Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 7
simonette spune:
De-abia astept si eu sa-mi spuna dr sexul...! Pana acum nu am fost curioasa dar acum ca se apropie momentul revederii simt ca mor de nerabdare Mie intuitia imi spune uneori ca e fetitza si alteori ca e baietel asa ca eu nu ma poci baza pe intuitia mea! Multa lume mi-a zis ca e fetitza si la echo de 12 saptamani cand aveam doar 11 si 3 zile mi-a zis ca pare fetitza! Asa o fi???
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
DanaD29 spune:
fetelooorrr ati vorbit pe aici de toate bunatatile si vreau si eu !!! vreau si nuci si cola si piza cu otet ,eu eram o mare pofticioasa si inainte de sarcina dar acum l-am inebunit pe sotul meu ,in fiecare zi imi este pofta de cate ceva si el trebuie sa alerge disperat sa caute ....ehh acum unde sa gaseasca saracu nuci verzi?!?
Referitor la reactiile lui bb la zgomote ,eu am simtit ceva miscari de trupe ,mai bine spus niste junghiuri scurte, de fiecare data cand tuna ...poua afara tare si dupa fiecare tunet urma cate o impunsatura scurta ,nu stiu daca are legatura sau nu dar eu am zis ca ii era frica si lui bb
Dana 12+
underqueen spune:
eu nu pot sa zic ca poftesc...ma distreaza lumea din jurul meu. vorbesc de mancare si brusc se opresc si se uita la mine...dar eu nu am nici o treaba...
ciudat mi se pare ca acum mananc lamai, ceea ce rar faceam inainte...iar portocale nu mai mancasem de 15 ani, ca nu-mi placeau. acum as manca cu sacosa...apropo, ma duc sa mai pap una...revin
-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+
simonette spune:
Baaayyy!!! Vreau si eu portocale, si apa cu lamaie
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
oanapopescu spune:
UNDERQUEEN , si la mine e la fel.Vorbeau colegele azi , la scoala, care mai de care ce-a gatit si...la un moment dat se opresc si se uita la mine, zicand:"Ii facem pofta lu' bb!" Le-am explicat ca n-am pofte, dar subiectul mancare a devenit tabu. Ma distrez de mor! Aaaa... si sa le vezi cum isi iau cafeaua si tigarea si ies afara...Am incercat de cativa ani sa le conving sa nu mai fumeze in cancelarie, dar acum iata ca mi-a iesit!
Chestia cu portocalele e valabila si la mine. Habar n-am de ce...De fapt cred ca a fost singurul lucru pe care, sa zicem, ca l-am poftit.
Oana 13+
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco
underqueen spune:
scuze, simo! nu mai zic nimic , sa nu-ti fac pofta...
14+
cory3maz spune:
Salutareeeeeeeeeeeeeeeeeeee, gashca!
Am gatat cu trebile menajere...mai am muncile intelektuale, adik conspecte...da' merge o pauza!
Laly si Dana multumesc de feed-back!
Dana, sa stii ca e bebe!
Si la prima sarcina zgomotul si stressul imi faceau "burta" sa trepideze...Cand aveam sapte luni am mers cu sotu' la o petrecere de Revelion (in 2001)...si am nimerit langa un difuzor urias din care urla rock...bebe din burtika a inceput sa se agite atat de tare ca i-am zis sotului: "Hai sa parasim balu' ca nasc prematur! Bebe e disperat...nu-i place muzika!" Si imediat ce am plecat, totul a revenit la normal.
cory3maz
underqueen spune:
eu simt uneori niste framantari in stomac...ca si cum ar fi o bataie din aripi, ceva ca niste fluturasi. e ciudat...
14+
cory3maz spune:
Oana:
1. Te-am admirat in poze...si tu intrai ieri la lista de SUPER-FEMEI, SUPER-MAMICI!
2. Ce poti sa-ti doresti mai mult, decat niste colegi(colege) atenti la starea si sanatatea ta,nu?
cory3maz
cory3maz spune:
Simonette,
azi a fost randul meu sa fierb o...fasolika cu ciolan pentru sotu'!
cory3maz