Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 6

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Iar intuitia mea spune ca e fata. Dar daca o vrea sa fie baiatul mai vrednic, foarte bine. Desi n-as prea crede.

Cat despre acritura... eu si inainte mancam borcane intregi de muraturi goale, suc de lamaie cu lingurita, iar salatele mele musteau de otet. Acum doar le combin ciudat.

Si inca o chestie: am inceput sa mananc mere!!! Eu care pana acum nu le suportam (decat evident pe cele verzi si acre...). Sunt foarte fericita ca bebelusul ma pune la regim sanatos!

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Eu voi merge la doctor pe 28 septembrie, cand voi avea (daca totul va fi bine) aproape 15 saptamani in cap. Oare va putea atunci sa vada ce e?

Laly 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Clabuc, eu cred ca o sa se vada la 15 saptamani . Bine, asta daca nu sta bebe cu funduletul la voi !

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

Mai fetelor, dar aveti spor la scris, nu gluma.
Cu nucile verzi mi-ati facut pofta si mie. La cafea si la tigara am renuntat de cand am vazut 2 liniute pe test, ce sa zic imi este pofta sa mai beau cate o cafea, dar nu o fac, la sucuri am renuntat pt ca stiu ca nu sunt sanatoase, beau doar apa plata cu lamaie, ca de la aia minerala care imi placea mie, ma balonez tare. In schimb mai beau cam de doua ori pe saptamana cacao cu lapte.
Si inca ceva, nu stiu daca si la voi mai este asa, dar eu mai am dati cand simt ca anumite alimente nu mai au acelasi gust, ci au chiar unul care nu imi place deloc, si lumea zice ca mi se pare mie, orare asa o fi?
De simtit, mie parca a inceput sa imi zica inima ca este fetita, iar sotul meu este sigur 200% ca este baiat, si eu sunt nerabdatoare sa ma duc la viitorul control sa il vad pe bb, dar mai am pana la inceputul lui octombrie, asa ca o sa incerc sa nu ma gandesc, poate trece timpul mai repede

12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Clabuc si eu cred ca (daca vrea bebe) poti sa vezi sexul.
Urmatoarea mea eco va fi ce morfologica trim I (13 sapt), si mi-a spus ca poate sa-mi spuna sexul cu o probabilitate de 80%.

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Mie la morfologica de trimestrul 1, la 12 saptamani mi-a zis ca pare baietel, dar nu mi-a confirmat. Cu siguranta o sa aflu pe 25 septembrie cand merg la urmatoarea ecografie.

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Pai Clau, ce zice dr, plus intuitia ta... Eu zic ca primeste Razvanel un fratior!!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns oanapopescu spune:

Salutare, harnicutelor!
Am vazut ca ati vorbit de nuci verzi...tare bune ...Eu am nucul in gradina, asa ca sunt o norocoasa!Acum rontai la nuci!

La mine la 12 sapt. mi-a zis ca pare fetita .Clau pe 24-25 ma duc si eu la eco si sper sa-mi spuna sigur.

Oana 13
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601794418226/" target="_blank">poze
www.flickr.com/photos/12088723@N05/sets/72157601861150517/" target="_blank">eco

Mergi la inceput

Dragelor, eu va urez o seara placuta, ca ma duc inspre casa. Mi-ajunge si pe ziua de azi.

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Ralucas si eu am patit-o cu gustul alimentelor care alta data imi placeau si acum ma tin departe si invers, alimente care alta data ma lasau rece am ajuns sa poftesc la ele...iar gustul unora clar mi se pare diferit!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput