Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns marani spune:

DIANARUS, BAMBO, DAPHNA, TEUTZ, AELITA, multumim pt urari. Diana, pt tratament sunt cum sunt, acu luni merg sa iau trimitere sa repet analiza si duc la 2 laboratoare. Nu stiu dc sunt atat de prapastioasa, cred ca si vremea ma influenteaza plus ca tata pleaca in Bucegi unde o sa stea o saptamana si am auzit ca e o vreme sus.....super naspa, plus ca merge la catzarat...of....mi-s ingrijorata...

BAMBO, n-ai luat nik pt soacra? eu, printre altele, i-am luat si-un sapun sa-si spele pacatele fata de mine. Dar am fost draguta si-am fost si cu fata la ea, plus ca i-am mai dat-o sotului sa i-o duca s-o vada.

Luni merg la facultate sa vad a cata intrai. Ma simt tanara...si cu emotii pt inceputul de an universitar....

Hai noroc DIANA, bun ii Merlotul asta!

Ajutati-o pe Sonia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roxanica2006 spune:

La multi ani, Mariilor !!
La multi ani fulguletilor sarbatoriti azi!!

Madalutaaaaaaaa, am intrat sa citesc mesajul tau, ma gandeam ca deja ai povestit cum a primit Cip vestea, ce fericire mare a fost, daca ai ajuns pe la vreun dr, etc...dar probabil inca sarbatoriti si nu ai avut vreme de noi. Asteptam vesti, sa stii!!!
Dianarus, ma bucur mult sa te aud sanatoasa si voioasa, asa-ti sta tie cel mai bine
Alexandra , aseara m-a palit ideea stalucita, si anume sa-ti sugerez sa-i pui fructe in pireul de legume lui mark, parca spuneai ca-l refuza cu indarjire. Pune-i mar ras sau ce fruct ii place lui. Parca si Dianocica ii punea mar ras lui dmic in pireul de legume, de ne-ntreba disperata cate mere poate sa-i dea copilului, nu tii minte??Am o prietena care pana la 1 an a amestecat orice mancarica pt. bebe cu biscuiti pentru ca numai asa accepta, apoi brusc copilutul a mancat bine legumele fara biscuiti, Nu inseamna ca daca acum ii amesteci fructele cu carnita toata viata va avea gusturi din astea "exotice", si chiar suna bine, carnita cu sos de fructe...hmmmm, delicatese...
Am vazut in Ungaria borcanele de genu' : castane cu curcan, pui cu piersica, dovlecel cu mar, deci... se poate! Pofta buna!

ROXANA si DAVID MIHAI (20.11.2006)

David al meu

www.sonia.as.ro/" target="_blank">Ajutati-o pe Sonia!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lavinia_P spune:

Salut,

Dianocica,
iti sade tare bine cu 3 !

Dandusa,
sar'mana sar'mana!De odihnit as vrea io.. Daca ma intreaba cineva ce imi doresc i-as zice vreo 12 ore de somn neintrerupte!Stres..mda e si din ala!Poate e toamna de vina!

Marani,
La multi ani la tot poporul sarbatorit (si tie, normal).

Dianarus,
Ecoli e in kk.Pediatra a zis ca nu e afectata flora si nu dam antibiotic.Tratam cu regim, hidrasec,biotics si Ca carbonic.A.. si lapte de mama cat se poate de mult.

Am fost in mall (daca tot ploua) si am luat la strumf un costumas frumos foc.. parca mi la-m luat mie asa mi-s de mandra!

"minunea mea"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Marani, sa ne traiasca Mariile!! Hai nu mai fi supa te rog! Prea multe zile esti suparata si nu e bine!

quote:
Originally posted by marani

Eu sunt MARIA, fata mea e ANA MARIA, bunica mea e MARIA, soacra mea e MARIA, asa ca dau de baut! n-am gatit nik inca, ca abia mi-am inceput ziua cu o cafea, dar vinul rosu e in frigider!!!!!!!!!!!!!!!!!! va invit la un pahar de vin pe dupa-amiaza!

MADALUTA, feicitari, ma bucur nespus pentru tine! sa ne tii la curent cu tot! cand mergi la control?

BAMBO, multumesc de intrebare, nu sunt ocupata, tata e acasa dar maine pleaca la Padina pt o saptamana. Sunt suparata si de aia nu mai intru pe forum, dar o sa-mi treaca...sper....Va citesc in fiecare zi de cateva ori sa stii! va pup pe toate, pentru toate MARIILE!

Ajutati-o pe Sonia

mamica de bubamara (02.12.2006)

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

AVEM 2 ..sunt asa fericita!
Cred ca au iesit de vreo cateva zile dar abia cum am putut sa-i vad. Om mai avea si altii? Oricum sunt cei de jos...am o gargarita iepuras.

Azi a dormit f bine 11 ore noaptea, 2 ziua la cumparaturi...dar ea la aer...acum doarme iar. Papa bine de ceva vreme nu exagereaza...ii place mult brocoli cu spanac si orice fel de carne. Am luat peste sa vedem cum va fi.

A facut de 2 ori pipi seara la olita dar doar atat am pus-o doua seri la rand inainte baie. E greu..cel putin asa mi se pare.

A inceput sa mearga sprijinita de canapea sau de masuta si in patut...cand e greu o ia de-a busilea ca experientae mare aici.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

marani tatal tau pleaca la catarat??
Felicitari pt intrarea la facultate ! bineinteles ca esti tanara!ma bucur si te admir ca mai poti cu bebe cu tot !la ce te-ai bagat?

quote:
BAMBO, n-ai luat nik pt soacra? eu, printre altele, i-am luat si-un sapun sa-si spele pacatele fata de mine

Azi mancam noi,si cu mama,si fii-mea a inceput sa se uit ein gura noastra,sa clampane.ce-i facem??? am scos repede un borcanel cumparat(il am de rezerva ,pt urgente),ca nu era timp sa decongelez ce am eu facut,ca masa ei se dusese la ora 1,isi mancase piureul dar nu prea mult) si a halit muuult de ma gandeam ca o sa vomite ,nu alta. A tras si o ragaiala!!!! si nu mai voia apa 8ii dau cu biberonul).i-am pus apa in pahar,si a baut de a trebuit sa o opresc eu .
Deci,vrea ca oamenii mari,la masa de oamni mari,si uite asa o pacalesc eu si ii dau din borcanul ei si ea a crezut ca direct aia mancam si noi!
kikineata,felicitari pt cei doi dinti!

mama e la mine,vreo 2 luni,are niste probleme de rezolvat si ramane aici.apoi pleaca definitiv in tara .
o dispera o jucarie a fetei,care latra ,si copilul parca ii da intruna in dusmanie,sa latre,si cred ca ii scoate bateriile sau ii face ceva,ca cica a dementit-o cu jucaria.
deh.

www.helpsonia.com/" target="_blank">Povestea Soniei

Ajutati-o pe Sonia

S.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Sa ne traiasca toate Mariile!!!
Fii-mio a ramas fara haine, asa ca am fost la shopping si am spart 400 ron pe hainute. Garderoba de toamna e gata! Pantofi sau adiddasi nu i-am gasit, singurii care mi-au placut si i se potriveau erau unii de la Leonardo, dar 129RON!!! Si am zis sa mai vedem si prin alte parti ca totusi cred ca-s cam scumpi. Mai ales ca o sa-i poarte fix 2-3 luni!!!
Ce ziceti? Tema zilei:
Cat v-au costat incaltarile bebeilor? Si de care si de unde ati luat?

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Buna dimineata... hm, desi e cam 12 si pe aici.
Sa traim Mariilor, sa avem parte de sanatate si sa ne fie viata frumoasa!
Si multumesc si eu de urari, Mariana e primul meu nume si abia apoi vine Doina.

pentru conu' si Octavian!

Dragele mele minunate, am dorit sa va raspund fiecareia in parte dar nu am tiiiimp! Iar maine Roxana a decretat ca nu vom avea deloc screen time, deci nu avem voie nici la calculator, nici la televizor. Am intrat la stapan Dar are dreptate, e nevoie si de o zi din asta dedicata 100% familiei.
Va multumesc pentru aprecieri, ma bucur ca v-au placut pozele.
Dar de recolta noastra de rosii chiar n-ati zis nimic... cine a mai vazut asa o recolta ca a mea?! N-a avut cine sa le ude cat am fost in Romania ca am fi avut proababil chiar de vreo 3 ori mai multe... la anul, de acum...

Ce s-au mai jucat pruncii pe covorul lui d! Sa va fie de bine intalnirile, daca se face vremea rea poate o sa va tot vedeti cand la una, cand la alta. Cred ca fulguletilor le prinde tare bine compania.

kikineata, felicitari pentru dinti! Sunt primii?

V-am pupat, week-end frumos!

Copiii se nasc perfecti - rolul parintelui e sa nu strice ceea ce Dumnezeu sau natura a creat.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

salutari mamici!
stiu ca e sambata seara, dar pls i-am refacut lui dani vaccinul BCG (ala in manuta) si s-a umflat fff rau si e rosu. e normal???? sa pun comprese???
pls ajutati-ma!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Laura lui Daniel - 14.11.2006
Poze Daniel

slideshow Daniel

Mamici din Iasi

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank">Fulguleti noiembrie-decembrie 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

laura stiu ca vaccinul asta poate arata in muuulte feluri, la spital mi au zis ca orice ar fi sa nu fac nimic, sa nu intervin deloc.

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput