Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 27

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Laly e super-bine!!!! Aceasta masuratoare se face intre saptamana 11 si 14 implinite
Tu vei avea 13 si 3 zile, deci e bine! Iti doresc bafta multa sa iasa totul bine! Vezi ca s-ar putea ca dr. Dinu sa-ti spuna si ce sex are bb!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Raluca,

multumesc pentru raspunsul detaliat!

Inca nu iau vitamine prenatale!

Cu ginecologul meu ma vad dupa 13 septembrie...sunt sigura ca va lua "masuri si greutati" si vis-a-vis de calciu, si de vitamine! Cred ca avea nevoie de rezultatele la analize, inainte sa-mi recomande ceva!

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

cory3maz cum vrei tu, dar vitaminele prenatale, care sunt facute special pt gravide, nu au cum sa iti faca rau...ele sunt doar un supliment alimentar cu vitamine, minerale si oligoelemente
nici eu inainte de sarcina nu luam nici un fel de vitamine, dar acum iau pt ca am citit cum ca anumite vitamine lipsa sau in cantitate mai mica in organismul nostru pot provoca malformatii fatului...
iti tin pumnii si sa ne spui ce ai facut la dr

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gherman_in spune:

Ajutor!!!!!! Cum trimit PM la randunici?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Cory te pupam si noi pe tine .
Dar de ce nu iei inca vitamine?
Si sa fi atenta la calciu ca da contractii

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Doctorita mea de familie nu mi-a dat sa iau nici-un fel de vitamine, mi-a zis sa incerc sa iau totul natural din alimente. Eu personal m-am bucurat caci nu suport pastilele, dar o fi si bine?

Simo, merci de incurajare, intr-adevar poate nu am prins eu momentul potrivit avand mereu cate ceva de facut. Dar parca de pe la 16 saptamani ar trebui sa inceapa sa misune mai bine, nu?

Laly, asa stiu si eu , deci te incadrezi foarte bine la 13 sapt si 3 zile.

Mihutza, cand faci analiza la toxoplasmoza stiu ca iti da rezultatul la IGG si IGM. Daca IGG e pozitiv si IGM negativ este in regula. Tu nu ai rezultatele la IGG si IGM?

Anca, stiu ca e micut acum, o sa mai am putina rabdare...Pup burtica .

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mihutza, Clau ti-a explicat foarte bine, aceea este situatia ideala. IgG pozitiv arata ca ai facut toxo in trecut si ai dezvoltat anticorpi, ceea ce e bine, pentru ca in consecinta, nu mai esti in pericol sa o faci in sarcina. IgM negativ denota ca nu ai in prezent, in desfasurare, boala. Chiar daca IgM iese pozitiv, se trateaza cu antibiotic! Deci stai linistita pana ajungi la medic!

Clau, nici mie nu mi-a dat deocamdata supliment de vitamine, pe acelasi principiu ca voi lua totul din alimente, si in plus analizele sunt excelente. Nu stiu cat de bine e, dar eu nu as lua vitamine de teama ca ma fac prea mare! Roxana, tu spuneai ca ai patit asta la prima sarcina, iar acum ti-a spus sa iei vitamine din doua in doua zile...Luni ma duc si la ginecolog, daca ordona vitamine, ma execut!

Olga 14+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Olga, la fel si eu, daca gine o sa-mi dea sa iau o sa fiu ascultatoare dar deocamdata eu zic ca e ok asa pentru ca intr-adevar mananc chiar din toate grupele de alimente si poate le iau asa. Si mie toate analizele mi-au iesit foarte bine

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

multumesc de raspunsuri...incep sa ma luminez si eu...
Cory, Olgutza, Clau.. IGG si IGM nu le am ca nu le-am facut, sunt intr-o pasa proasta cu banii si nu aveam la mine destui atunci. Dar cat de curand ma duc sa fac sa ma lamuresc si cu asta.

burticile

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaD29 spune:

fetelor eu il simt pe bb miscand de cate ori pun mana pe burtica dar.......dar e totusi prea mic pt a simti ceva ,asa ca eu cred ca sunt intestinele care bolborosesc,sau piticii mei din cap

Dana 13+

Mergi la inceput