Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 30
chris spune:
mihutza11, de unde stii ca e toxo pozitiv, ca am vazut ca asa ai scris, care din ele ti-a iesit pozitiv, IGG-ul? e important!
Te intreb pentru ca eu sunt in cunostinta de cauza, sunt sub urmarire medicala din cauza asta, eu am avut la una din sarcini IGM pozitiv, si nu a fost bine...
Acum la sarcina asta mi-a iesit IGG pozitiv, si IGM neconcludent deci va trebui sa repet.
Sper sa fie bine de data asta, adica IGM negativ, daca nu, oricum exista tratament, dar problema este daca ai IGM pozitiv in primele sapt de sarcina.
tatiana, in sfarsit cineva mai aproape de mine(ma refer geografic ca in rest suntem toate f aproape ) ! Eu sunt din Deva dar o sa nasc la Hunedoara cu dr.Haiduc. Acolo am nascut si prima data si tot acolo ma duc, mi-a placut cum am fost tratata.
Cristina 8+ si Mara(4 ani si juma')
zozela spune:
Uitati ce explicatii am gasit cu ajutorul lui nenea Google-cu privire la 2D,3D,4D:
"Ecografia 3D este foarte utila in aprecierea si diagnosticarea tumorilor,depisteaza markerii anomaliilor cromozomiale, anomaliile cardiace si o serie de anomalii morfologice cu aparitie precoce.
Ecografia 4D foloseste principiul cinematografiei este de fapt o succesiune de imagini tridimensionale pe care ochiul uman o sesizeaza ca fiind in miscare. Acest tip de ecografie este deosebita, deoarece depisteaza anomaliile cardiace."
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Fabya spune:
Am intrat scurt asa cum obisnuies pe la voi din cind in cind,si vreau sa va urez un weekend placut,linistit la viitoarele MINUNATELE MAMICI DE RANDUNICI
Si sa va odihiniti cit puteti mai mult ca e bine si pt voi si pt ,sa ne auzim numai de bine in noua saptamana .
sovietica spune:
tatiana bine ai venit printre noi si rarcina usoara! Si vezi cu nucii aia... ia o prajina la tine sa dai in ei :P
Cory, ce valoare ai la calciu ionic? Eu stiu ca este mai asimilabil calciul din legumele verzi decat cel din lactate. Si se zice ca multi au si intoleranta la lactoza, de care habar nu au. daca ai avea timp/rabdare sa pui la incoltit seminte de floarea soarelui si sa cresti plantute pe care sa le pui in salate sau sa faci suc - contine Ca,Mg,Fe, complex vit B, vit E,enzime,etc. http://www.sproutpeople.com/seed/sunflowergreens.html .Aaa, ca sa nu mai zic ca daca incoltesti lintea inainte sa o gatesti, devine aur curat! Cica are si calciu. E fain si adevarat linkul de la RalucaS.
Zozela, bine ca mi-ai zis ca nu e voie cu picioarele in apa fierbinte, ca ii faceam felul la bb!
Clau ce fain ca mergeti la Bicaz! Sa pui aer in pungi pe care le deschizi la Bucuresti, poate ajunge si la noi :)
Distractie placuta celor care merg papa la weekend!
Eu sunt fericita ca mi-am vazut samburelu pt prima data! Avem 0.9 cm si e in uter, ii bate inimioara :) Atata doar ca cica am secretie urata
A costat gineco- 250 ron!! pt: o secretie, Mycoplasma, ureaplasma si eco. Nu e mult? Analizele de sange/urina sunt bine, si a zis ca nu e musai sa fac si alte analize. Da cred ca la toxo tot ma duc ca am pisica.
Va pup! ma duc sa fac un suc de morcovi si sfecla de bucurie.
Azi s-au facut 7 saptamani.
sovi 6+
zozela spune:
Felicitari Sovi pentru prima intalnire cu BB!!Cred ca esti !! Si mie mi se pare cam piperat pretul investigatiilor facute de tine-dar ce nu facem noi pt.bebelushii nostrii?!!
Haideti fetelor ca am un nou capitol in lanturi!Moare de nerabdare sa-l eliberez!!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
simonette spune:
Si 2D????
Sovi felicitari pt samburik inimoasa! Lasa ca rezolvi tu si cu secretia! Cam mult intr-adevar te-a costat!
Eu azi am poftit la melcishori cu lapte si acum ma rasfatz cu ei!!!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
randunici spune:
Simo din cate stiu majoritatea medicilor merg pe mana lui 2D.Cica asta-i cel concludent..Acum..nu stiu sigur-e doar ceea ce mi-a trecut mie pe la urechiuse
Fabya!
Edit:Semnat-Ela
Clabuc spune:
Eu zic ca e ok si 2D; daca e totul in regula cu bebe, mie-mi ajunge si 2D.
Poate mai tarziu, o sa fac si una din asta 3D sau 4D, dar pt ce mi-a recomandat Simonette, asta care se face pana in sapt 14, eu zic ca e ok si 2D, ce zici Simonette?
Mai avem un pic si incheiem si saptamana asta de lucru. Sa vina week-end-ul!!!
Laly 11+
Roxana Claudia spune:
Simona - o sa-ti zic cam ce stiu eu despre aparatele astea. 4D este un tridimensional de ultima generatie care reda in timp real. Il poti vedea/auzi pe bebe chiar in momentul in care dr studiaza asta. Plus ca si calitatea imaginii e superioara celei de la 2D. Sper sa fi fost suficient de explicita
Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)
ririan spune:
BUNA,RANDUNICILOR!Sunteti tare harnicute aproape ca a-ti scris un capitol de cand am intrat eu ultima data!Astazi am fost la medic de familie pt.reteta gratuita la duphaston si fier,am stat cred 30 min. la coada la farmacie,vitamine a spus ca nu sunt necesare,eu sunt si mai grasunica si a spus ca tot la mine se vor depune;daca evolutia bebelui este buna,este bine sa le ocolesc sa mananc fructe si legume ca sunt mai bune.Astazi mi-am facut tocanita de ciuperci pleurotus ca m-am saturat de carne.la mamici si bebici
http://good-times.webshots.com/album/560414507QMNnrC?vhost=good-times mamica de 3 fetite...si poate si de baietel?!