Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 4
giulia71 spune:
Hopa si io...
Bei da' ce de activitate p'aci!
Va invidiez dragelor ca eu nu poci presta mai multicel!
Da' imi vine si mie randu
!
Noi n-am mai facut nik special, am fost azi la scoala si am avut primul "eye contact" cu dna invatatoare.
Mi s-a parut ok.
Nu era actualizata cu fii-mio ca vine dupa alta lume si e in urmaaaaaaaaaaaaa, dar am rugat-o eu sa-l aiba in vedere si sa mi-l aduca pe linia de plutire.
In rest, am dat drumu la centrala ca e frig dragilor, de parca as fi tot in Franta, ca numa in zona aia unde stateam noi ploua si era un frig de nu era adevarat!
Ah si fi-mio si-a luat-o original de la doamna, caci bineinteles ca n-a avut rabdare cat am stat de vb cu dumneaei si ne-a tot intrerupt si l-a apostrofat un pic.
A ramas shocat!!!
Si apoi mi l-am luat io in pene, caci avem discutia asta de n ani sa nu ne intrerupa si...uita de fiecare data.
Eu postez la greu, posturi nu prea sunt asa ca prevad ca o sa ma fac consilier de pensii si o sa vin sa va consiliez si pe voi.
Ah, si sa nu uit, am devenit zalauanca cu acte-n regula:am viza de flotant
!
De colegu, nu stiu ce sa va spun ca vine numa sara tarziu dupa ora 10 cand sunt chioara de somn.
Mai vb o tzara dimineata la cafea si asta e tot!
E bine si asa ca nu ne vom plictisi unu de altu daca ne vedem numa-n week-end
.
Bia, esti de-a mea cu scoicile, ca io-s innebunita dupa ele si dupa creveti!
Am gasit la K.. dar numa congelate, eu le vreau vii ca stiu sa le gatesc si sunt o minunatie!
Poate voi gasi la Cluj si atunci va invit la o portie!
Credeti-ma, sunt bestiale.
De mustaciosi (creveti) nu mai vb, sunt o minunatie cu mujdei la tigaie...
Nu mai poci...salivez la greu!
Cam atat despre noi.
Sper sa ne mutam pe 15 si sa avem si netu montat!
Va pup si numai bine va doresc!
silvana_salajan spune:
quote:Giulia, Giulia sa nu uiti ca pe mine cu asta tre sa ma servesti. Nu am mancat niciodata nici scoici nici creveti, de altfel de multe ori am vrut sa cumpar dar nu stiu sa ii gatesc. Sa vedem, poate pui aici reteta si ma incumet sa fac si io. No fug amu ca mai am un pic de lucru pe torturi (accent pe u)
Poate voi gasi la Cluj si atunci va invit la o portie!Credeti-ma, sunt bestiale.De mustaciosi (creveti) nu mai vb, sunt o minunatie cu mujdei la tigaie...Nu mai poci...salivez la greu!
pe toate.
piticutz spune:
Serbustoc.
Eu mai inainte m-am trezit, cafeaua precis ca s-a racit de mult.
Tare bine am hodinit, aseara cind am ajuns eram rupta de oboseala.Ne-am mutat inapoi cu toate lucrurile, adica am terminat "sejurul" de la babe, au venit stapinii acasa.
Azi am zis ca o sa ma odihnesc, sa vedem care e programul, daca apuca colegu sa vina sa ma ia, mergem pe la IKEA sa vedem si noi ce au pe-acolo, tre sa ne cumparam zilele astea mobila in dormitor si in living room.
Nu avem mai nimic in frigider, asa ca o sa trebuiasca sa si aprovizionam azi, mai pe seara probabil.
Am vorbit cu nevasta unui var de-al meu din Spania, care peste o luna naste a doua fetita, m-am distrat un pic cu fata ei si cu ea.
...si acuma astept sa vad daca intra ai mei de la Simleu online, ca azi au ziua in care merg dupa lapte pe Horea si trec pe la sora-mea, unde e computerul...
na, mai intru eu mai incolo, acuma ma duc sa fac un dush.
silvana_salajan spune:
Cami, ti-am pregatit o a doua cafelutza, ca sa nu zici ca suntem rele. Sa vedem ce ne lasi tu in termos pe dimineata.Elvira precis nu e de serviciu azi, ca nu mai ploua.
Bia, pe unde umbli? Restul nici un semn?Profit de faptul ca e trecut de miezul noptii sa ii urez fiului meu
sanatate, si tot ce isi doreste alaturi de familia lui care il iubeste!
Noapte buuuna!
piticutz spune:
am scris un mesaj si cind sa dau send ...cannot find server!!
ce m-am enervat!
probabil computerul meu are ceva, ca de pe celalalt in aproape 3 saptamini nu mi s-a intimplat deloc asa ceva.
LA MULTI ANI, ANDREI al lui OTILIA!!!
Sa cresti mare, sanatos si cuminte! si ai batrini pe linga tine ![]()
for2nity spune:
La multi ani Andrei de Oti!

Haideti la cafea somnoroaselor.
Azi n-avem fursecuri doamnelor, ne mentinem siluete.![]()
dianaiulie2009 spune:
LA MULTI ANI , ANDREI !
Sa cresti mare , sa fii sanatos , sa aduci numai bucurii alor tai .
Distractie placuta deseara !
Revin ca sunt in contratimp cu munca de la scarbici !!!
silvana_salajan spune:
Multumesc frumos pentru urari, tocmai s-a terminat pertecerea de pici, urmeaza cea de oameni mari.
Poze maine, poimaine. A, Bia, tortul lui Andrei a fos in forma de.... ai ghicit:tricou de dinamovist! ![]()

Iar tortul Andreei (asa o cheama pe fetita care s-a serbat azi aici cu Andrei) a fost in forma de inimioara roz! Cu trandafiri!