Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns numeioana spune:

Incep cu inceputul... Nici eu n-am supartat tardyferonul si nu l-am mai luat. Cred ca Elevitul e de ajuns in conditiile in care nu sunt anemica...
Apoi, despre ELARA stiu eu ca are f multa treaba la serviciu si nu poate tine pasul cu viteza in care se scrie aici, la randunici. Zicea ca are contractii, dar eu sper sa se fi rezolvat. In rest e bine.

Despre ecograf... Si eu stiu ca masuratorile se fac cel mai bine in 2D. M-am programat si eu la 3D la 21 de sapt.

Zicea cineva ca merge la Onofriescu. Cred ca este doctorul pe seama caruia Laura Ioana (mamica de ian-febr 2008)pune vina pentru pierderea copilasului ei la nastere. Si ea zice ca este bun, dar in cazul ei i-a lipsit inspiratia...sau profesionalismul... Sa dea Domnul sa nu se mai intample.

Raceala isi face de cap... Azi m-am simtit f rau, ameteli, lipsa de pofta de mancare, oboseala, greata... Mi-am amintit cum era in primele luni... Pe bebe il simt aproape zilnic si sper sa fie bine, in ciuda socurilor stranuturilor si tusei...

Pupici!

Ioana
15+
burtica

Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dragele mele, multumesc pentru informatiile despre Bicaz, sunteti saritoare ca intotdeauna!

Roxana, la Moeciu am fost sambata trecuta unde l-am luat si pe Razvan. Sa mergeti sa mancati la hanul de la Cheile Gradistei, au o super mancare acolo. De data asta mergem singurei fara puiut caci e si destul de departe si nu vreau sa-l obosesc foarte tare.

Olgutzika, merci mult de info, sigur o sa merg si la Cheile Bicazului , am auzit ca e frumos acolo.

Sovietica, felicitari pentru intalnirea cu bebica, a fost foarte emotionant, nu-i asa? . O sa iau multe pungi la mine si trimit peste tot

Zozela, sper din suflet ca dupa intalnirea cu doctotul de saptamana viitoare sa nu mai ai nici-o interdictie si sa mergeti la plimbare unde vrei tu. Promit sa aduc poze, tu stai cumintica si odihneste-te ca sa poti zburda apoi in voie.

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pucca spune:

Buna randunicilor!
Wuau da' ne-am inmultit nu gluma. Eu nu v-am mai scris de multisor, dar sa stiti ca va citesc in fiecare zi. N-am pierdut nici un rand. Am fost cam ocupata la serviciu in ultima vreme si din cauza asta. Despre mine ce sa va spun, ca am trecut prin niste greturi groaznice, care se pare ca de ceva zile m-au cam lasat. Asa ca am inceput sa mananc si sa am pofte, de prajituri in special. Eu am programarea la eco pe 1 octombrie, cand voi avea 13 saptamani si 1 zi.
Sovietica toxoplasmoza trebuie intradevar urmarita, este destul de periculoasa ptr bebe, daca o faci in timpul sarcinii. In legatura cu pisicul, nu-ti face griji eu am avut toata viata pisici si nici nu am avut si nici nu am acum. Din aceasta cauza eu tot repet IGM din 2 in 2 luni. Toxoplasma se face in special de la pisicile mici, dar si din branzeturi nepasteurizate, lapte de tara, fructe si legume nespalate. Mi-e ginecologul mi-a spus ca repetam IGM din 2 in 2 luni din pricina pericolului din alimente, branzeturi, desi eu am un motan de 6 ani acasa. Bafta la analize!

+10

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns zozela spune:

Fetelor am deschis un nou capitol aici!!
Spor la..depanat!

Ela.. in 12 sapt.!!

Varsta mogaldetzei

Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Daaaaa a fost emotionanta tare intalnirea! Doctoreasa nu prea intelegea ce e cu mine, ca m-am dat jos de pe masa asa, in c*ru gol si cu nasul in monitor (n-a avut si ea inspiratia sa tina monitorul si spre mine)si am ramas in reverie cu gura cascata la cei 9 mm. Si se intoarce ea spre mine si cica: da de ce nu te imbraci?
Oricum, cam zapauca dr-a, abia astept sa vina dr Herghelegiu in tara. Cand sa imi ia cultura de pe col, cheama asistenta sa ii aduca nu stiu ce eprubete. Si ea linistita: pai nu mai avem! Si dr-a: a, vino si tu luni sa luam cultura.

sovi 7+

Mergi la inceput