Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 25
simonette spune:
Laly spune-mi exact cate saptamani si cate zile vei avea atunci? Ai explicat la tel pt ce vrei sa faci programarea si cate saptamani ai? Ia zi rpd...sa vedem ce si cum
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Neata randunici,
Simo, cred ca si bebele meu a dormit ca nu a vrut sa-mi dea nici-un semn...m-am tot concentrat sa simt ceva si nimic ! Sper sa dea totusi semne in curand sa nu intru in panica...
Cory, sper ca te-ai odihnit intre timp si esti bine acum. Pup fata
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
cory3maz spune:
Randunicilor nou-aterizate in stol (MIX si TATIANA) le fac o primire calduroasa si le doresc sa se integreze repede in gashca noastra, sa aiba parte de sarcina usoara si bebelushi sanatosi si frumoshi!
10+
cory3maz
zozela spune:
'neata!!
Dalv curaj!Inca putin si scapi-definitiv!
Nuuu Sovi!!Gravidele nu au voie sa stea cu picioarele in apa fierbinte(pot pierde sarcina)!Inhalatiile sunt chiar indicate!
Te asteptam cu vestile bune de la echo!!
Bine ai venit Tatiana!Trimite-ne un PM cu DN,UM si DPN la randunici pentru a te trece in listuta noastra!
Va dragi purtatoare de randunici!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
Olgutzika spune:
Buna dimineataaaaa!!!
Am mai bifat si eu astazi inca o saptamana !
Simo, eu ma tot pipai pe burta, dar in afara de o umflatura, nu simt nimic . Abia astept insa sa merg la intalnire cu bebe maine , la 12.
Sovi, te asteptam cu vesti! Analizele ti le poate interpreta si ginecologul, si medicul de familie.
Stie cineva ceva de Elara? E oare in vacanta?
Olga 14+
Gherman_in spune:
Multumesc fetelor,luni am programare la eco,ma cam doare burta,sper sa fie bine,si sa-mi spuna si ce este,sunt putin cam stresata,dar sper sa-mi treaca.
Olgutzika spune:
Bine ati venit, Mix, Tatiana si bebeii aferenti ! Sedere lunga si placuta !
Olga 14+
egonsis spune:
Buna dimineata tuturor randunicilor!
Mai intai bun venit tuturor gravidutelor care s-au alaturat in aprox o luna de cand nu am mai apucat sa intru!
Revin si eu cu vesti bune, am fost pe 4 septembrie la eco de 12 saptamani, mi-au calculat pliul nucal la 0.7 mm, am facut si testul de prim trimestru (echivalentul TT sau DT, nu inteleg prea bine diferenta dintre ele, aicea nu sunt doua teste, e doar unul) si mi-au si dat rezulatele ieri. Mi-au calculat riscul in functie de mai multi factori si mi-au comunicat atat rezultate partiale, pe fiecare factor, cat si riscul general, pe toti factorii combinati, care a iesit de 1/10000.In cazul asta cred ca nu se justifica amnio, nu-i asa?
Dalv imi pare rau prin ce ai trecut, bine ca ai inceput sa te hranesti singura, si eu am avut un moment din asta pe la mijlocul lui august cand am stat trei zile in spital cu perfuzii. La mine totul promeste de la dureri de cap, daca le las sa avanseze mi se face rau si nu mai pot sa beau nici apa. de-aia eu iau paracetamol din primele faze ale migrenei (am vazut ca voi va feriti sa luati) dar daca nu iau consecintele sunt mult mai periculoase ...
mi-ati facut o pofta cu mancarurile voastre! si nuci verzi! eu nu am nici o sansa sa gasesc asa ceva pe aici, nu stiu ce fac astia cu nucile ...Oare on sa mai fie nuci la inceputul lui octombrie, cand vin eu in Bucuresti? si eu mi-am pregatit ingredientele pentru ciorba cu afumatura, dar cred ca o sa o mananc singura, sotul meu a mancat o data in bucuresti si nu a fost impresionat, a zis ca nu se compara cu corba de burta! o sa fac jumatate de fasole ciorba si restul fasole batuta, ca asta sigur ii place.
hai ca v-am plictisit de tot.
pup pe toata lumea
Simona
9+