Mamici de septembrie - octombrie 2007 (75)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Bee si eu tot din Cora ma aprovizionez... Spune-mi, te rog frumos, daca adusesera cadita de la Cam???? Cat despre haine, cred ca tu ai luat tot ce mai ramasese de la mine... Hihihihihihi...

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Wow...ce de mamicute pe aici!Felicitari pentru micutele comori!
Eu nu am mai scris ceva timp,insa fiti sigure ca v-am citit.
Puiutii mei sunt bine,maine fac 2 luni.Naoki are deja 1640 g,iar Ryuji 1598 g.Sunt atat de dragalasi!Acum asteptam sa ia in greutate si sa ii aducem acasa.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Annisia spune:

Ayumi, ce mai faci???? Vrem si noi sa vedem poze cu puiutii tai!!!! Ce ma bucur ca ai mai intrat si pe aici!!!!!

Bebe Yannis in evolutie

M-am facut mare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns AYUMI spune:

Eu sunt bine,Annisia;multumesc.O sa pun mai tarziu niste poze si filmulete cu puiutii pentru ca acum am ora de muls.
Naoki are inca tubul de oxigen,asa ca nu i se vede foarte bine fata.

Bianca
http://community.webshots.com/user/ayumi118

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Bee spune:

Ayumi, sanatate puiutilor tai! MA bucur ca le merge din ce in ce mai bine si ca in curand ai sa-i ai langa tine acasa!
Offff Annisia, pe cuvant ca nu am idee de cadita de la Cam. Daca ash fi stiut ca te intereseaza ma uitam. Eram asha de ametita si-mi era si rau si nici la carucioare nu m-am uitat, desi asa aveam de gand. Am vazut doar caruciorul de la promotie care mi s-a parut greu si incomod. La cadite eu am ochit una luuunga, ingustutza si nu foarte adanca, fara suport. Nici la hainute nu m-am uitat cum ash fi vrut. Am gasit esentialul si am intins-o.

si Ana Teodora (22.12.2005)
http://www.dropshots.com/dochia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mami25_7 spune:

Ce de mamici au intrat astazi,bine a-ti venit fetelor!Mandarinutza multumesc de raspuns,sa creasca mare Antonia si sa te bucuri de ea.
Roxana,intradevar esti o tipa tare organizata,ma bucur ca pana la urma totul a fost ok.
Sim daca nu ma insel tu ai nascut cu T,imi poti spune asa in mare cam cat te-a costat,aproximativ asa,ca sa nu cresc io pretul sau sa ma fac de cacao sau sa nu se uite nimeni la mine.
Eu am seara niste dureri ca la menstruatie,dar iau nospa,sper macar sa mai stea bb acolo pana vine dr intara saptamana viitoare.
A-ti vazut fetelor ce prapad este in tara?Fereasca Dumnezeu de asa nenorociri.
Annisia,stii cel care le-a parasit pe Sonia si Kay {Oana} locuieste la mine in bloc,dar nu i-am vazut niciodata impreuna.Imi pare rau pt Oana,acum cand avea nevoie mai mult ca oricand de sprijin

37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Mandarinutza, mi se umflase sanul drept. Acum e mai bine, dar bb face scandal la el pt ca am o rana care imi acopera un canal si cum el e flamanzila, nu are rabdare. Probabil o sa mulg ce nu suge el si o sa ii dau cu seringa.
Carmenita, nu ma mai doare, dar nu am voie sa fac efort.
Mami, bb Stefan e marca Tutunaru, dar am nascut la CF2 cu el.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sim_stoian spune:

Ayumi, multa sanatate puiutilor! Astept si eu pozici cu ei.

Sim si Stefan (25.08.2007)
Poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cecilia L spune:

Roxana, bine ai venit. Iti multumesc mult ca ai intrat azi si ai reusit sa ne povestesti etapa cu etapa prin ce ai trecut, asa stiu la ce sa ma astept maine.

Cred ca este ultimul mesaj inainte de marea intalnire cu bebe Cristian. Eu sunt bine, toata ziua m-a durut burtica asa ca la ciclu si ma doare spatele, recunosc ca nu am mai luat no-spa, o sa iau in seara asta poate dorm si eu, sunt convinsa ca o sa am mare nevoie de somn si de toata energia.
Nu mi-e frica, am recunosc putine emotii, nu atat pt nastere cat ma gandesc daca ma trimite acasa maine si imi zice sa mai asteptam cateva zile, termenul este pe 8sept. sper sa nu fie asa, eu sunt pregatita sufleteste pt maine. Oricum din experinta, in momentele grele ma descurc intotdeauna bine, sper sa se intample si maine asa.

Oricum doresc tuturor fetelor care urmeaza sa nasca zilele astea nastere usoara si bebei sanatosi.

Oricum va multumesc pt sustinere, va tin la curent cu ce se intampla.

Sa auzim numai de bine.

cecilia,39+ Cristian Matei
AMR 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carpatina spune:

Ayumi, bine ai revenit! Multa sanatate celor mici!

Cecilia...

Yaia, ma bucur ca s-a intors bb, stiu ca-ti doreai

Si noi ne-am controlat azi.. suntem in regula. Avem deja 3 kg.

35+ cu Ioana

Mergi la inceput