Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 8
simonette spune:
Cory, pofta mare la fasolik!!! Tare buna a fost ...am terminat-o acum vreau sa fac varza
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
oanapopescu spune:
Cory, multumesc pt. aprecieri!
E intr-adevar o placere sa vezi ca ai colegi care te inteleg si care te protejeaza pe tine si pe bb!
Fetelor ma duc sa pap( supita de pui si tocanita ) ca mi-e o foame...
Revin dupa ce umplu burtica!
Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco
simonette spune:
Underqueen, ( ce greu imi e mereu sa scriu nik-ul tau) nu e broblem la mine, poti vorbi despre orice mancare vrei!
PozeLuca
BB2
ririan spune:
Fetelor v-am pierdut pe drum,am fost stresata pt. ca asteptam controlul de astazi, dar acum m-am linistit, bebe e mare,misca din piciorus,acum astept TT in 25.09,rezultatul nu stiu cand o sa fie,dar sper sa fie bine in continuare.Voi sunteti foarte active,discutati cand de papa, cand de sex, cand de amandoua si eu am ramas in urma! 12+
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!
simonette spune:
Ririan, felicitari pt bb care da din piciorushe...sigur e fotbalist (deci baietel)! Nu ti-a zis dr. ce pare a fi???
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Ririan,
ma bucur ca esti linistita dupa control!
Bafta maxima si cu restul de controale stresante!
Stiu ca iti doresti mult-mult un baietel.
Te inteleg, ca si eu zbarnai tot cu baietel.
Sa fie dupa sufletul tau!
cory3maz
simonette spune:
Randunicilor, va doresc o noapte linistita si vise frumoase!
PozeLuca
BB2
RalucasS spune:
Fetelor, eu ma retrag, si de abia astept sa ne intalnim maine.
Nu stiu cum va fi noaptea asta, dar deja tuna si fulgera tare de tot, cred ca peste noapte va fi furtuna mare de tot, si eu sunt singurica acasa....
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
simonette spune:
Buna dimineatza!!! Si frumoasa nu ca cea de afara
Eu sunt zombi ca Luca s-a zvarcolit toata noaptea...a avut un somn tare agitat si nu ne-a lasat sa dormim! Acum o sa beau un lapte cald si poate o sa dorm un pic.....daca se poate...
PozeLuca
BB2