Salajence la apel!!![32]
Raspunsuri - Pagina 3
Bimilit spune:
da bune esti in tura de noapte
?io am nr 8, is bune?hai ca-ti las un pachet de rezerva.vezi ca pun si o bricheta si las odorizantu setat pe 9 min ca sa nu ne sfadeasca salajencele ca ne dam fumuri
.
otiiiiiiiiiii, ce faci? te antrenzi pt martie
.
da unde-i cami?
Ajutati-l pe DAN sa mearga din nou!Putin cate putin se aduna marea...
www.helpsonia.com/" target="_blank">SONIA, are nevoie de noi
silvana_salajan spune:
quote:Na, uite! vezi ca nu e corectat peste tot? Te-am prins!!!
silvanasalajan - mami de
quote:Da de unde stii?
otiiiiiiiiiii, ce faci? te antrenzi pt martie.

quote:Nu-mi iese!!! Stai sa mai incerc intr-un post nou!
dai quote,apoi copy,deschzi subiect nou si dai paste.
silvana_salajan spune:
silvanasalajan
- mami de
Ha, ha!No ce toanta is! Gata, m-am prins! Eu dadeam quote dupa ce eram in postul meu!
No, de bucurie, va las cafeaua pregatita! ![]()
Da iute ca eu amu o beu pe a mea si ma apuc de copt blaturi. Sa va mai spun un secret: anul asta vine aici o fetita nascuta in aceeasi zi cu Andrei. Prin urmare m-am gandit sa ii fac o surpriza si va avea si ea propriul tort!
Mai vb cand iau o pauza!
Cami o fi dezertat de la babe si amu isi face de cap. ![]()
silvana_salajan spune:
silvana_salajan
-mami de
Uite Bia, te-am scutit de un efort. Fa bine si pune asta in loc, in listuta! ![]()
dianaiulie2009 spune:
Mai da ce buna e cafelutza , dar fursecurileeeee .... m-am saturat .... dar v-am lasat si voua sa nu va suparati ...
Oti , spor la treaba draga si asteptam pozele cu cele 2 torturi !!!
Bianca , amu m-am inteles cu dir. sa o duc asa , dar mi-a cam dat de inteles ca tre sa colaborez cu fata sa o invat ( de parca nu ne straduim , deja nu pot dormi noaptea de ganduri , ce si cum sa mai fac sa o dezvat de pampers , eu nu eram asa , numai ca ..... ) ...
Elvira , cum adica esti schimbul III ??? Ai facut non-stop magazinele ??? Sau ???? E altceva la mijloc , vine BB 2 si la voi , cumva ???
Asta-seara merg cu Andreea la stoma , tre sa plombam o maselutza permanenta si i-am promis ca daca e cuminte ii cumparam ce doreste ea din Cluj ( bineinteles ca ea opteaza pentru poney , barbie , etc. ) .
Mai intru pe la voi !!!
for2nity spune:
ufff, buna dimineata fetelor. Schimbul III din fericire mi s-a terminat la ora 2.
Nu fac bebe 2 Adriana, dar uite, cu atatea ploi am probleme la magazin ca-mi curge apa inauntru nu stiu de unde si a trebuit sa stau de paza sa strang apa. (emoticon cu capu' dat de pereti)Noroc ca s-a oprit ploaia si intr-un tarziu s-a oprit si izvorul meu din magazin.
Poate trebuia sa dau sfoara in tara ca am izvor bun si scapam mai repede de apa. ![]()
Bimilit spune:
salutare!!
e buna cafeaua
.
adriana, ti-ai comandat aparatul la adresa noua?nu te stresa pt scutec ca scapati voi incet incet.
oti, fu sa corectez si acolo.
elvira de ce nu ai chemat ajutoare? ca te ajutam noi sa strangi apa, sa faci fursecuri si sa-ti bem cafeaua.
va tzuc si mai vin.....
PS oti , spor la prajiturit.
dianaiulie2009 spune:
Vai de mine Elvira si eu care astept bonurile sa merg sa-mi cumapr apa .... vorba Biancai , trebuia sa strigi ca veneam si noi sa ne umplem bidoanele .... amu sper ca s-op rezolvat problema si ai scapat de apa ...
Bianca , am facut comanda pe noul site , inca mi-am mai comandat si un fier de calcat la reducere . Astept sa ma contacteze cei de pe site sa vad cand le primesc . Cel putin asa scria pe site ca voi fi contactata tf. , dar pana acum nimik ....
Bimilit spune:
adriana, ai rabdare ca te suna ei, cel mai tarziu maine.vezi ca vine prin curier coletul.daca au pe stoc , cred ca marti ai comanda.
silvana_salajan spune:
silvana_salajan

- mami de 

si eu care credeam ca sunt trilu lilu asa un pic
Merci Bia!![]()
Va
merg la treburi. Mai vin.