Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 21
blankar spune:
Daca toata lumea vorbeste de mancare va spun si eu ce mananc in timp ce scriu: mar ras cu biscuiti rasi si miere
Vad ca ma mai lasa si pe mine greturile astea
sambata ma duc la eco de 12 saptamani
va pup
blankar12
Simo27 spune:
Eu am avut azi pofta de pufuleti...m-am dus si mi-am luat o punga si i-am mancat pe toti!foarte buni!ce sa mai zic ca ieri am mancat 3 prajituri: 1 indiana,1savarina si 1 amandina,poftesc f multe dulciuri,stiu ca nu e prea bine....dar,acum ma rasfat si eu!
Maine merg la Marea Intalnire ,cu bebelul,abia astept sa il vad,sa vad ce mare a crescut,poate primesc si o poza....va pup!
Simo
14+,mamica lui David
clauclau spune:
Fetelor, numai ce-am ajuns acasa si ma suna sotul sa ma invite la masa la restaurant. Ups , eram deja ghiftuita caci pe la ora 17 am mai mancat o casoleta cu zacusca si l-am refuzat politicos. Ce sa fac, chiar nu-mi e foame acum, asa ca i-am zis sa ia ceva bun pentru acasa, abia mi s-o face si mie pofta!
Blankar, imi place ce mananci tu acolo, suna bine!
O sa ma pun putin in pat cu burta in sus pana vine sotul acasa caci m-am saturat de stat pe scaun, nu de alta dar deja ma doare noada rau .
CLAU 14+
mamica de Razvanel si acum de bebe 2
RalucasS spune:
ioana - pt nasul infundat, incearca sa faci infuzie de musetel, face bine si la ten si o sa iti desfunde si nasul
mix - bine ai venit printre noi, cred ca ai cel mai mare bb pana acum, si trebuie sa fii fericitata tare pt ca ai aflat deja sexul lui bb, noi inca mai avem de asteptat
am stat si am tot ce ati scris,sunteti harnicute tare, va pe toate
12+
eco 6 sapt eco 7 sapt eco 12 sapt
simonette spune:
Simo succes mult maine!!! Poate iti spune si ce este desi la cate prajiturele papi e posibil sa fie fetitza
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Mix, ma bucur ca ai trecut pe la noi! Zici ca ai burtik mare? Poate ne pui si noua pozici cu burticutza sa te admiram! Sa creasca mare flacaul si sa o faca pe mamica mandra foc de el!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Blankar, vad ca deja ai inceput diversificarea lui bb! Buuun...imi place!
PozeLuca
BB2
simonette spune:
Clau, ii fac si eu baitza lui Luca mai devreme si apoi ma arunc si eu cu roatele in sus!
Clau, daca stai culcata si pui mainile pe burta cam acolo unde crezi tu ca e bb si stai la panda, nu-l simti? Eu de aseara am inceput sa simt ca o unda, ca un pestisor mic, mic care inoata! Sunt sigura ca e bb, dar daca nu pun mana nu-l simt...
Incearca si tu si spune-mi ce simti... sunt sigura ca vei simti ca esti la a doua sarcina...
Roxana, incearca si tu! Palma presata delicat in locul in care crezi ca e bb...
PozeLuca
BB2
clauclau spune:
Simo, o sa incerc in seara asta , chiar as vrea sa-l simt, eu stau mereu in pat cu mainile pe burta, dar n-am mai simtit nimic de atunci. Adevarul e ca nu am presat dar o sa incerc si-ti dau de veste. La tine sigur este bebe ce simti! Bravo draga mea, cred ca e super...
CLAU 14+
clauclau spune:
Mmmmmm, mi-a adus sotul gogosari in otet, fug repede sa-i degust...Revin!
CLAU 14+