Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 29

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simonette,

Esti o dulceata de fata
M-ai linistit mult. Eu mi-am mai facut azi si o programare la Dr. Iosup la Centrul Medical Unirea, pt 17 oct, nu cred ca strica ...
Deci, poate vin cu vesti despre ce o sa fie bb-le meu pe 19 septembrie, adica in mai putin de 2 saptamani. Sper sa fie totul in regula cu bb si cu mine. O sa va tin la curent oricum!

Mersi mult inca o data dulce Simonette!

Laly 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Clabuc - tu ai eco pe 19 sept? Ca si eu am tot atunci la CMU, la dr Craioveanu (nu am mai gasit loc la Dinu-preferata mea). Ai avut oricum noroc cu Iosup pt data respectiva, chiar ma mir ca ai gasit, stiu ca mai erau locuri la el doar pt sf lui nov

Clau - bravos ca mergeti in plimbare. Luati si pe Raz cu voi? Aveti rezervat ceva sau mergeti si vedeti la fata locului? Ca noi vrem sa plecam joi, dar la Moeciu la vila " Mama Cozonacilor" unde am mai fost, e superb...dar as vrea sa mai schimb ceva

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Clau, e frumos RAU in Ceahlau! In plus, poate reusiti sa trageti o fuga si pe Cheile Bicazului, e un de vis, sa stii. Ai mei sunt indragostiti de zona aia, ani la rand am mers la Lacu Rosu ( de unde se poate ajunge pe jos la Cheile Bicazului ), un lac format in urma prabusirii unui masiv peste cursul unui raushor. Si acum se vad xeci de trunchiuri cum ies din apa. Merita, sa stii!

Laly, felicitari pentru programarea la Iosup. Presupun ca mai devreme nu ai gasit nimic disponibil la el, nu? Abia astept sa ne povestesti cum ti s-a parut. Eu sunt fan, dupa numai o intalnire!

Roxana, vaz ca nu te potolesti cu shmotrul! Felicitari, oricum!

Plec la masa!

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Honey, ieri ti-as fi scris mai mult dar tragea Luca de mine sa-l scot afara cu masinutza lui...nu i-am rezistat si am intrerupt mesajul! Daca te pot ajuta astept intrebarile tale! A fost destul de dureros ce s-a intamplat dar odata cu aparitia lui Luca in viatza noastra amintirile dureroase s-au estompat si viatza merge inainte...Te ajut cu drag daca pot! Imi pare rau ca ai de a face cu asa ceva

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Roxana, cam ciudat ca nu ai mai gasit liber la Dinu, mai ales ca Laly astazi si-a facut programarea!fata vrednicutza!
Laly e si mai bine, in cazul in care nu ai date despre sexul bb-lui de la Dinu o sa afli sigu 100% de la Iosup!
Adela io fata! O sa vezi ce rpd o sa-l simti si tu pe bb! Timpul trece repede desi noua ni se pare ca sta pe loc1

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Clau ce frumos ca plecati sa va plimbati!! Asa de tare mi-as fi dorit si eu sa plecam undeva in we-mai ales ca inainte de BB eram taare plimbareti! Abia astept intalnirea de Marti cu Dr.!!Sper sa fie totul bine-si placenta sa se fi lipit bine bine-ca sa pot calatori si eu..
Minivacanta placuta si..sa aduci fotografii muuulte multe!
Adela! Am mai auzit fete care au reactioant urat de la preparatele fierose..Cand ai inceput sa iei Tardyferonul?Poate daca insisti nu o sa te mai deranjeze!
Pofta buna Olgutza!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Inseamna ca am fost norocoasa ca am gasit asa de devreme la Iosup; da, intr-adevar pe 17 oct era prima zi (ora) libera la el, m-a trecut si pe o lista de asteptare daca, pana pe 17 oct renunta cineva sa ma sune sa ma reprogrameze mai devreme.
Pe 19 sept am programare la Dacia Medical, la Dr. Dinu.
Multumesc pentru incurajari, deja am emotii in legatura cu echografiile astea, sper, insa, sa fie totul bine si sa plec super fericita de la cabinet. Am intrebat si cat costa echo la Dr. Dinu si a zis ca e 150 lei, la Iosup n-am intrebat, dar cred ca in jur de 300 lei (banuiesc ca e o echo foarte complexa si detaliata).

Va pup mult dragutele mele fete. Mai e un pic si vine week-end-ul!!!

Laly 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simo si Laly - tocmai am sunat (spumegand!!) la CMU. Eu sunt arondata acolo si eram fff nervoasa numai la gandul ca-si bat joc desi am pachet premium plus. dar uite ca m-au lamurit. Iosup nu mai lucreaza la aparatul 4D de vreo 4 luni. Deci tu Laly sigur vei face ecografia si consultatia la centrul din Unirii unde aparatul este 2D. Simona eu toate morfo-fetalele le-am facut cu dr Dinu la aparatul 4D. Acolo programarile sunt cu muuuuult inainte.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Roxana, la cabinetul din Dacia stiu ca nu fac 4D! Spune-mi daca tu stii altceva ca sa stiu unde ma programez si eu cand merg la ea! Si cam cat costa 4D la dr. Dinu?

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Stie cineva sa explice pe intelesul tuturor randunicilor care este diferenta intre 2D, 3D si 4D? Mie mi s-a spus ca echograful din Dacia este de ultima generatie si pt mine a fost suficient nu m-amai interesat daca e 2D sau 8D...n-am stiut atunci ca o sa conteze

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput