Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Roxana Claudia spune:

Simonette - am mai stat eu la panda si mereu m-am gandit ca ar trebui sa-l simt mai des, ca doar sunt la bb2 L-am simtit de vreo 2 ori in concediu dar eu ma asteptam sa fie mai...permanent Si daca vrei nuci (in limita stocului dusponibil) te poti afisa oricand la usa mea dar numai cu Luca dupa tine

Roxana 15 sapt si Catalin (5 iunie 2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Roxaxa... Deci l-ai simtit??? Ce ma bucur!!! Si noua nu ne zici nimic? L-ai simtit la liber sau asa cu palma lipita de abdomen? Mai...as veni, dar stai departe...glumesc!
Dupa cum vedeti, in pat tot n-am ajuns

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

dragele mele randunici,multumesc pt incurajari am reusit chiar sa mananc un strugure singura si ma bucur nespus parca nici greturile n-au mai fost asa violente de maine avem 12 saptamani si parca nu-mi vine sa cred ca a trecut timpul asa repede;Zozela sa stii ca in perfuzii imi pun glucoza cu antispastice,calciu,vit, B6,ceva pt greata asta intr-o zi,in cealalata imi pun ser cu vitamine si cele de mai sus pt hidratare pt ca eu nu pot sa beau nici apa; nu stiam ca analiza pt trans.nucala se face la 12 sapt eu credeam ca la 13 sapt se face,cel putin asa m-a chemat pe mine echografistul de aici de la Pitesti;apropo de dr.Pop ce stiti pe unde mai lucreaza sau v-am auzit de dr.Iosup??

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

va pup randunici si va urez o noapte usoara si lunga ca pt gravidute.

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns honey79 spune:

Roxana, saru'mana pentru reteta.
Desi mi-ai facut o pofta nebuna, nu ma simt in stare sa ma apuc de nimic deocamdata. Dar...cine stie, poate in weekendul asta, poate saptamana viitoare, prestez si eu tortul cu mere.
Va pupic randunici si va doresc o seara placuta, linistita.

www.genjerdan.com/private/9Months/" target="_blank">poze
bebe de Honey 16+
15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Ioana, insanatosire grabnica, da cu ceaiuri cu lamaie sa treaca raceala!

Dalv, e ok sa te epilezi, eu la sarcina trecuta m-am epilat pana in ultima luna si m-am dus "frumoasa" cand am nascut. Eu numai cu ceara ma epilez si daca suporti durerea e ok, altfel e posibil sa ai contractii...mare grija!

Eu mi-am intrebat sefa daca trebuie sa anunt la HR in scris, dar mi-a zis ca nu...nici data trecuta nu i-am anuntat in scris.

Despre analize, am vazut ce sume astronomice sunt la analize, noroc ca avem de la firma asigurare la CMU si totul e gratis, orice analiza. Le-am facut si sotului si piticului si au si ei la fel. Multumim angajatorului!

Roxana pai e cazul sa-l simti deja pe bb, mai ales ca la a doua sarcina il simti mai repede. Eu pe Vlad l-am simtit la 16 saptamani, acum sigur voi simti mai devreme, mai ales ca stiu cum e

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sovietica spune:

Mamma mia! Pup stolul vorbaret!
frumussik, nici eu nu poftesc carne, cel mult zeama de la o supa de tacamuri de pui. Am facut azi o mancare de pastai delir! Cand aud de carnati si ciolan, imi vine sa ma ascund. Da las ca recuperam noi.
Acu m-ati molipsit si cu nucile verzi. Cred ca voi face un drum pana la Tulcea numai pt asta. Si poate pt o ciorba de peste lipoveneasca la ai mei.
Dalv, felicitari ca ai scapat de perfuzii! ai facut inca un pas inainte. Ref la epilat, eu ma fac singura acasa cu solutie de zahar cu lamaie (calduta) facuta de mine si feshe de bumbac. Stilul "The body shop". E o rutina care nu cred ca influenteaza bb. Cand va mai creste burtica, s-a oferit sotul sa ma "faca".
Numeioana, oare au voie sa stea cu picioarele in apa fierbinte la raceala? La mine asta ajuta de obicei. Si anti-nas infundat, stau seara cu fata in aburi cat mai calzi -cu sau fara picaturi inhalatii (menta si altele. musetelul mie mi se pare ca usuca secretiile)
Aditi, ia-te de manuta cu mine, ca si eu tot mica sunt. Abia maine merg la ginecolog sa vad prima data samburelul. Azi am luat rezultatele de la analizele moka. Chinezarii pt mine. Fete, oare obstetricianul are si datoria sa le interpreteze?
Sa imi tineti pumnii maine la 9.30 sa imi dea doctora numai vesti bune si sa fie bb prins cum trebuie, unde trebuie. Cu putin noroc, de maine voi putea zice cu gura mai mare ca sunt insarcinata :)
Noapte buna si vise cu ingerasi.

sovi 6+

Mergi la inceput

Buna dimineatza randunele harnicutze

Sovi, bafta multa astazi la echo!!! Tinem pumnii sa vii cu vesti minunate si sa ne povestesti cum a fost!

Roxana, sunt datoare la tine ca ti-am scris numele gresit...

Cine a stat la panda sa iasa la raport...eu am stat dar cred ca a dormit ca nu a vrut sa ma lase sa-l mai simt

Va doresc o zi frumoasa si cu evenimente care mai de care mai minunate

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delphin spune:

'Neata!

Pup vorbarete!Sunt pe fuga, cu copilul la gradi si eu cu practica obligatorie, dar va citesc zilnic, nu scap o replica.

Felicitari noilor venite, celor care l-au simtit pe bb si insanatosire grabnica bolnavioarelor.

Se pare ca pt. inceput avem un carut albastru! Cine urmeaza?

si o zi buna.

pozici
bb2

Mergi la inceput

Delphin,sa intelegem ca vei avea un baietel? Ca ai fost tare evaziva! Daca este asa atunci...felicitari mamica de baietel si sa ai parte de un voinic sanatos si frumos foc!

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput