Salajence la apel!!![32]

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns silvana_salajan spune:

Adriana distractie placuta!

quote:
Va tzuc .... am plecat .... sa ne dati de veste cele care vor avea BB 2 .... ca de lipsit ati lipsit nemotivat
Sau unele chiar BB3!

Mergi la inceput

Mergi la inceput

Bia, Bia bag sama ca o venit colegu acasa, de nu mai apari. Si io tre sa merg amu la culcare ca nu am cu cine pove.

Mergi la inceput

Am baut cafeaua dar am mai lasat un pic in cazul in care apareti si voi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianaiulie2009 spune:

Oti ms de cafelutza ... tare bine mi-a prins ...

Hai sa va pove cum fu la logodna .... mai mare a fost sperietura ca va fi in cort decat a fost de fapt realitatea . Fetelor , a fost un chef pe cinste , am mancat , am dansat , am revazut persoane cu care poate ma intalnesc doar 1-2 ori/an ... ce sa mai .... n-am cuvinte ... acel cort de fapt era un adevarat paradis , excat ca in filme unde se iorganizeaza petreceri in aer liber . mese rotunde de cate 6 - 8 persoane , aranjate nespus de frumos , tot felul de chestii ( ceva de genul cum a fost surpriza pregatita de mine pentru sotul cand am implinit 9 ani de casnicie ) , ring amenajat expre pentru dans , o perdea de luminite in spatele ringului , lumanari in felinare atarnate de sus , pe masa iarasi aranjamente din lumanari , pietricele colorate si alte cele are nu am mai vazut pana acum , aranjamente florale extraordinare . Nu am dus aparatul ( crezand ca nu voi sta mai mult de 2 ore si neavand chef de nimik .... m-am inselat ) , dar colegu a facut cateva poze cu tf. pe care vi le voi arata . Lumea s-a simtit excelent , am dansat toata noaptea , azi mergem la tura 2 ... asa ca nu stiu daca mai intru pe aici ...

Mergi la inceput

O ho Adriana, s-a adeverit povestea cu prima impresie. Bine ca a fost super si ca nu ati inghetat de frig. Asteptam pozici. Vad ca mai nou suntem doar noi doua pe forum, asteptam si "artileria" sa ni se alature.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Mai inainte m-am trezit, acuma stau aici la computer cu cana de cafea in fatza.
Aaaah, ce bine e duminica dimineata, sa nu faci nimic, sa stai in pijama, sa mai intinzi cite un picior sa-l dezmortesti!!!Am tinjit dupa asa ceva de 3 ani incoace, si uite ca azi se intimpla cu adevarat...

Noi am reusit de am tirguit ieri o saltea pentru patul din dormitorul nostru, azi cica ne-o aduce acasa, intre 4 si 6 pm.Abia astept, ca am probat ieri o gramada pe unde am umblat, asta ni s-a parut cea mai buna.E "firm", adica destul de tare.O sa o fotografiez mai pe seara.

O sa pun mai imediat si pozele facute in living room, ieri, cu canapelele si restul mobilei cumparate vineri.

Asa s-a schimbat casa acum, ca e mobilata, de nu o mai recunosc, aproape.

Aseara am avut invitati, niste prieteni.Colegu a pregatit icre de stiuca(am primit miercuri aduse chiar atunci, proaspete, din Romania) si pe urma am facut gratare, cu salata de cartofi cu maioneza linga ele.

E asa, un sentiment tare placut, cind ai musafiri si te simti bine in casuta ta...totul e curat, nou, pus la loc...asa ma bucur, de parca e prima data cind am casuta mea pe lume...

ADRIANA, fain ca ati avut petrecere frumoasa, mai ales ca nu v-ati asteptat sa fie asa.

OTILIA, de-acu ca vine vremea urita, o sa "locuiesti" mai mult pe net?

Va pup si mai intru mai incolo, acuma ma ocup de poze, sa le pun in album pe webshots.

Mergi la inceput

quote:
OTILIA, de-acu ca vine vremea urita, o sa "locuiesti" mai mult pe net?
Hi, Hi, CAMI draga da PANA ACUM UNDE AM LOCUIT?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns piticutz spune:

Pai te mai ascundeai in bucatarie...

Mergi la inceput

Dimineata va astept la si . Si sa nu cumva sa intarzaiati, ca iar va bea Elvira si va lasa cu ochii in soare! Eu azi de plictiseala am ceva adica o prajitura care semana a mamaliga dar este bunuta, mai ales ca se face in 10 ' la microunde. In rest, ce sa mai spun? Aici ploua intr-una si e frig, parca vine iarna. Unde sunt caldurile de alta data? si va astept la o poveste.

Mergi la inceput