Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 12
simonette spune:
Giani, ma bucur mult ca totul e bine in burtik! Dragul de el...nu sta locului sa arate lui mami ce are acolo bun!
Clau ce mai face fata burticoasa?
Ella...nu, inca n-am apucat! Ma tot abordeaza cate cineva pe mess si nu apuc
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
gbutucica spune:
Clau, daca vrei eu iti pot da un nr de tel de la clinica unde merg eu
Dr. Pana Stelian , foarte dragut .
clinica Anais , tel 2221783, suni si iti face programare(dr vine la cabinet doar miercurea) iti dau si mobilul lui in caz ca te grabesti 0722337111.
sper sa te ajutesi bafta
Giani
gbutucica spune:
quote:
Originally posted by underqueen
concediu placut, Giani!
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
multumesc
pupici
Giani
Clabuc spune:
Giani,
era cumva pentru mine raspunsul cu datele cabinetului si doctorului? Ai idee (daca, intr-adevar e pentru mine) cat costa echografiile astea?
Mersi mult!
Laly 11+
clauclau spune:
Simo, ce sa fac, mi-e cam foame si ma tot gandesc ce sa mananc azi, mare problema...Si n-ar fi rau sa fiu acum acasa in pilota la televizor! Offf, ce mai visez si eu!
Tu ce faci? Si nazdravanul de Luca?
Gbutucica, mesajul tau cred ca este pentru Clabuc...eu nu caut doctor.
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
RalucasS spune:
Clabuc - ma bucur ca ai luat atitudine, dar din pacate eu sunt din galati, asa ca nu stiu pe cine sa iti recomand in bucuresti.
Pot sa iti spun doar ca eu imi fac ecografiile la doctorita mea care are si ecograf, si tot ea mi-a facut si translucenta nucala, adica mi-a facut o ecografie, unde a asteptat sa il prinda pe bb intr-o anumita pozitie ca sa ii poata masura pliul nucal, cam asta a fost
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
simonette spune:
Giani, tu cui ai scris acum? Claudiei sau lui Laly?
Laly, eu pot sa te trimit la cabinetul unde am facut-o eu. Dai mai intai un telefon si te programezi... Este pe bulevardul Dacia! 0766536553! Incearca sa ceri programare la dr. Dinu ca e super dragutza si le vede! Eu am fost tare multumita de dansa abia astept sa o revad! Intreaba daca tb sa fii pacienta acolo ca sa poti merge! Am si un fix, daca il vrei spune-mi!
PozeLuca
BB2
gbutucica spune:
quote:
Originally posted by Clabuc
Giani,
era cumva pentru mine raspunsul cu datele cabinetului si doctorului? Ai idee (daca, intr-adevar e pentru mine) cat costa echografiile astea?
Mersi mult!
Laly 11+
Da puiule era pt tine raspunsul
pe mine m-au costat pana in sapt 14 (adica pana ieri ) 125, ieri am platit 180. cica in trim 2 sunt mai multe masuratori si din acest motiv sunt mai scuumpe.
Giani
simonette spune:
Laly, aici unde te trimit eu, costa 150 ron si este un echograf de ultima generatie!Asta de 12 saptamani costa atat ca cele normale costa mai putin! Cabinetul e lux...f.tare nu astepti cu orele si esti tratat bine!
PozeLuca
BB2
RalucasS spune:
mai fetelor voi aveti preturi de bucuresti....eu platesc pt ecografie si consult 70 de lei, si pot spune ca este unul din cabinetele scumpe din galati
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt