei!
Sim, l-am vazut pe bb Stefan, ce dulce e! Sper ca trecut durerea de san!
Luy, nu-i asa ca nu va mai saturati sa o priviti pe printesa? Asa si noi! Sa va traiasca si sa va bucurati de ea!
Gabriela si bebe Sara (29.08.2007)
andrruzza spune:
Sabina, felcitari!! Sa va bucurati din plin de copilahi! Bun venit Gheo!
Roxule, felicitari! Esti o frumoasa si o curajoasa, bravos Ma bucur ca alaptatul este ok. Draga de Alex, ce sensibila e ea, micuta!
luy, aniversare frumoasa, multi ani fericiti!
cecilia, nastere uhoara si recuperare rapida!
Azi am fost si noi la control. Gaza e ok, nu s-a intors inca, are in jur de 2300 g(33s+4z), a crescut frumos, dr. de la ecograf s-a mirat ce picioare lungi are. Mi-a masurat si IR, in regula totul. Apoi m-am intalnit cu dr. gineco. Asa bine m-am simtit, m-a umplut de complimente. S-a mirat ce mult mi-a crescut burta, dar ca nu m-am ingrasat. Olalaaa, cand i-am zis de +25 de kg, a fost dragutz, mi-a zis ca nu se vad, ca nu m-am deformat, ca nu-s umflata, ca am glezne de balerina(asta imi spune la fiecare control cand imi verifica picioarele). Bione, eu stiu ca nu-i asa, cum naiba sa arat bine la marimea asta xxl?!! Dar m-am simtit bine!
Am plecat de la spital in ordiheea sa ma intalnesc cu o colega, am bantuit prin magazine, am stat la un cico, apoi a venit Bogdan si am trecut prin mall. I-am cumparat lui Rares de la zara o gecutza de blugi superba, 2 in 1, cu un hanorac super atasat. E asa haioasa!
Acum tre' sa ma intind nitel, ca-s franta.
Fete cu rani la sani, lasati sanii la aer, liberi cat de mult puteti.
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
rodicamaries spune:
Bine-ai revenit Roxule... ne-ai lipsit
multumim pentru ca ne-ai povestit cum a fost nasterea ta...
Dupa cum zicea si Annisia si eu mi-as dori mai multe detalii despre nastere, si eu o sa nasc natural, de obicei imi place sa stiu ce ma asteapta, daca ii scrii Annisiei da un copy la mesaj si trimitemi-l si mie te rog...
Pupici
Asa creste puiul meu
Rodica 38+
AMR 1+ sapt
andrruzza spune:
quote:
Originally posted by sim_stoian
Mie mi se intampla ceva ciudat. Cand e treaz bb si incepe sa faca scandal, incerc sa il adorm (daca e mancat, schimbat si fara alte motive de plans). Dupa ce adoarme si il pun la el in camera in patut, mi se face un dor cumplit de el, de imi vine sa plang, si m-as duce sa stau sa ma uit la el cum doarme. Mi-e atat de drag! Abia astept sa mai creasca si el putin sa inceapa sa inteleaga ce se intampla in jurul sau.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
Pai nu-i ciudat, e normal, esti mami
mamica lui Rares(10.03.2005)
http://community.webshots.com/user/andrruzzaR
"Neasteptatul se produce intotdeauna"
Carmenita spune:
Roxana, multumim mult pentru povestirile amanuntite.
Sim, eu intrebasem despre cezariana programata, o sa caut postarea ta, nu am fost pe faza cand ai scris. Mersi! Adevarul e ca nu ai cum sa nu te topesti dupa ei, iar bebe Stefan e tare dragalas. Si eu abia astept sa il vad pe al meu si cred ca nu o sa ma mai satur sa il privesc si sa ma minunez.
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
sim_stoian spune:
Andrruzza, ai dreptate, doar ca nu ma asteptam sa am reactii emotive atat de puternice. De felul meu sunt o persoana rationala si echilibrata si am fost surprinsa.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Sim, incet incet ma obisnuiesc. Nu prea inteleg eu faza cu mulsul, de ce trebuie sa ma mai si mulg daca bebe suge? Tu ce umflaturi ai avut, ca si eu imi mai simt niste umflaturi prin sani?
Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Carmenita spune:
Sim, mai citisem o data postarea ta, dar neuronul meu e in vacanta. Oricum, l-am recitit, si m-am cam speriat putin de noaptea de dupa. Sa speram ca va fi bine, la Medgidia nu stiu cum decurg lucrurile, dar o sa il intreb pe medic data viitoare, sa imi povesteasca putin, ca eu imi fac o mie de ganduri. Ideea asta de operatie ma sperie tare. Dar trece, nu? Te mai doare operatia?
Carmen 35+ Andrei
Asa creste bebele nostru http://bd.lilypie.com/RMNXp10.png
Bee spune:
Buna fetele.
Sabina felicitari pt bebe Gheo!
Luy si Mada, aniversari fericite!
Roxana, frumos ai povestit. Dar am eu senzatia ca in alea 40 de minute de la nastere (pana a iesit caputzul lui Andrei) ai cam patimit. Oricum ash fi vrut sa vad ce fatza au facut cei prezenti cand au vazut cat de mare e bebelushul.
Sabina Y, bine ai revenit cu Erika!
Cecilia, nu trebuia sa mergi la doctor?
IN sfarsit am facut si eu primele cumparaturi pentru nascarea care ma asteapta. A fost o maaare realizare. DAr m-am simtit asa de rau zilele astea, ca deja am zis sa am macar ce pune in bagaj in caz de.....S-a dovedit ca in Cora am gasit mare parte din ce aveam nevoie. MAi uratzel cu transportul ca nu-s motorizata si am luat un Maxi, care m-a aruncat si m-a scuturat cam rau. SI noroc de mama care era cu mine sa care din bagaje. Ce sa zic? Am luat 2 camasi de noapte pentru mine, 4 body+ 2 salopete+ 2 pantaloni+ 2 prosoape+ gel dus Bubchen (fara parabeni, stiam eu ce stiam de cand l-am folosit si la Ana) bebe. Si am mai imbracat-o nitel si pe Anushka, nu de alta dar mi-e frica sa nu ratez Baby expo de unde o imbracam de obicei. Concluzia? Cora se prezinta multumitor ca preturi si varietate haine copii si bebelusi. Desi masura 0, le-am cam luat eu, nu prea mai erau.
Bee 34+
si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia