Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)
Raspunsuri - Pagina 14
Roxana_G spune:
Ultimul mesaj, pe fuga asa, despre revenirea acasa. Vedeti ce organizata sunt? Am zis sa alegeti voi ce va interesa dintre subiecte
Deci, Alex l-a primit excelent, era lesinata dupa el, pe mine m-a ignorat. Atata l-a iubit si l-a pupat. Nu e geloasa in sensul in care se supara ca il hranesc sau il ingrijesc, desi cand l-am adus la mine in pat ca plnagea a zis sa il duc la el in camera. Il iubeste mult si e atat de fericita. Insa pentru ea e o jucarie, si ea e copil, si e tare tare greu sa fie cuminte si sa nu deranjeze.
Prima seara a fost crunta, BB agitat, Alex agitata, nu am dormit niciunii. Am incercat sa avem rabdare cu ea, ca tot tipa si sare si nu reuseam nici sa il hranim si nici sa il culcam pe BB. Nu facea rau voitor, asa este ea, insa nu se poate cu amandoi. Apoi a inceput circul cu culcarea, voia sa ma culc cu ea, insa nu reusisem sa il culc pe BB tocmai din prcina galagiei ei. A facut asa un circ incat am certat-o rau. Era atat de trista dupa aceea, mi s-a rupt sufletul, si daca as fi putut sa dau timpul inapoi sa imi retrag cuvintele as fi facut orice. A fost trista toata noaptea, m-am dus sa o impac insa nu voia. Abia dimineata parea mai bine.
Am avut 4 ore cu ei 2, singura! Nu va povestesc, nu aveam cu cine sa ii las, ca zau plecam urgent la balamuc. Venise si pediatra la BB, era f greu. Nu stiu cum va fi de acum. La 12 a venit mama si a fost mai bine. Am stat mmult si cu Alex, m-am jucat si am dragalit-o, insa cu pretul unei oboseli crunte. Adica nu am dormit nici ziua si de abia am apucat sa mananc ceva. Ca atare, pe seara am trimis-o la ai mei unde va sta pana maine seara. Altfel nu stiu ce faceam. Nu prea voia sa plece, si acum i-a zis mamei mele ca promite ca nu il mai derajenaza pe BB. Mititica de ea...In weekend vine acasa ce a Sf Maria si ii pregatesc o mica petrecere in familie.
BB nu are un program, nici nu are cum asa mic. Totul e un haos, daca de regula mananca si doarme, are momente in care nu stiu ce sa ii mai fac. Gazele sunt problema lui, nu stiu daca de la formula sau asa e adaptarea, dar e tare greu. In rest cand nu are gaze, doarme si mananca fara probleme. Pare ca s-a obisnuit cu locul, cu patutul, are si momente in care sta treaz si nu mai plange.
Acum chiar trebuie sa fug. Va pupic. O seara buna, cred ca abia maine mai reusesc sa intru. Cel mult mai citesc din urma, ca asta pot face si daca doarme el la mine in brate.
Rox 39+
si Alexandra Maria (10.02.2004)
sim_stoian spune:
Roxana, bine ai revenit . Mi-era dor de mesajele tale, ti-am simtit lipsa.
Te inteleg la faza cu bb mancacios, si al meu e la fel. Cred ca e in stare sa imi haleasca urechile daca nu mai am ce sa ii dau. Abia l-am adormit si am bagat mancare si lichide la greu ca sa fiu pregatita la masa urmatoare. Bine ca trage cu putere. Sper sa scap si de rani cat de curand pentru ca uneori simt ca ma urc pe pereti cand apuca. Si a plecat si mamaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa. Vreau sa vina inapoi :(
Cineva intrebase de cezariana programata - am scris eu un mesaj despre cum a decurs nasterea cand m-am intors acasa.
Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze
mandarinutza spune:
Felicitari proaspatelor mamici, sa va traiasca beblusi, sa fie mancaciosi si scumpi.
Sabina, felicitari pentru bebe Gheo
bebelina mea doarme de la 4 si 40 si profit sa mai scriu si eu cate ceva.
Ne-am mai acomodat si noi, tati ne ajuta oarte mult, primele 2 nopti nu prea am dormit de loc, caci beblina s-a cam invatat la titi, dar incet incet isi face programul ei.
Si eu am ragade-rani la sani, parca Sim scria, desi m-am dat de la inceput cu garmastan, mai dau si cu laptic din san, si tin sanul curat cu tampon de san, sper sa scap de ele.Din cauza lor ma doare cateva secunde pana apuca bebe de san.
Pediatra mi-a zis sa ma mulg dupa fiecare supt, sa golesc sanii, ma mulg cu pompa de la Avent care e foarte buna, dar cand apuc,si scot cam 30-70 ml dupa ce suge bebe, ea suge cam 15-20 min.Tare ma enerveaza treaba cu mulsul. Voi ce stiti? Lapte am destul, dar nu curge singur ca la furia laptelui, e necesar aceasta mulgere?
Pt cine ma intreba, parca mami25, am avut cezariana cu anestezie generala si a fost super ok, nu am avut decat durerile datorate taieturii si alea au trecut cu calmante. Acum sunt ok, ma mai doare burtica doar pt ca o tin pe bebelina in brate si mai apasa pe burtica.
v-am pupat, o sa mai citesc din urma
Cecilia, punem - nastere usoara!
Mandarinutza + Antonia Maria 30.08.2007
Poze
Happiness_4_us spune:
Roxule, te si te imbratisez cu mult drag, mamica, curajoasa ce esti!
Ai reusit s ama faci sa plang cu Alex ca a promis ca nu il mai deranjeaza pe BB Andrei! Draga de ea!
Numai bine va doresc!
Ai o familie tare frumoasa pe care oricine ar fi fericit sa o aibe!
Pupici.
Nana, 38+ Razvan Andrei
In asteptarea lui
Nunta noastra de vis!
Daca incepi sa te sacrifici pentru cei pe care-i iubesti, vei sfarsi prin a-i uri pe cei pentru care te-ai sacrificat!
alehiam spune:
mandarinutza bine ai revenit! ce de-a mamici au revenit azi pe forum. va pup pe toate!
Mad cu Robert
Yaia spune:
Bun venit inapoi tuturor mamicilor! Tare ne-a fost dor de voi. Si apreciem foarte mult faptul ca ne impartasiti experientele voastre, ne ajuta enorm.
Refacere rapida si multa sanatate si odihna, sa puteti avea grija de bebelusii vostrii scumpi.
Irina 35+
sim_stoian spune:
Mie mi se intampla ceva ciudat. Cand e treaz bb si incepe sa faca scandal, incerc sa il adorm (daca e mancat, schimbat si fara alte motive de plans). Dupa ce adoarme si il pun la el in camera in patut, mi se face un dor cumplit de el, de imi vine sa plang, si m-as duce sa stau sa ma uit la el cum doarme. Mi-e atat de drag! Abia astept sa mai creasca si el putin sa inceapa sa inteleaga ce se intampla in jurul sau.
Poze
sim_stoian spune:
Mandarinutza, bine ai revenit! Ti-ai intrat in ritm?
Poze