Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)
Raspunsuri - Pagina 18
danutz spune:
Luly, m-ai spart cu informatiile despre homeopate! Pai tocmai deasupra TV-ului tineam cutia de Oscilo...acum ce tre sa fac? Sa o arunc si sa cumpar alta?
Iar ca nu ai voie sa bei cafea, ceai metolat etc...habar nu am avut... Eu i-am dat doar lui Rares, eu una nu am luat deloc...deci aici a fost potriveala curata.
Uite de aia iubesc eu forumul asta...intri norod si iesi doctor docent!!!
Dianocica, Dandusa, Teutz, sunteti mortale cu intalnirile bebeilor...Or sa faca ei gasca de gasca cand s-or mai mari!!!
Donia, superbe pozele voastre! iar Roxana ma baga in boale...ti-a mai zis cineva ce fetita reusita ai?!!!
Ktrinel, asa vra sa zica...AMR...mai ai putin si-ti urez bine ai venit in clubul mamicilor muncitoate...
La multe lunisoare!:
Eva de Fatima-mai poftiti pe la noi
ConuGrigore de Ruxandra_sb
Tizul nostruRares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire-si Dvs mai poftiti
Ana de Marcelac-mai poftiti pe aici
Tudor de Ruxmax-mai poftiti pe aici
Octavian de Desiree-unde sunteeeeti?!!!
Yagmur...pe unde umbli? te-ai distrat si acum zaci pe undeva pe vreo pajiste?!!!
Revin
Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)
www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares
marani spune:
Eu sunt MARIA, fata mea e ANA MARIA, bunica mea e MARIA, soacra mea e MARIA, asa ca dau de baut! n-am gatit nik inca, ca abia mi-am inceput ziua cu o cafea, dar vinul rosu e in frigider!!!!!!!!!!!!!!!!!! va invit la un pahar de vin pe dupa-amiaza!
MADALUTA, feicitari, ma bucur nespus pentru tine! sa ne tii la curent cu tot! cand mergi la control?
BAMBO, multumesc de intrebare, nu sunt ocupata, tata e acasa dar maine pleaca la Padina pt o saptamana. Sunt suparata si de aia nu mai intru pe forum, dar o sa-mi treaca...sper....Va citesc in fiecare zi de cateva ori sa stii! va pup pe toate, pentru toate MARIILE!
Ajutati-o pe Sonia
lizzy spune:
dianocica, admirat pozele. alea in care sunteti 3:1 sunt bestiale!
teutz, merci
marani pt tine, pt fii'ta, pt soacra ta, pt bunica ta si pt toate vecinele, ca sigur mai sunt marii printre ele! esti totala! si daca esti suparata pt tratamentul bubamarei pt infectie urinara... iti doresc sa scapati cat mai repede. bine ca nu e ceva grav, de dus prin spitale. bine ca se poate trata relativ usor. stiu ca nu te prea incalzeste, sti si tu ca si marc e iar cu infectie urinara, dar cat timp nu prea are simptome si papa cat de cat, hai sa fim fericite in fiecare zi ca-i avem langa noi. si ia arunca sticla aia de vin rosu dupa mine. ca azi am chef!
luly, multumim de detalii . io le tineam in acelasi dulap cu alte medicamente. unde sa le tin? in camara langa borcane? in baie in dulapul de prosoape? unde e bine?
yagmur ar trebui sa fie pe la fagaras. nu raspunde la tel. sper sa nu fii avut probleme cu luca, saptamana asta avusese un pic de febra. daca ai plecat, mami, distractie placuta!
laura13, totul ok?
lavinia, acuma am vazut ca aveti e.coli? infectie urinara sau de care? antibiograma ai? ati inceput tratamentul cu antibiotic?
ruxandra, am uitat... pe unde umbli brambura?! hai da cu sfatu' la imunizarea celor doi muschetari ai mei. sti deja ca am tinut-o toata vara in problemutze respiratorii cu marc. ianis a fost cateva zile la gradi si deja a luat o raceala mica si o conjunctivita. marc e sanatos deja de 1 saptamana. sper sa si ramana. tu ce-ai face in locul meu?
Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)
Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis
www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!
bamboletta spune:
Neata
Dianocica-super intalneala
Marani-multa sanatate la printesasa treaca supararea si
Pt toate Mariile
Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra_sb
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Tudor de Ruxmax
Octavian de Desiree
Azi e ziua socroseniei nici nu i-am luat cadou
In Iasi sunt 14 grade si innourat noroc ca am luat ieri la printesa un trening mai grosut si adidasi ca altfel nu aveam cu ce sa o imbrac
BambolettadeAntonia-Gabriela(1 nov 2006)
luna 11
www.youngnutrition.net/member/tickers/61250/ticker4.png" target="_blank">varsta Antonia
www.smi.ro/fulguleti/" target="_blank">Fulguleti nov-dec 2006
www.helpsonia.com/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!
Teutz spune:
La mult ani tuturor Mariilor!
La multe lunisoare sarbatoritilor zilei!
Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Tudor de Ruxmax
Octavian de Desiree
Desireeeeee, pe unde sunteti, mai? Ce mai face Octavian?
Asiza, Danutz, Dianarus
Marani un mare si zgomotos, ca sa-ti treaca supararea!
Luly, foarte utile informatiile! multumim!
Ktrinel viitoarea mamica muncitoare!
Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)
daphna spune:
LA MULTI ANI!!!!!!YAGMUR si scuze de intarziere,sa fii sanatoasa si sa te bucuri de baietelul tau!
MADALUTA,doamne ce vesteeee!!!!sa fie intr-un ceas bun!esti super curajoaa,bravo tie!
pe terenul lui d ce veselieee!!!!am vrea si noi......
LA MULTI ANI ,MARANI!sa traiesti cu numele,vorba romanului.
ELISA s-a facut o smechera......dk doarme langa mine in pat nu se mai trezeste ,dk nu e jale la fiecare 2 h.sa fie lipsa de spatiu in patutul ei,oareeee????!!!!
DIANOCICA,sa ne mai tii la curent apropos de cum se mai imbraca bebeii in parc.........m-am spart de ras!!!!!
pupici de la noi.
georgiana mami de Elisa(15.12.2006)
asiza spune:
Sa ne traiasca toate Mariile!!!!
Oana cu Denis Cristian (19 decembrie 2006)
Slideshow Ingerasul nostru drag
www.youngnutrition.net/member/tickers/64637/ticker1.png" target="_blank">Varsta Denis
desiree spune:
AICI SUNTEM !!!
sa nu credeti acum ca abia astept sa fiu strigata ca sa apar ca fata din tort !!!
nici sa va citesc nici sa va scriu nu am mai avt cum..octavian nu mai sta singur deloc ( nici 5 minute) noaptea doarme toata noaptea agatzat de tzatza....nu stiu ce sa ma mai fac cu el cu suptul asta noaptea!
in plus, ziua doarme foarte putin asa ca timpul meu liber este aproape inexistent!
..dar promit ca de luni scriu ! gata, am promis !
madaluta,ce bucurie !
mutumim pentru felicitari! am baiat de 9 luni! sa imi traiasca ! sa traiasca si conu'!
regret ca am scapat intalnelile de pana acum dar sper pe urmatoarea sa nu o mai ratez !
va pup si mi-e dor de voi !
Alina,mami de Mihnea-Octavian
varsta Octavian;
www.sonia.as.ro/" target="_blank">Sosonica, ne rugam pentru tine!
aelita spune:
Madaluta-draga mea,ma bucur enorm pt tine !!! eSTI PRIMA MAMICA DE BEBE DOI DE LA NOI!!!!!!FELICITARI !
Nu iti fa probleme,a venit atunci cand a trebuit sa vina !
Uite,eu iti spun o chestie: printesa de pe aici(a regala,nu asta din casa hihi),a nascut primul copil prin cezariana ca i s-au complicat lucrurile la nastere,si a ramas gravida pana intr-un an.Si cred ca mai sunt cazuri.
Eu zic ca daca il doresti asa tare ,sa gandesti pozitiv ca totul va fi bine !
Va fi un copil sanatos si dorit!
Si va fi fetitaaa,cum nu??Eu mi-am dorit fetita,si am avut o Sofiutza !!!Si eram sigura ca e fata ,am luat tot dulapul plin de roz.
bambo sper sa mai stiu sa pun poze,ca de cand n-am mai facut de-astea..
dianocica,maaama cati copii !!! haha cu toti in cap !super pozele!e Crinuta,nu?? daaa,Teutz,Dandus !!! ce intalnire misto!
Teutz
marani azi e SF.MARIA MARE,La multi ani,sa fiti fericite !
pt toate mariile ,sa fiti fericite !!
SA NE TRAIASCA!
Eva de Fatima
Grigore de Ruxandra_sb
Rares de Ramsan
Celeste de Avdanaarhire
Ana de Marcelac
Tudor de Ruxmax
Octavian de Desiree
Cazul Madeleine: parintii ,dupa lungi ore de interogatoriu,ieri au fost declarati PRINCIPALII SUSPECTI si nu au voie sa paraseasca Portugalia.
www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei
Ajutati-o pe Sonia
S.