Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

dragelor,voi ce parere aveti de epilat? va mai epilati?eu am reusit astazi si m-am epilat cu ceara calduta de unica folosinta dar cand a venit vorba de epilat inghinal cosmeticiana a fost cam rezervata.voi ce ziceti?

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

randunici care din voi aveti trombofilie ca nu mai retin?

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dalv, saracutza de tine! Sa te faci bine mai rpd si sa papi tot ce-ti cade in manutza ca sa creasca bb mare si tu sa te bucuri de el!

Laly
, cabinetul se numeste "Dacia Medical", ceri o programare pt echografia de 12 saptamani, in care se face masurarea translucentei nucale! Cand ai facut ultima echografie cu dr. tau? Ca daca nu aveai 11 saptamani implinite nu ti-a facut masuratoarea asta...daca ti-a facut poate ti-a scris pe ceva, dar nu mi se pare normal daca ti-a masurat sanu-ti spuna!

Mi-ati facut o foameee!!! Si o pofta cu salata aia de peste sarat cu lamaieeee!!! Si eu il astept pe al meu cu hreanul ca eu nu am iesit din casa azi...crek fac si o mamaligutza ca merge!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonette spune:

Dalv, epilatul e ok numai ca poate provoca contractii! De fapt nu epilatul ci durerea... faci si tu ce simti!

Simonette, mamica de Luca si 15+

PozeLuca

BB2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Dalv, ma bucur ca ai mancat pe cale naturala si ca a fost chiar bine! Sper din suflet sa te simti din ce in ce mai bine. Cred ca s-a speriat si sotul tau cand te-a vazut cu mana umflata...Multa sanatate!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Iubitelor, apar si eu pe aici de-abia acum. Am avut o zi groaznic de aglomerata si nici nu mi-am vazut capul de treburi. Dar acum s-a mai linistit.

Ma bucur tare mult cand citesc ca sunteti bine, analize bune, bebei voiosi! Eu de la Utrogestan am niste scurgeri mai abundente, si de fiecare data alerg la baie rugandu-ma sa nu vad rosu. Pana acum, Slava Domnului, este totul in regula. Sper sa fie asa si de acum inainte, si sa ajungem la termen sanatosi. Acelasi lucru vi-l doresc si voua!

Simo, Roxana, Giani ce bine ca ati ramas la noi!

Dalv si eu as zice ca e ok cu epilatul inghinal, atata timp cat nu te doare pe tine excesiv de mult.

A inceput o mare dragoste

Kya

---------------------------

God didn't bring me this far, to leave me here!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Randunici eu plec catre casa.De fapt mai am treab prin oras, desi m-as duce direct sa trag un pui de somn.Am atipit putin la birou, vreo 15 minute, ca simteam ca lesin.
Va pup dulce pe toate si burticile voastre..
Sper sa pot intra maine, daca nu de abia pe luni, ca azi si maine caram lucruriel in apartamentul cel nou, si acolo nu avem inca net.

IRINA
+8

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bitza037 spune:

Randunici eu plec catre casa.De fapt mai am treab prin oras, desi m-as duce direct sa trag un pui de somn.Am atipit putin la birou, vreo 15 minute, ca simteam ca lesin.
Va pup dulce pe toate si burticile voastre..
Sper sa pot intra maine, daca nu de abia pe luni, ca azi si maine caram lucruriel in apartamentul cel nou, si acolo nu avem inca net.

IRINA
+8

http://bd.lilypie.com/dWtmp3.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Kya spune:

Bitza odihna placuta! Ce-as mai vrea si eu sa ma duc acasa sa ma bag in paaat....

Fetelor, voi ati anuntat in scris angajatorii ca sunteti ?
Conform OUG 96/2003 si a normelor, asta este obligatia noastra!

Kya

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chris spune:

quote:
Originally posted by Kya

Bitza odihna placuta! Ce-as mai vrea si eu sa ma duc acasa sa ma bag in paaat....

Fetelor, voi ati anuntat in scris angajatorii ca sunteti ?
Conform OUG 96/2003 si a normelor, asta este obligatia noastra!

Kya

Uau, chiar trebe anuntat? nu stiam...
Io ma gandeam sa mai astept 1-2 sapt sa fiu sigura ca totul este ok, da daca zici ca trebe obligatoriu...

Mergi la inceput