Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 11
underqueen spune:
si eu ma lupt cu durerile de cap mai nou...sunt ingrozitoare, mai ales ca nu iau nici o pastila...nu trec decat cu somn...
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
RalucasS spune:
Clabuc - trebuie sa fii deschisa si sa spui orice doctorului tau, ca doar e vorba de bb tau aici si nu cred ca are de ce sa iti fie rusine, bineinteles poti sa ii zici si tu "am auzit despre...ce parere aveti?" si bineinteles daca ti se pare tie ca ceva e in neregula cu el ( nu e important la un doctor doar sa iti vorbeasca frumos, ci sa mai fie si competent) mergi si mai consulta un alt doctor, si inca odata nu trebuie sa iti fie rusine cand e vorba de bb tau si de sanatatea lui
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
bitza037 spune:
Aha, merci Simonette de pont.Chiar am sa-mi cumpar azi. Oricum mie in general imi place sa mananc chestii sarate(nu mancarea gatita) in detrimentul dulciurilor.
IRINA
+8
http://bd.lilypie.com/dWtmp3.
frumussik spune:
salutare randunici !
am cam lipsit de pe aici, abia reusesc sa tin pasul cu voi, nu ma descurc asa de bine cu timpul, serviciul plus starile de greata si voma pe care le am :( dar stiu ca o sa fie bine.
vad ca vb de mancare, de fasole,nuci,cola,cappucino...ehee sincer momentan nu mi-e pofta de nimic, sunt la munci si nu as vrea decat sa ma intind si sa adorm macar o ora. ma simt epuizata , am avut o noapte agitata, plina de cosmaruri si insomnii. sper ca la noapte va fi mai bine si maine voi fi mai odihnita.
in rest va pup pe toate ,aveti geija de voi si de bebici :P
frumussik
bitza037 spune:
quote:
Originally posted by clauclau
Neata dragele mele, ce frigggg este afara, cand am iesit de dimineata nu-mi venea sa cred si chiar si aici la birou am picioarele reci...
Bitza, mai bine iti faci tu o cafeluta la servici decat sa bei la plic, intr-adevar e plin de chimicale si daca bei si in fiecare zi nu cred sa fie foarte bine . Zic si eu, nu te supara pe mine!
Ririan, felicitari pentru intalnirea cu bebe!
Underqueen, succes cu postul, sa se rezolve cat mai repede problema sa nu mai stai stresata.
Bubu, si eu mai am dureri de cap din cand in cand, nu am luat nimic pana acum, bine ca au trecut de la sine...Dar intr-adevar sunt suparatoare.
Nu ma supar draguto pe tine, Doamne fereste!!!!!ma bucur ca-mi zici, ca poate asa ma gandesc la o alternativa. Care o fi aia, nu stiu???
De aia va cer si sfatul ca stiu ca am cu cine vorbi.
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
IRINA
+8
bitza037 spune:
Zozela si Bubu ......
Si eu acum am papat rosii cu branza si ardei capia.Ceapa rosie o las pentru acasa.
IRINA
+8
clauclau spune:
Fetelor, se vede ca se apropie pranzul, deja ne gandim la tot felul de mancaruri. Eu nu stiu ce-as putea sa mananc acum, m-am cam plictisit de tot ce gasesc prin zona. Nu mai vreau nici snitele, nici cartofi prajiti, nici pizza...Chiar este o problema!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
gbutucica spune:
Buna fetelor,
Separe ca azi este o zi foarte proasta pt mine.
la sv m-am certat cu toata lumea.
am scris un mesaj pt voi si am uitat sa ma log-ez, acum scriu din nou.
Am fo ieri la eco , bb-itza este bine , dezvoltat pt varsta lui (14 sapt si 5 zile) are 109 grame , si se misca in continuu ca medicul nu a putut sa-i vada sex-ul.
sunt programata la eco 3D/4D luna urmatoare si sper sa fie bine.
eu voi fi 2 sapt in concediu si nu stiu daca am cum sa mai vb cu voi in acest timp , dar va tin la curent cind ma intorc.
aveti grija mare de voi
pupici de la 14 saplt si 5 zile
Giani
underqueen spune:
concediu placut, Giani!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
Clabuc spune:
Simonette, Raluca,
multumesc mult de raspunsuri. Cred ca aveti dreptate. Eu luni intru deja in saptamana a-13-a. Deci, am 11 saptamani pline + 4 zile. Va rog frumos, indrumati-ma si pe mine: unde sa-mi fac ecografia de care ziceati ca se face pana in sapt 14. Daca puteti, dati-mi si mie un nr de tel, ceva sa sun sa ma programez daca mai am timp.
Mersi mult inca o data!
Laly 11+