Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dana, e posibil sa fie si bebica, poate e puternic si nazdravan. Depinde ce-ti spune tie instinctul, el nu te poate insela...

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

salutare randunici !
cam lenesa azi, am inceput sa ma simt ceva mai bine cu toate ca tot prost am dormit, incep sa ma obisnuiesc cu ideaa

cory ma bucur tare mult ca esti din iasi si te pup. am sa incerc sa -mi fac programare la unul din medicii din cap de lista, am auzit de dr. Onofriescu dar nu prea ma entuziasmeaza ideaa pentru ca e barbat.ce zici de dr. dumitrascu?

mihutza eu zic sa stai linistita si sa incerci sa nu te stresezi, nu face bine la bb. e adevarat ca toxoplasmoza este destul de periculoasa dar cel mai bine e sa-ti vada analizele medicul si iti poate da tratament.
mai vreau sa te intreb, ai pisica? daca da, fa-o cadou, e foarte periculoasa

frumussik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

de cand am ramas graviduta totul e diferit ,pana si instinctul ,mancarea e diferita ,emotiile si sentimentele sunt schimbate,sunt confuza si chiar nu stiu pe cine sa ma bazez dar sper sa-mi treaca .....cica e normal

Dana 13+

Mergi la inceput

Dana, sigur ca e normal , doar esti graviduta, carcaie hormonii in tine!

CLAU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Azi e zi de smotru....vinerea la noi asa e; asa ca l-am uschit pe bebe cu tati la bunici si am facut treaba de arata casa boboc! Daca as fi sters si geamurile....

In fine..citeam de Cory ca are probleme mcu Ca ionic. Pai asa a fost si la mine la prima sarcina si dr mi-a dat Ca, eram in luna 7, dar f bine dozat si cu mai multe specificatii. Si n-am avut probleme. Deci asteapta sa vb cu gineco.

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Bun gasit, randunici.
Am vazut ca vi se spune sa papati multe branzeturi si lactate. Aveti totusi grija, sa scrie pe ele cum ca sunt pasteurizate.
La fel si cu ouale... daca papati... sa fie bine facute, nu moi.
Totul trebuie gatit foarte bine.
Va pupic si va doresc o zi minunata, relaxanta si cu voie buna.

Simonette am primit ieri PM-ul de la tine.Multumesc mult de raspuns. N-am insistat totusi, caci nu as vrea sa te fac sa suferi, mai ales acum.

Pupicei dulcei,randunici.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput

Roxana, felicitari pentru casa facuta "boboc", cred ca e super dupa ce termini si te uiti in jur.

La noi sambata e ziua de curatenie , dar maine o sarim caci plecam in Bicaz si ne intoarcem duminica seara. N-am mai fost pana acum in Muntii Ceahlau, o fi frumos????

CLAU 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

frumusik nu, nu am pisic...nici macar nu imi plac..
off nu mai am rabdare pana vine din concediu...

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adela achim spune:

Buna rindunici,harnicute ca de obicei,abea pot tine pasul cu voi...

Ce-mi vazura ochii:doua burtici foarte frumoase,sa va traiasca si la mai multe burtici,apoi rindunici noi carora la urez sarcini usoare si sanatosi si mincaciosi...

Si eu stiu ca nu e voie in sarcina bai calde la picioare sau bai calde pentru ca pot provoca contractii,desi si mie mi-ar prinde bine o baie calda dar o mai amin un pic.
Si mie mi-ai iesit bune analizele doar ca sint la limita cu anemia feripriva iar medicul mi-a indicat Tardyferon dar imi e greata de la el asa ca nu stiu daca il voi mai lua.Si aici e foarte frig si vremea asta urata nu-mi face bine dar sa speram ca se va face frumos...

Mamicilor ce frumos ca simtiti bebeii,mai am si eu un pic si sper sa simt...

Va pe toate
ADELA 13+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns serry_ann spune:

Buna fetelor nu am mai intrat pe forum de mult timp...am avut o multime de peripetii ca sa nu mai vb de starile de greata care m-au terorizat..:(..Vad ca nu mai sant nici in listuta voastra de la inceput..Am facut si eu analizele si marti le duc la dr sa vad ce imi spune,voi fece si o eco sa vad ce face bebe...Sant trista ca toxo ig g a iesit pozitiv..celalat ig m e negativ..am citit pe net ca nu e grav,inseamna ca ai imunitate dar tot un pic nelinistita sant...Vroiam sa rog gravidutele din Galati sa imi recomande un dr bun...va pupic...aaaaa si poate ma treceti din nou in listuta va rog...UM 9.07.2007,DN 21.06.1980 Serry 8+

Mergi la inceput