Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Da Clau...sigur e bb! ca am simtit de mai multe ori si simti din instinct! Dar ti-am zis...consider ca atunci cand simti asa la liber, fara sa pui mana trebe facut anuntul si eu inca nu simt asa!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aditi spune:

Hello, randunicilor!
Am fost cam lenesa si somnoroasa de o saptamana si nu mai stiam la ce capitol sa va caut. Am avut de citit, nu gluma.dar ma bucur ca v-am gasit. Se pare ca sunt cea mai mica de pe aici. Voi deja vreti sa simtiti bebelusul sau chiar il simtiti, ma bucur pt voi. Eu tot cu greturi sunt, sani sensibili si putin durerosi, si mai rau e ca tusesc sec si acum si ma chinuie groaznic ca am facut deja muschi la abdomen si la spate. acum incerc remedii homeopatice caci sprayul cu antibiotic nu m-a ajutat deloc. Analiza de urina sumara si urocultura e f buna, sterila, macar atat sa fie bine. Eu nu stiu de ce nu mi-a dat dr. de familie sa fac alte analize, vad ca voi ati facut o multime. Sau trebuie sa mai treaca cateva sapt. si la mine?Am abia sase sapt.

stiti cumva daca as putea bea ceai de ceapa(decoct sau infuzie)? Mi-ar face bine la tuse.

Plec acum sa-mi gatesc niste gratare, sper sa si reusesc, mirosurile ma termina.

Aditi 6+

Mergi la inceput

Aditi ma bucur ca analizele sunt bune! Imi pare rau ca nu te simti prea bine dar va trece!
Analize ai timp sa le faci, eu le-am facut la 8 saptamani si unele la 11 asa ca nu panica! Ti=-as scrie mai mult dar sunt cu luca in brate si plange ca vrea nanbi!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Honey - reteta mea de tort de mere o gasesti aici http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=97285&whichpage=4#2592354 Eu am facut azi si cu un adaos de migdale rasnite pe care le-am pus peste mere atunci cand am caramelizat. De asemenea am adaugat migdale si in blat. A iesit belea

Dalv - eu m-am epilat cu ceara in prima sarcina pana inainte cu 2 zile sa nasc. Am vrut sa fiu mereu curata (ca sa zic asa) mai ales ca nu stii cand vine clipa si la controale tot mergi....E o chestiune de rezistenta

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Aditi, e micuta sarcina ta...imi aduc aminte ce rau ma simteam si eu la 6 saptamani si credeam ca o sa-mi treaca pe la 4 luni. Ma trezeam dimineata in stare de rau si nu ma lasa pana la culcare, ma simteam total neputincioasa, tot timpul cu nodul in gat de voma. Dar mi-am revenit in 2-3 saptamani, deja cand aveam 9 saptamani mai aveam doar somnolenta iar acum am scapat si de asta. Gandeste-te ca dureaza doar putin si te vei simti din ce in ce mai bine cu fiecare saptamana care trece. Majoritatea dintre noi ne-am simtit rau la inceputul sarcinii sa sti! Fi puternica pentru bebe din burtica. Iar in privinta analizelor ai timp sa le faci , daca nu ma insel eu am inceput cu ele pe la 7 saptamani si m-am tot intins pana de curand. Asa ca stai linistita si incearca sa te odihnesti cat mai mult.

Te pupic.

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Roxana, ma bucur ca ti-a iesit tortul! Nu mi-ai zis daca ai incercat sa stai la panda sa-l simti pe bb!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, gata acum ma duc si eu sa stau la panda si te anunt maine!

Noapte buna dragele mele cu vise frumoase!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Clau, succes...astept nerabdatoare!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Vad ca e cam liniste pe aici...merg si eu in patutz sa stau la panda pana adorm! Va doresc noapte buna cu vise pasnice si frumoase!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns RalucasS spune:

fetelor plec si eu la , va pe toate, somn usor, vise placute, si sa auzim maine numai de bine

12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt

Mergi la inceput