Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 9

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Buna dimineata! Fetelor e un frig afara...! Imbracati-va bine daca iesiti din casa.
Acum plec la serviciu si din pacate ne reface nu stiu ce la reteaua electrica -pauza net-, asa ca pana la 13-14 ,cand ma intorc, va urez spor la tastat!

Pup!

Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Buna dimineata! Si azi mi-s tot in alergare, asa ca va urez tuturor o zi cat mai frumoasa si mai fara greata! Eu am varsat in timp ce ma spalam pe dinti ...

Underqueen, ce ai rezolvat cu postul? Sau ai scris si mi-a scapat mie?

Brrrrr, frig rau afara!

Olga 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Buna dimineata, dragele mele!!!!!
AM citit si eu ce ati scris ieri: de abia aastept sa ma duc in week end la mama ,sa mananc si eu nuci verzi.Eu in general sunt moarta dupa ele.
Si pe mine ma apuca starea de voam cand ma spal pe dinti, dar azi dimineata am vomitat pentru prima oara.Ma ustura stomacul de foame....si am luat doua lingurite de miere, dupa care catve aguri de la lapte, si se pare ca nu i-au palcut lui bebe ca le-am dat afara.

Scrisese una dintre voi ca analizele HIV si RBW(asta cum se traduce????) sunt gratis pentru gravide.Cred ca am sa-l intreb si eu pe dr. de familie despre ele.

IRINA
+8

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Buna dimineata dragele mele,
Aici la mine este frig tare de tot si ploua. Asta noapte am dormit prost de tot, pt ca din ora in ora si chiar mai bine ma duceam la baie. Acum as manca ceva si nu stiu ce...cred ca de la vreme mi se trage.
Va pup si sa aveti parte de o zi cat mai frumoasa chiar daca afara este asa cum este

12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Mai fetelor am vazut ca discutati despre morfofetala, translucenta nucala si TT.Imi spuneti si mie cand trebuie facute??CA eu in zapaceala cu apartamentul, nu am retinut si as vrea sa stiu.
SI mai vreau sa-mi ziceti acum la 8 saptamani pana in trimestrul II mai trebui facute ceva analize, in afara de cele de secretie, urina si sange???Ca pe astea le-am facut si mi-au iesti bune, cu exceptia lipsei de fier.Va multumesc de raspunsuri.

IRINA
+8

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Irina, RBW- Reactia Bordet-Wasserman, e una dintre metodele de depistare a sifilisului.

Translucenta nucala se masoara ecografic intre 12-14 saptamani, cand poti face si dublul test, triplul test se efectueaza intre 14-18s. Toate cele trei masuratori fac parte din asa-numitul "test integrat" care iti poate spune cu o precizie relativa ( dar oricum mai mare decat fiecara luata separat ) riscul ca bebe sa aiba trisomie 18, 21, sau spina bifida. Eu asa stiu, poate stie cineva mai multe! Mai poti da cautare pe google pentru termenii de mai sus!

Olga 13s

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

quote:
Originally posted by bitza037

Mai fetelor am vazut ca discutati despre morfofetala, translucenta nucala si TT.Imi spuneti si mie cand trebuie facute??CA eu in zapaceala cu apartamentul, nu am retinut si as vrea sa stiu.
SI mai vreau sa-mi ziceti acum la 8 saptamani pana in trimestrul II mai trebui facute ceva analize, in afara de cele de secretie, urina si sange???Ca pe astea le-am facut si mi-au iesti bune, cu exceptia lipsei de fier.Va multumesc de raspunsuri.

IRINA
+8

Vad ca Olgutzica a fost f. prompta si ti-a raspuns la obiect! Un raspuns f. bun si complet, as mai spune doar ca aceste teste mai determina si sindromul Douwn (sper ca am scris bine)

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Mai fetelor, ce-mi faceti voi mie!! Am citit vreo 10 pagini din capitolul vechi si inca 6 din cel nou

Am admirat si eu burticile frumoase!
Vad ca vb de papa intr-una, o sa fac si eu in we fasolikaaa!
Imi pare asa de rau ca nu pot intra mai des, sa raspund si eu la obiect...Ieri am avut program artistic la bucatarie, am copt vinete si ardei pt. iarna, le-am pus la congelator. Alalteri m-am luptat cu o durere nasoala de cap si n-am fost in stare sa mai intru.

Va pup pe toate, o zi frumoasa!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

neatza, fetele!

Olgutzica, inca nu stiu nimic sigutr cu postul. astept sa ma contacteze directoarea scolii azi sau maine.

Simo, daca e greu nickul, ma cheama Maria...

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+

Mergi la inceput

Olga si Simonette va multumesc si sufelt pentru raspunsuri.Ce m-as face fara voi toate.
Bubu si eu trebui sa incep cat de curand programul artistic pentru iarna.Adica ardei, vinete,etc.....

IRINA
+8

Mergi la inceput