Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)
Raspunsuri - Pagina 18
simonette spune:
Kya, asa am patit si eu cu scurgerile...fugeam rpd la baie si eram panicata rau! Apoi am inceput saiau utrogestanul pe cale orala caci efectul e acelasi numai ca da stari nasoale la unele persoane! Mie nu mi-a dat! Scurgeri vom avea toata sarcina, sunt normale si la un moment dat desi sunt neplacute nu o samai alergam la baie caci ne vom obisnui!fata!
Simonette, mamica de Luca si 15+
PozeLuca
BB2
zozela spune:
Roxi io nu pot decat sa-ti dau pentru ca l-ai carat pe Cata in brate!..Ei..hai ca-ti dau si un ..asa de rasfatz(sa mai faci si altadata)!
Nico felicitari pentru analize!
Clau te-ai infruptat nu gluma!!Varza,carnaciori,lasagna!!Multe domne multe!As manca si eu varzaaaa acraaaa!!
Fir-ar sa fie de musca-Simo!!Sunt bune si alea 20 de minute totusi..
Dalv felicitari pentru decizia luata!Ma bucur ca te-ai putut alimenta natural! In perfuzie ce-ti puneau? Glucoza..cu ce??
Kya asa pateam si eu de la utrogestan.Cum il simteam alunecand..cum fugeam la baieAcum m-am linistit!Gandesc pozitiv:nimic rau nu o sa i se intample bebelui meu!
Irina!
Fetelor intreba mai devreme Deeapui de mine!! Nu dorea decat sa-mi spuna ca a reusiiiit!!BB 2 e pe druuum!!
Ela.. in 12 sapt.!!
Varsta mogaldetzei
Nunta(cine doreste sa le vada-sa strige!)
numeioana spune:
Felicitari, Deea!!!!!!!! Sarcina usoara si bebe santos!
Fetelor, eu din pacate am racit si ma doare in gat f rau, am nasul infundat si curge incontinuu... Am luat niste homeopate si acum Decasept si Doktor Mom, sper sa fie bine. Ceai cu miere si lamaie.... Paracetamol nu vreau sa iau inca...
Ioana
15+
burtica
Mergi cu incredere in directia visurilor tale. Traieste viata pe care ti-ai imaginat-o.
simonette spune:
Chris, cred ca mai poti astepta linistita 2 saptamani! Desi este o obligatie cred ca totusi nu trebe musai pana la 3 luni! Tu cate saptamani ai?
PozeLuca
BB2
Kya spune:
quote:
Originally posted by chrisquote:
Originally posted by Kya
Bitza odihna placuta! Ce-as mai vrea si eu sa ma duc acasa sa ma bag in paaat....
Fetelor, voi ati anuntat in scris angajatorii ca sunteti ?
Conform OUG 96/2003 si a normelor, asta este obligatia noastra!
A inceput o mare dragoste
Kya
---------------------------
God didn't bring me this far, to leave me here!
Uau, chiar trebe anuntat? nu stiam...
Io ma gandeam sa mai astept 1-2 sapt sa fiu sigura ca totul este ok, da daca zici ca trebe obligatoriu...
Nu e scris nici un termen limita. Deci, daca vrei tu, poti sa mai astepti.
Doar ca daca nu anuntam in scris (si nu anexam o adeverinta de la medicul de familie sau gineco), angajatorul este "exonorat de obligatiile legale care ii revin". Si ar fi pacat sa pierdem atatea avantaje.
Eu eram curioasa cum trebuie sa sune informarea noastra. Ceva de genul "Subsemnata, prin prezenta va aduc la cunostiinta ca ..." ?
Kya
frumussik spune:
asa este, e oblogatoriu sa anunti in scris angajatorul despre faptul ca esti insarcinata si este spre binele vostru. daca nu il anunti exista posibilitatea chiar ca angajatorul sa se "descotoroseasca " de viitoare mamici.plus ca poti beneficia de program de 6 ore, concediu de risc maternal, maternitate, medicale, etc.., daca nu mai faci fata la locul de munca sunt obligati sa ti-l schimbe cu aceeasi remuneratie si alte facilitati , pe care le gasesti in ord 96/2003
eu una abia astept sa ajung acasa si sa ma bag in pat, ma simt foarte obosita si abia astept sa se faca ora 17.00
frumussik
chris spune:
quote:
Originally posted by simonette
Chris, cred ca mai poti astepta linistita 2 saptamani! Desi este o obligatie cred ca totusi nu trebe musai pana la 3 luni! Tu cate saptamani ai?
PozeLuca
BB2
si io pe tine si toate randunicile
Acuma suntem in sapt 8... si parca nu simt ca e momentul sa anunt.
Desi, in afara de faptul ca daca anunt nu ma poate da afara, ce alte avantaje as mai putea avea? Poate sa-mi reduca programul aia chiar mi-ar prinde bine
Frumussik, nu vazusem raspunsul tau, cred ca scriam in acelasi timp
frumussik spune:
ca o alta facilitate ar mai fi ca ai dreptul la 16 ore pe luna pentru controale si analize medicale, parca asa imi aduc aminte.
frumussik
Kya spune:
Da, se poate cere reducerea programului de lucru cu 2 ore, si multe alte chestii.
O sa trimit un mail la adresa de yahoo a randunicilor cu legislatia care ne intereseaza pe noi, si daca vreti puteti sa download-ati legile de acolo.
In orice caz trebuie citite, ca sa stim ce cerem.
Daca noi nu avem grija de noi si de drepturile noastre, nimeni nu ni le baga in traista!
Kya
simonette spune:
Deea, felicitari pentru sarcina! Odisee frumoasa si fara probleme iti doresc! Sa auzim de bine!
PozeLuca
BB2