Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 5
simonette spune:
Doamneee!!! Aveti scaparici la deshte!!! Nu pot sa cred cat am citit din urma si doar acumcateva ore am intrerupt activitatea pe forum
Ai mai Kya!!! Pizza cu otet??? Nu am mai auzit!!! Dar daca tu poftest! Ai grija cu otetul...nu stiu cat de bun e acum...
Roxana, vreau si eu nuci verzi!!! Nu stiam ca s-au facut!!! Sunt inebunita dupa nuci verzi
Fetelor...eu stiu ca se poate consuma orice cu moderatie...in afara de unele substante interzise, dar nici alea nu sunt cu risc daca se consuma o data in toata sarcina! Un dr renumit, a zis ca poti face orice si consuma orice vrei cu masura!!! deci cate un pahar de colutza din cand in cand, sau un paharel de bere tot asa nu face nici un rau!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
cory3maz spune:
Hei!!!!
Nu mi-a raspuns nici mie nimeni la intrebare...
Cine mai simte ca bebe se agita cand e zgomot infernal sau e puternic stresata??? V-am zis...mie imi vibreaza burtica la exces de decibeli...bebe nu misca (e mic), dar SE AGITA! Stiu ca e el...
cory3maz
cory3maz spune:
Simonette,
iti predau stafeta...ca eu in 5 minute m-am evaporat de la calculator!
Am o groaza de trebi...de gatit, de aerisit, de conspectat materiale!
Abia acum am energie sa ma apuc de ele.
Pe mai tarziu! Spor la tastat!
cory3maz
Kya spune:
Cory3may deci suferim impreuna... Sotul meu e foarte fericit ca nu mai trebuie sa-si faca cafea dimineata - ii ramane de la mine...
Cu criza de spasmofilie sper ca nu a fost nimic grav, nu?
Simo sa stii ca si doctorul meu mi-a spus acelasi lucru: nu mi-a interzis cu desavarsire nimic, dar "moderatie in toate"
Cat despre pizza cu otet, am descoperit-o intr-un restaurant: sa vezi cum se uita chelnerul la mine, de parca as fi fost de pe alta planeta! Dar deh, ce stie el despre poftelor femeilor insarcinate.
In general poftesc la lucruri acre. (de fapt eram mare fan si inainte de sarcina). Aseara mi-am facut o ciorba de cartofi - nu stiu ce mi-a venit ca nu mananc prea des ciorbe sau supe. Am acrit-o cu lamaie, ca nu am avut altceva, si apoi stateam si savuram acreala...
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Clabuc spune:
Cory scumpo,
eu nu ti-am raspuns la intrebare ca nu mi s-a intamplat sa-mi "vibreze" burtica, dar, adevarul e ca nici nu am avut mediul asta (decibeli multi). Nu cred ca e foarte ciudat, dar ... sa vedem ce zic si celelalte randunici.
Si eu am avut mare pofta de bere, mai ales la inceput, isi lua sotul meu la terasa o berica rece si mai "furam" cate-o gurita.
Laly 11+
zozela spune:
Xor spune-ne te rog-cum esti?!Suntem alaturi de tine!!
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Kya, cica daca poftesti la acritura faci baiat!!!
Eu poftesc mai mult la dulciuri, de fapt nu stiu cat poftesc dar stiu ca nu ma pot abtine
Referitor la acreala, eu acresc ciorba de regula cu lamaie, numai cand am bors facut de sora mea acresc cu bors ca nu-mi place cel din piata sau din comert!
Astazi mi-am cumparat sfecla rosie din aia facuta super...mmmm buna!
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Kya, si eu tot la acritura poftesc! Om face baieti?
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
simonette spune:
Clau, ce-ti spune tie intuitia??? Ca aia nu da gres!!!
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Simo, intuitia imi spune ca e baiat. Clar asta simt eu!
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2