Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

buna dimineatza randunici!

in primul rand Dalv, bine ca ai scapat de perfuzii! si bun venit noilor mamici

mi-am luat si eu analizele si sunt un pic trista... urina e bine, putina lipsa de calciu si magneziu, insa ce ma doare e faptul ca mi-a iesit toxoplasma-pozitiv... inca nu am mers la dok, e in concediu pana pe 15... din ce am inteles o sa mai trebuiasca sa fac niste analize IGG si IGH parca (sau ceva de genul asta), sa vedem exact cat de veche e boala.. daca stiti mai multe despre asta ma luminati si pe mine, va rog...
am inceput sa caut pe net despre asta, sa vad exact ce si cum, dar sunt termeni medicali cam multi...

randunicile vorbarete

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Anca, am simtit o falfaiala in burtica pe la 12 saptamani, stiu sigur ca era bebele caci cunosc senzatia. Dar de atunci nu a mai miscat si astept si eu sa inceapa. Stiu ca s-ar putea sa mai dureze dar sper nu prea mult.

Te pupic.

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Olgutzica, tinem pumnii ptmaine la 12!!! Sa vii rpd si sa ne dai vestea culorii caruciorului, ca suntem si noi nerabdatoare sa stim cum debutam...si cum stam cu statistica! Doamne ajuta sa fie cum va doriti!!!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ancadragoman spune:

Clau pot trece si cateva zile bune pana sa il simti iar,el este inca f mic acum

anca 31+

Maria
poze

AMR 9 saptamani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Simonette,

Am reusit sa dau de asistent pe mobil (dupa cateva incercari). I-am spus exact cum mi-ai zis tu: echo de 12 sapt, de masurare a translucentei nucale. Mi-a zis ca e in concediu Dr Dinu si saptamana asta si cealalta. I-am zis ca eu acum sunt in sapt 12, si s anu cumva sa fie prea tarziu. M-a intrebat cand a fost prima zi a ultimei menstruatii. Si mi-a spus ca-mi poate face programarea pe 19 septembrie (cel mai devreme). Si i-am si spus ca atunci voi avea 13 sapt + 3 zile, daca cumva nu e prea tarziu. Nu mai tin minte daca mi-a raspuns dar, am facut totusi programarea ... decat nimic.

Acum astept sfatul tau avizat

Laly 11+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Clau, cred ca el misca dar tu esti ocupata si nu te concentrezi la timp! Hai sa ii mai dam timp...da? Atunci cand mai ai un copil nu ai timp sa stai numai cu mainile pe burtasi asa poti pierde clipa

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

cory3maz - ai spus ca ai lipsa de calciu, si de asemenea nu il asimilezi pe cel care il consumi din alimente, uite aici un link unde sa citesti cate ceva si despre asimilarea calciului in organism,
http://www.sanatatea.com/baza/2007/04/27/calciul.html] si mai erau cativa factori care impiedicau asimilarea calciului in organism, nu mai stiu exact acum, dar am sa caut
si inca ceva, tu nu iei vitamine prenatale? pt ca eu iau centrum materna, si sunt foarte indicate pt gravide, si chiar in timpul alaptarii

13+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cory3maz spune:

Dragele mele dragi,

1. Mihutza, ce scrie despre Toxoplasmoza pe site-ul ai citit? Inteleg tristetea si temerile tale...iti tin pumnii, sa fie, pe cat posibil bine!

2. Clauclau, si eu te pup! Multumesc de suport!

3. Am bagat la "cutie" sfatul legat de baia fierbinte la picioare!

4. Ela-Zozelina, Ancadragoman si pentru voi salutai speciale!

10 +

cory3maz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Olgutza te asteptam cu vestile colorate!!
Chiar asa!Ce-o face Elara?!Nici eu numai tin minte daca a plecat in concediu
Cory

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns egonsis spune:

Si inca ceva:

Sovietica poti sa elaborezi metoda ta de epilat? euma fac singura cu ceara, dar in curand o sa am probabil probleme de "vizibilitate". Si atunci chiar o sa fie o distractie, ca aici nu prea am unde sa ma duc, aici epilatul inghinal este o raritate! multumiri in avans

Simona
11+

Mergi la inceput