Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 3

ancadragoman spune:
Fetelor eu va recomand ca in timpul sarcinii sa nu faceti toate ecografiile la acelasi medic,macar 2 pareri sa aveti
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani

cory3maz spune:
Midasnu,
deci ai patimit azi la analize...
Am dat si eu in urma cu ceva vreme de o chioara de asistenta, care pana mi-a nimerit vena m-a zgariat ca o mata...si am venele vizibile si proeminente...m-a asasinat aia atunci!
Azi am avut bafta de o dulceata de asistenta...amabila si priceputa...nu am simtit cand m-a intepat.
cory3maz

cory3maz spune:
Salut, Ancadragoman!
Bun sfat!!! De acord cu tine...si eu am sa-l dublez pe medicul meu...la urmatoarele echografii! Cu toate ca e competent pe echo, o sa ma duc si la alt competent!
cory3maz

ancadragoman spune:
Cori si astia competenti sunt tot oameni si pot gresi,eu am facut pana acum eco la 3 dr
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani

zozela spune:
Anca ai inceput numaratoarea inversa!!
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

ancadragoman spune:
Da Ela a inceput si odata cu asta si emotiile ,cu colul meu sigur nasc mai devreme
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani

cory3maz spune:
Anca,
nu-i asa ca nu te mai duci la serviciu? Sper ca stai cumintica acasa...
Eu tin pumnii sa ajungi cu sarcina macar la 37 saptamani, sa nu fie bebelina prematura!
Sanatate maxima!
cory3maz

zozela spune:
Anca te cred ca ai emotii..dar cred ca sunt..pozitive!?!! Cred ca abia asteptati sa va tineti puiutul in brate!!
Ela.. in 11+!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)

ancadragoman spune:
Cori eu acum stau acasa la patut ,nu ma mai duc la munca si sper sa stea acolo macar pana la 36 de saptamani.
Ela emotiile sunt amestecate,bucurie cu teama
anca 30+
Maria
poze
AMR 10 saptamani

Clabuc spune:
Fetelor,
eu v-am mai intrebat, dar ... nu mi-a raspuns nimeni. Stiti cumva daca avem voie sa bem Cola. Eu nu beau cafea si n-am baut niciodata, dar imi place mult Cola. Nu sa beau in fiecare zi, dar, din cand in cand, un pahar la pranz, as bea. Ma gandeam ca poate stiti cat e de "voie" sa se bea un pic de Coluta rece .....
Mersi frumos!
Laly 11+