Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 5
silvana_salajan spune:
Mai, mai, mie amu mi-au mers ultimii musafiri si voi nik. Da pe unde umblati? Bia, merci pt mesaj. Nu's ce se intampla, am impresia ca ti s-a stricat calcu'!

pt toate fetele!
silvana_salajan spune:
Cateva poze de la chef...
. Din motive obiective sunt doar bucati de poze... daca cineva vrea sa le vada in intregime, poftiti la mine!
http://good-times.webshots.com/photo/2797960440102125681gdtImU

pentru toate Mariile mici, (inclusiv subsemnata!)
pana maine!
piticutz spune:
Oti, nu stiu cum sa fac...vrei sa spui ca o sa vad pozele numai cind m-oi duce la Simleu?...
Pe alea cu prajiturile le-am vazut, dar ma gindeam ca o sa va vad si pe voi, pe careva...
dianaiulie2009 spune:
Va poftesc la un rand de cafelutza , da rpd ca la ora 9 tre sa fiu la coafor .
Mamaaaaaa Otilia da ce meseriasha esti draga .... exceptional arata ambele torturi .... inca o data felicitari pentru ceea ce faci .
Am obs ca ai postat la ora 17 ca s-a terminat petrecerea de copilashi , da la ce ora a inceput ??? Ca la noi de abia la 17-18 incep "chefurile " celor mici , nu de alta ....
Noi am fost ieri la inot si nu am cuvinte sa va spun ce incantata a fost Andreea . Dupa ce s-a terminat cursul m-am rugat de ea o juma de ora sa iasa afara din apa si cu greu am reusit sa o scoatem ....
A trecut-o la avansati , cica e descurcareata ca ma-sa .... saptamana viitoare vom merge de la ora 18 ... sa stiti ca am ramas uimita de ce frumos si curat ( inca , sper sa fie asa si pe mai tz ) este acolo . Chiar povesteam cu cineva ce s-a reusit sa se faca dintr-un loc unde candva era doar o simpla balta ( probabil plina de broaste , de acolo si numele de broscarie ) .
Am un stres , nu stiu cum a fi vremea azi , dar mie imi este o groaza de aceasta logodna de nu va puteti imagina .... mi-am pregatit o toaleta compusa din rochita cu bretele si pe deasupra un bleizer cu maneca 3/4 si cand colo ..... chestia cea mai nasoala e ca se tine intr-un cort afara logodna ..... mno .... daca mi-a fi frig tare , vorba ceea .... veni-vidi-vici .... venit-vazut-plecat .... fara
suparare !!!
Tre sa ma gandesc sa ma imbrac cu altceva .... ca m-a ingheta DD in pantofiori si rochita cu bretele .... Cred ca-mi voi pune cizmele in masina sa le am pe-aproape la noapte ....
Amu va tzuc .... fug la coafor , apoi la magazin ... apoi sa cumpar cadou .... daca nu mai reusesc sa intru pe la voi va doresc un week-end cu mult soare !!!
silvana_salajan spune:
quote:Tu Cami, tre numa sa le ceri.
Oti, nu stiu cum sa fac...vrei sa spui ca o sa vad pozele numai cind m-oi duce la Simleu?...
mai vb.
dianaiulie2009 spune:
Mey yo is disperata rau de tot ... amu am aflat ca acel cort are numai 2 laturi inchise , in rest ..... ca si cum as sta la terasa pe vremea asta .... oi vedea yo cum a fi ... mi-am pregatit cizmele ...
Oti la mine au succes hidrasec si biotics cand fetele au diaree .... dupa primele plicuro deja se vad rezultatele ... Andrei fiind mai mare , incearca si 1 capsula de ercefuryl.... e super buna in astfel de cazuri .... dai 1 , vezi daca se raresc scaunele , daca nu mai dai 1 seara .... contra varsaturilor picaturi de metoclopramid sau chiar pastiluta daca o inghite .... rezultatul e garantat cu tratamentul asta .... daca nu scri si iti mai spun si altceva , dar mai intai incearca neaparat cu hidrasec si biotics de 10 mg , cate 1 plic din fiecare de 3 ori / zi , timp de 5 zile , indiferent ca se opreste diareea sau continua . Hidrasec reface flora intestinala .
Tzin pumnii sa va refaceti rpd !!!
Chair asa , restul ????
silvana_salajan spune:
Adriana, azi nu a facut decat o data. Sper ca deja e mai bine. E pe regim deja de ieri dupaamiaza, smecta si furazolidon. Nu mi-am adus aminte de biotics, merci mult. De restul nu am auzit da l-oi intreba pe nenea google.
De varsat nu mai varsa. De fapt a varsat doar o data. Amu imi tot storc creierii sa vad ce o fi mancat de s-o deranjat in halul ala. Eu tot o tzin pe a mea ca s-a dat cu bicicleta alaltaieri pana dupa 10 sera pe un frigggg, cam dezbracat. Io zic ca de acolo e. Vlad, nu si nu. Si eu fac diaree daca mi-e frig. Amu nu's ce sa zic. Mai vedem ce si cum.Cat despre cort ce sa zic? Oamenii aia is normali? Afara sunt 6-8 grade. Doar nu va tin in frig? Hai ca poate totusi e o terasa cortul asta, terasa al unui local, si doar v-or duce inauntru. In caz contrar, veni vidi vici asa cum ai spus, doar nu o sa iti bagi boala in oase. Sau iti iei palton?
Va las, ma duc sa mai "gojesc". Azi am primit "musfirii" si ma simt si eu ca Bia in astfel de clipe. Asa ca paaaaaaaaaaaa!Cami, cand oi fi in stare iti trimit niste poze pe mail. 
dianaiulie2009 spune:
Oti draga , bine era de era terasa vre-unui local , dar , din pacate e in curtea unei case la tzara si era planificata de 2 luni asa ca .... clar ma duc cu cizme si bluza pe gat si haina groasa de iarna .... ce sa-i faci , nici nu pot sa refuz si sa nu ma duc ... Aranjamentele si servirea vor fi de nota 11 , nu de 10 , dar pacat ca e vremea asta capricioasa si nu s-a gandit nimeni ca la inceputul lui sept. va fi asa de frig .... Anul trecut in 18 septembrie am fost la Tasnad la ziua unei prietene la cabana si vreau sa va spun ca am facut baie si am stat in maneca scurta si pantaloni scurti .... probabil ca va mai veni un val de caldura si la noi anul acesta , cine stie ???
Sa vedeti ce haioasa sunt cum tot caut prin dulapuri cu ce sa ma imbrac , kakarea Troiii , vorba ceea .....
dianaiulie2009 spune:
URAAAAAAAAAA ..... a iesit soarele .... sper sa nu fie chiar asa de frig ....
Va tzuc .... am plecat .... sa ne dati de veste cele care vor avea BB 2 .... ca de lipsit ati lipsit nemotivat ![]()
![]()
![]()