Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Laly-eu cred ca un paharutz mic de cola-la cateva zile..nu dauneaza!

Ela.. in 11+!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Clabuc, pot sa bei linistita, dar sa te astepti ca si bebele tau sa bea cola cand o mai creste! Eu nu beau, ca nu-mi place, dar am baut mai demult o sticluta mica de Pepsi (la sticla de sticla) si mi s-a parut super bun! La plastic n-are acelasi gust!

Sa va povestesc o chestie haioasa. Ieri ma intreaba la gradi o mamica daca vine bebe... Ii spun eu ca da, ea imi zice ca se vede burtica. Acasa ii face morala fetitei ei :"S-o ascultati pe doamna, sa n-o suparati ca face un bebe". Fetita, careia ii plac foarte mult copiii,se duce la sora'sa mai mare si o intreaba ce trebuie sa mananci ca sa faci copii, ca vrea si ea sa manance... M-am distrat de minune!! Azi ma intreaba: "Doamna, dar ce-o sa ai, fetita sau baietel?"

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Lali eu am baut cola toata sarcina ,nu am exagerat dar am baut si din cate stiu eu in cantitati mici nu trece de placenta

anca 30+

Maria
poze

AMR 10 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns underqueen spune:

eu cafea nu mai beau de cand am aflat de sarcina si nu pot sa zic ca ii simt lipsa, desi inainte eram moarta fara cafea. si la tigari am renuntat relativ usor, desi credeam ca nu voi reusi

-------------------------
inteligenta ma urmareste dar sunt prea rapida
14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult fetele mele dragi pentru raspunsuri.

M-ati linistit. Eu, de cand eram mica imi placea Cola, de fapt, Pepsi (ca asta era atunci, ... cand era). Mai ales la mare, la restaurantul hotelului era bucuria mea sa mergem la masa ... dar ca sa beau "pesi" nu pentru mancare. Ce sa facem? Fiecare are cate o dambla. Eu ma gandeam sa-mi "dau voie" sa beau Cola la masa de pranz in week-end (deci, cam 2 pahare/saptamana), si la alte ocazii speciale. Nu cred ca exagerez totusi. Stiu ca e destul de daunatoare, dar, avand si tensiunea foarte mica si neband cafea, poate ca nu e asa rau sa mai beau Coluta din cand in cand. Alt fel de suc (acidulat sau neacidulat nu-mi place absolut deloc. Deci, la mine e ori apa, ori COLA.

Multumesc mult inca o data de raspunsuri.

Ce fetita dulce ai la gradi. Ce frumos e sa lucrezi cu copiii. Eu am fost profesoara un an de zile la clasa a-II-a, a-III-a si a-IV-a la o scoala particulara din Bucuresti cu predare in limba engleza si a fost cel mai frumos servici pe care l-am avut. Cand am plecat de-acolo sa-mi urmez "cariera" in turism, am plans si eu si copiii la greu. Si acum dupa approape 6 ani, ma mai suna copiii sa vada ce mai fac. Tare draguti!

Laly 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Ioana, mi-a placut povestirea ta...Sunt deliciosi astia mici!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si eu mai am cateodata pofta de un suc... la mine poate fi si si Sprite... dar ar mai fi ceva: mi-e pofta de bere. Noi in general nu suntem cu bauturile. Insa cel mai tare agreeata e berea, si imi vine sa beau cate-o guritza de bere asa cateodata... si mai ales asa la un gratarel .. yummy..
apropo de bere am un nepotel de 2 ani si 3 luni si daca vede bere imediat vrea si el... de fapt el la orice zice: "si eu!" .. e un scump... si ma intreaba ce face bebe de la mine din burtica, ca el il iubeste pe bebe...

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Si eu mai beau cola din cand in cand. E adevarat ca mult mai rar ca inainte de sarcina, dar pentru ca imi place, nu ma abtin mereu. Si din cand in cand chiar si o gura de cafea mai beau.
Cateodata, dimineata inainte sa plec la servici, imi fac o canuta cu lapte, si beau 2-3 guri, nu mai mult. Pentru mine asta a fost un sacrificiu foarte mare, pentru ca sunt o mare cafegioaica. Imi place foarte mult cafeaua, si parca dimineata nu era dimineata, daca nu aveam o cana de cafea aburinda langa mine. Plus ca si in timpul zilei imi mai faceam cel putin o cana mare.
Dar acum, ma limitez la cateva guri pe saptamana. Numai conteaza decat sa fie bebe bine.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

aa... si legat de cafea.. eu nu beau cafea si nu fumez de felul meu.. insa de cand cu sarcina si cu starea mea de somnolenta, dimineatza la servici mai beau cam 3-4 linguri de cafea... dar si asta foarte rar.

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Kya,

uite inca o cafegioica in suferinta...eu sunt aia...mai sorbeam cate un rest din ceasca sotului dimineata...pana am facut o criza de spasmofilie si m-am domolit...dar ma uit ca mata la smantana la cafeaua sotului...

cory3maz

Mergi la inceput