Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 10
bitza037 spune:
Dragele mele , va mai intreb ceva. Mi-e dimineata de cum deschid ochii mi-e rau si nu pot manca si bea nimic.Nici macar doua guri de cafea.Iar cand ajung la servici pe la 10 mannc ceva si imi fac un capuccino la plic.Eu nu sunt adepta chimicalelor (ca mi mult chimicala este capuccino asta) dar il beau ca sa ma pun putin pe picioare.Credeti ca nu-i bine????Hai ca un capuccino la cateva zile nu ar strica, dar vad ca asta beau de 4 zile, ca altfel ma prabusesc pe aici si ma mai ia si un somn din ala de zile mari.....de pic jos. Ieri de abia m-am concentrat sa nu adorm la volan, cand am fost la aeroport dupa bunica-mea.
IRINA
+8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
ririan spune:
Multumesc simonette si cory3maz,si eu sper sa fie baietel dar m-am bucurat mult ca este bine,si nu am facut morfologica doar eco normala si nu se vede inca ce este;cred ca dupa ce o sa iau rezultatul la TT atunci o sa stiu ca m-a chemat doctora la control din nou,dar mai este pana atunci!
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
simonette spune:
Maria e mult mai bine asa!
Bitza, pregateste de seara pe noptiera biscuiti sarati sau covrigei si dimineatza cand deschizi ochii, inainte sa te dai jos din pat, rontaie cate un pic din ele sa vezi ca n-o sa-ti mai fie rau! despre capuccino ce sa-ti spun? Daca nu poti fara el...asta e!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Neata dragele mele, ce frigggg este afara, cand am iesit de dimineata nu-mi venea sa cred si chiar si aici la birou am picioarele reci...
Bitza, mai bine iti faci tu o cafeluta la servici decat sa bei la plic, intr-adevar e plin de chimicale si daca bei si in fiecare zi nu cred sa fie foarte bine . Zic si eu, nu te supara pe mine!
Ririan, felicitari pentru intalnirea cu bebe!
Underqueen, succes cu postul, sa se rezolve cat mai repede problema sa nu mai stai stresata.
Bubu, si eu mai am dureri de cap din cand in cand, nu am luat nimic pana acum, bine ca au trecut de la sine...Dar intr-adevar sunt suparatoare.
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
underqueen spune:
eu abia m-am trezit de jumatate de ora, am mancat si deja mi-e rau...si am si o multime de treaba prin casa...le iau si eu usurel, una cate una.
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
zozela spune:
..and..as a rule-puturoasa grupului apare ultima!!
Haideti sa incep cu mancarea:fasolica am mancat,nuci-nu inca-dar am un specimen superb la bunici,iar azi gatim (zic-gatim-pt.ca nu stiu cine o s-o faca-eu sau Dan) ciorbica de burta!!
Olgutza si Irina imi pare rau ca ati .Uff..sa speram ca o sa scapam cat mai repede de starile astea nasoale!
Bubu ai fost harnicutza ca o ieri!Ai grija-nu exagera!
Simo tu mai apucasi sa tragi puiul ala de somnic?
Edit:Azi e Joi?!Numai am rabdare pana maine-ma duc sa-mi schimb semnatura!
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Clabuc spune:
Neata fetele mele dragi,
mai e un pic si se termina si saptamana asta. Chiar ma gandeam ca, poate, pana la sfarsitul lunii septembrie, multe dintre noi o sa stim deja ce e bebele nostru. Cand ma gandesc la asta, imi tresare inima; totusi, incerc sa fiu ocupata mai mereu (nu e greu, acum cand incepe "sezonul" la noi la servici) sa nu ma gandesc la asta ca altfel simt ca nu mai am rabdare. Cel mai important este, insa, ca bb sa fie bine.
Vroiam sa va intreb ceva: doctorul care imi urmareste sarcina si pe care il apreciez si il respect foarte mult (sper sa nu-mi dea niciodata motive sa-mi dau seama ca m-am inselat) mi-a dat de facut analizele uzuale pentru primul trimestru de sarcina (sange + urina) care mi-au iesit foarte bune. In rest, nu mi-a dat nimic de facut. Eu, anul trecut prin noiembrie am facut analizele de toxoplasma, listeria, ... (nu le mai tin minte exact pe toate) pentru ca ma pregateam de o sarcina (care a venit dupa 9 luni de "incercari"). Si alea au iesit bune cu toate ca nu stiu daca ar trebui repetate sau, odata facute, conteaza numai rezultatul, nu si momentul in care au fost facute.
Va vad vorbind de dublul test, TT, alte feluri de ecografii ... doctorul meu nu mi-a zis nimic de ele, ca ar trebui sa le fac sau nu e cazul.
Ideea e ca, nu vreau sa-l intreb daca trebuie sa le fac sau nu, ar fi ca si cum i-as spune cum sa-si faca meseria si, sincera sa fiu, nici mie nu mi-ar placea ca un client sa-mi spuna cum sa-mi fac treaba. El a fost incantat de rezultatul analizelor pe care le-am dus, mi-a facut eco (la 10 sapt + 1 zi) si a zis ca totul e foarte bine.
Voi ce ma sfatuiti? Am 29 de ani, ar trebui sa fac testele si analizele de care vorbiti voi si pe care, majoritatea le-ati facut sau sa merg pe mana doctorului si sa ma relaxez?
Va multumesc mult si, ca de obicei, astept sfaturile voastre (atat de importante pentru mine). Va apreciez foaret mult, dragele mele randunici!
Laly 11+
bubu05 spune:
Am citit ce va doriti fiecare, baietel sau fetita, toate numele sunt foarte frumoase. Eu as vrea sa am acum o fetita, dar daca va fi tot baiat nu-i bai, sanatos sa fie, Doamne Ajuta!
Clauclau, e groaznica durerea de cap! Alalteri am ajuns acasa si am stat numai in pat cu ochii inchisi, asa imi era de rau...
Bitza, si eu zic ca un capuccino e ok, la fel si cu cola sau alte pofte. Un pahar, acolo, merge. Si eu am avut ieri pofta de cola si mai noi mananc branza cu rosii si ceapa de apa en-gross
Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi
simonette spune:
Clabuc, ai rabdare...toate la timpul lor! Nu te-a indrumat nici macar la echografia de 12 saptamani pt masurarea pliului nucal? Ca vad ca deja ai 11 saptamani si te indrepti spre 12...Ai timp sa o faci pana la 14 saptamani dar medicul trebuia deja sa te trimita sa o faci! Eu zic ca ii poti spune asa delicat...nu tre sa-i spui ca stii tu ca trebuie...gasesti o alta formula Insa daca nu te-ai programat inca ar trebui sa o faci ca programarile nu se fac de pe o zi pe alta la astfel de echografii
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2