Fulguleti de noiembrie decembrie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Teutz spune:

Kikineata, felicitari pentru dintisori si pentru pipi la olita!
Laura, nu stiu sa-ti raspund, imi pare rau!
Danutz, eu i-am cumparat Alexiei o pereche de ghetute din piele intoarsa, au costat 30 RON, dar nu sunt pentru mers in picioare, pentru ca n-au talpa din cauciuc. I-am luat doar ca sa aiba ceva de incaltat, daca se face mai frig. Cand va incepe sa paseasca, ii voi cumpara altele.

Noapte buna tuturor!

Teutz de Alexia Iarina (10.12.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns luciaro spune:

La multi ani, Marani, Donia, si celorlalte Marii! Si pt Yagmur, cu intarziere, un maaaaaaaaaare pup si toate cele bune!

Roxanica, Madaluta e plecata la parinti sa-l ia pe Darius, maine se intoarce...o asteptam cu vesti!

Donia, ba da, eu remarcasem impresionanta voastra recolta de rosii, dar n-am apucat sa scriu (asta pe langa minunatiile de copii!)

Laura, nu stiu sa-ti zic, cred ca esti prima si singura de aici pana acum care repeta vaccinul asta, dar, ca si Dianocica, stiu ca am citit ca nu se face nimic.... nu se umbla acolo (asta in cazul celui facut in maternitate, dar doar e tot acelasi, nu?) Nu poti suna nici un medic, macar maine dimineata, ca sa te linistesti? hai mai intra si povesteste-ne ce analiza i-ai facut lui Dani si cum a fost cu vaccinul asta... nici la noi nu se vede cine stie ce semn, desi pediatra spune ca e ceva mic-mic acolo si inclin sa vad si eu asta... iar la controlul de 9 luni, medicul de familie a zis ca oricum acum nu se mai face nimic in sensul asta, nu se mai trimit copiii niciunde, etc (Doamne, iar cate bordeie...)

Danutz, am inceput si noi destul de timid conturarea garderobei de toamna-iarna, dar incaltari inca nu, pt ca noi din fericire mai "mostenim" de la nepotul meu cate ceva.... Si, a propos, copiii vostri tin sosetele in picioare in casa? ca m-a zapacit azi: eu i le puneam, el le scotea...

Intrebare cu iz de tema pt maine: le cititi povesti copiilor vostri? Si daca da, cand? (la culcare sau in alt moment al zilei)

Lucia lui Serban-Alexandru (07.11.2006)
Poze luna a IX-a

Poze Serban

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns leyla spune:

Asa, la spartul targului, la multi ani pentru Marii, Mariani, etc precum si pentru fulguletii zilei.
Laura imi aduc aminte ca si la Kaan era inflamat, ce-i drept nu exagerat, dar la fel cum au raspuns si celelalte fete am primit instructiuni sa nu umblam acolo.
Danutz, incaltari avem din astea din categoria usoara gen tenisi sau adidasi (primiti de la verisor) sunt mai mult asa ca sa nu fie descaltat dar sub nici o forma pentru mers, cand o sa fie cazul o sa facem aprovizionarea. Am vazut niste ghetute frumusele cu blanita si talonete pe Mosilor la mag Unu, era vreo 650.000.
Donia, sa aveti o zi minunata in familie, e f frumos sa decretezi o asemenea zi, chiar avem nevoie cateodata.
Luciaro, si Kaan are o probl cu sosetele in casa, il enerveaza teribil ca nu poate marsalui si cu nadragi pe el si cu sosete, aluneca si pe parchet si pe gresie asa ca si le scoate. Azi am gasit si eu la Miniblu din alea cum zicea parca Dianocica, cu cauciuc pe toata talpa nu numai cu puncte de cauciuc. 99.000 perechea. Maine le testam.
Cat despre citit povesti, la culcare sub nici o forma deoarece el adoarme in timp ce trage ultimele picaturi din biberon, deci il pun in patut imediat, pupat de noapte buna si, somnic usor/vise placute. Mai am tentative de citit in cursul zilei cand ne mai jucam, dar dupa vreo 3 fraze intoarce fundul tacticos si se cara. Sau imi trage cartea din mana sa o bage-n gura .

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns doradora spune:

buna dimineata

cica. adica oaresicum buna. ieri pisi s-a umplut de bube mici si rosii pe frunte si pe un obraz, asa ca am sunat-o pe dr. partea buna e ca intre 12.30 si 14.30, cand a vazut-o, disparusera, mai avea doar unele dupa urechiusa, aparute cu vreo 2-3 zile in urma. asa ca luam claritine sirop, care a adormit-o destul de repede.
mai nasol pt ea e ca o bag la un set de analize, vreau sa vad si de viermisori, daca nu or fi, pt ca in ultima vreme nu i-a mers cum trebuie. poate nu o fi numic, poate exagerez, dar nu imi place nici cum arata,cum mananca, plus ca e maraita, asa ca mai bine sa fiu sigura.

v-am zis ca m-am certat cu baba de dedesubt? aia careia i se curbase tavanul din cauza canapelei mele. imi tot lasa vorba la muncitori sa trec putin pe la ea, iar eu nimic. pana cand ne-am nimerit si s-a lasat cu scandal, pt ca ea insista sa scot ,,motorul de sub cada", iar eu ii tot zic sa ma scuteasca sa isi vada de treaba ei. plus ca o deranjeaza si aerele conditionate, desi nu le-am dat drumul decat de proba pana acum, dar trebuie si alea scoase, ca fac galagie si programul de liniste in bloc e permanent. i-am zis-ma rog, tipat, ca ne conversam cu voce ridicata una la alta pe holul blocului, sa nu mai vina la usa mea decat daca o inund, desi sunt convinsa ca tot se mai infiinteaza, si i-am zis sa ma reclame ca am motor sub cada si aer conditionat la geam. mi-a pus in vedere sa nu imi imaginez ca ea nu are pile, dar nu am fost impresionata. mai misto a fost ca a vorbit dupa cu unul dintre baieti, care i-a zis ca sa nu se puna cu mine, ca sunt executor judecatoresc si ca o execut una-doua. a fost descumpanita, ea stia ca parca lucrez la primarie, iar el i-a raspuns ca ,,doamna e f ocupata, nu vedeti ce putin timp are?"
am uitat sa precizez ca motorul sub cada ar fi interzis prin lege, e permis doar la vile, si ca de ce am scos shapa de sub parchet atata(si arata cam 50 cm) si am inlocuit-o cu alta, ca se aud toate zgomotele prin ea...

hai ca iar ocup pagina cu babeta. sper sa am liniste macar cateva zile dupa scandal.

revenind la treburi mai placute, respectiv la copiii nostri, adidasi i-am luat de la miniblu de la geox cu 700.000. aveau doar roz.asta e partea frumoasa. partea mai neplacuta e ca a luat alex pantofi, de piele complet, cu talpa ortopedica, redusi de la 2 milioane la un milion si.

povesti citim, seara, inainte de culcare, si i se face somnic in brate la mami, dar nu in fiecare zi, ci doar uneori.

astept cu nerabdare ziua de luni, sa o sarbatorim pe madaluta dupa vizita la dr . iar sunt nerabdatoare majoretele...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lizzy spune:

buna dimineata! ne-am trezit la 6. io am bagat deja 1 cafea, am spalat vase, am hranit pruncii cu lapte si am recuperat din urma.

am vorbit aseara cu yagmur. luca e bine, a scapat de raceala, ei sunt la fagaras acum, abia marti se intorc. i-am spus ca o asteapta o multime de urari de bine de acum 2 zile (de la aniversarea ei), va multumeste din suflet ca v-ati gandit la ea!

grig de ruxi si tavi de desiree! pt ieri, ca n-am mai apucat sa intru!

roxi cum mai papa david?

kiki, felicitari pt dinti si olitza! si eu tocmai am cumparat peste, somon, cica e fara oase. sa vedem daca i-o place. il fac cu cartofi si rosii.

danutza, inca nu am cumparat nimic, probabil voi alege din cele 10 perechi mostenite, ceva o fi bun cand vrea el in picioare.

donia, si pe soacra tot mariana :-)) da' e soi bun, nu ma plang!
am vrut sa zic eu ceva de rosiutzele alea mici, da' mi-a fost ca te superi... am vrut sa zic ca restul le-ati mancat direct de pe tufa, sau unde sunt?!

laura, s-a tras umflatura? sa treaca repede! mai e suparat dani?

luciaro, recomand calduros sosetele mondex. stau bine pe picior fara sa stranga excesiv. coincidenta sau nu, astea le tine... uneori le mai da jos, dar in general e cuminte si-si face de lucru cu alte chestii...
lui marc nu-i citesc povesti. dupa 1.5-2 ani. pana atunci carticele cu animalutze, desene multe si cuvinte putine. ianis n-a avut niciodata rabdare, nici acum la 3 ani. fusharim cartea, inventam cate ceva dupa poze si gata, next!

o duminica minunata va dorim! pupam apasat mamici si bebici!

Marc (17.12.06) si Ianis (14.09.04)

Pozele noastre / www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=52587" target="_blank">Nasterea lui Ianis

www.helpsonia.com/" target="_blank">Pentru Sonia / www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Pentru Darius, acum!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Donia, da sunt primii dintidori... de aia sunt in extaz. Cred ca mai vin rpede altii ca m-a trezit azi noapte de cateva ori. eu nu aveam ce comenta de rosii ca anul asta a fost seceta mare...nici nu ma asteptam la productie mare :)

Teutz, Aelita

Dianarus eu stiu ca somonul e cam greu/gras pt. bebei. Vezi ce mai zic fetele...u stiu de salau, pastrav, cod si pangasius ca sunt bune...peste slab. Mie mi-e si frica sa-i dau...prima data dau putin 2 lingurite atat...testez intai.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kikineata spune:

Oare sunt singura nebuna care a cumparat de mult haine gargaritei pana la 2 ani? Si de toamna si de iarna si vara viitoare? Tot tot in afara de incaltari...ei doar niste ghetute...are deja vreo 10 gecute, vreo 15 pntaloni sitot cam atatea pulovere...nu mai vorbesc de body-uri sau pijamale...sunt dusa rau tata.Rochite?...si rochite si fustite.

KIKINEATA mami de SARA MARIA (16 noiembrie 2006)

http://picasaweb.google.com/kikineata

Mergi la inceput

somonul nu are carnea alba, lor li se recomanda pestele alb.
intrebare intrebatoare: voi le dati pestele proaspat sau merge si cel congelat? am cautat salau (nu stiam ca merg si alte neamuri, cum ar fi pastravul), si nu am gasit. a fost doar unul si se daduse.

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

mentionez ca nu am nici un chef sa curat eu pestele, asa ca poate merge si cel congelat...

chris + alexandra
varsta alexandra
bebeii nostri

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danutz spune:

Neatza,
Ma chinui sa trag de cafea ca sa pot sa ma trezesc, iar motive nu am ca Rares a dormit de la 9 la 8.30 dimineata!!! Unde nu da DD sa o tina tot asa!
Chris, merge si pestele congelat, cum sa nu mearga!!! File e cel mai bun! Noi servim file de merluciu. Si eu as zice ca pt linistea ta mai bine faci analize si macar stii una si buna!!!
De citit...are o treaba sa traga de pagini ca sa le rupa si in nici intr-un caz nu e atent la ce zic eu acolo. Asa ca am renuntat si voi incerca din nou cand o fi mai mare.
Kiki, felicitari pentru dintisori!!!
Laura, si eu stiu la fel...nu se umbla cu nimik la vaccin, el trebuie sa se umfle si sa fie rosu, e o problema daca nu ar fi asa, ar insemna ca nu a avut efect!!!
La multe lunisoare!!!: David de Simo
Calin de Roxanac

Danutz, mamica de bebe Rares (14.12.2006)

www.geocities.com/mami_nov_dec_06/" target="_blank"> fulguleti
varsta rares

Mergi la inceput