use de protectie la camera copiilor

use de protectie la camera copiilor | Autor: b.nica

Link direct la acest mesaj

poate stie cineva cum sa limitam spatiul "capcaunilor" care vor sa exploreze dea'busilea toata casa;as dori un fel de usita care sa fie fixata de pragul usii fara sa fie aceasta inchisa, ca fie vizibil campul lor de actiune.

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Medeea76 spune:

Daca ai un mester prin apropiere, nu cred ca e chiar atat de greu de realizat. Multumesc pentru idee!

Medeea, mamica de Tea - 17 iulie 2006 si cu bebe mic in burtica (12+)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

exista la ikea ceva gen gardulet...nu stiu cum sa ti explic...e ca laterala de la patutz dar e special pt a preveni accesul lor la scari, de exemplu. s-a inteles ceva...?

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns b.nica spune:

dianocica multumesc de raspuns;am fost special la ikea dar nu am gasit,iar mamelucii pe care i-am intrebat nu au stiut sa ne spuna unde se gaseste pt.ca nu stiau ce cautam.am avut si o inspiratie proasta ca ne-am dus in zi de varf.poate imi dai ceva lamuriri unde sa caut.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oana0204 spune:

http://www.ikea.com/us/en/catalog/categories/range/12323/12324/ Astea sunt, nu stiu daca au si in Ro asa ceva, desi.. ar trebui sa aiba.

Mergi la inceput

oana esti o scumpa dar din pacate si tu si ikeea ta sunteti peste ocean si nu in mirifica Ro unde toate sunt cu fundu in sus;multumesc mult!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

vezi ca ii zice "safety gate". intreba de poarta de protectie, poate nu stiu daca intrebi de usa. eu nu cred sa nu se gasesca. e foarte folositoare mai ales daca ai scari. eu am instalate doua, una sus si una jos la scari.

portile sint din lemn, plasticsau metaln si vin in diferite forme. unele ca un gardulet, altele ca o armonica sau ca o plasa. daca googalesti "safety gate" gasesti gramezi de modele.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Lorelai

vezi ca ii zice "safety gate". intreba de poarta de protectie, poate nu stiu daca intrebi de usa. eu nu cred sa nu se gasesca. e foarte folositoare mai ales daca ai scari. eu am instalate doua, una sus si una jos la scari.

portile sint din lemn, plasticsau metaln si vin in diferite forme. unele ca un gardulet, altele ca o armonica sau ca o plasa. daca googalesti "safety gate" gasesti gramezi de modele.

am gooogalit si nu am gasit;am specificat in Ro si nu mi-a dat nimic ;
spune-mi tu ce sa postez pe G. ca sa-mi arate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

quote:
Originally posted by b.nica
am gooogalit si nu am gasit;am specificat in Ro si nu mi-a dat nimic ;
spune-mi tu ce sa postez pe G. ca sa-mi arate.

uite www.reclama.ro/accesorii-pentru-siguranta-copii/poarta-de-siguranta-pentru-scar-75-79-cm-2860/" target="_blank">aici una. googaleste "poarta siguranta" pe google.ro. vezi ca are si buburuza www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=122" target="_blank">aici.

Lorelai si fetele - Livia si Maya (18 ianuarie 2005)
****pt. poze click pe casuta galbena de mai sus (pagina personala)****

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns terry spune:

http://www.buburuza.com/Scripts/prodList.asp?idCategory=122cred ca asta este ceea ce cauti tu.pana sa-ti raspund eu ti-a raspuns lorelai :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dianocica spune:

da, au la ikea in bucuresti. daca nu ma insel, ultima oara le-am vazut undeva pe langa zona cu covorase de baie pt copii. dar cu siguranta le-am mai vazut o data si in alta parte, undeva fara legatura cu chestii pt copii. imi amintesc foarte clar ca m-am intrebat ce or cauta acolo, de ce nu sunt la chestiile patroll, alea cu siguranta..eu ma duc in ikea duminica, o sa ma uit dupa ele (ca macar stiu exact cum arata ambalajul..) si eventual iti dau un pm cu pretul. sa zic ca erau mai ieftine ca la buburuza...

diana si david 03.12.06

Alaptatul Help-line. Pentru Sonia. Pentru Diana. Pentru Darius

Mergi la inceput