Mamici de Martie-Aprilie 2008 (10)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns clauclau spune:

Simo, spor la treaba draga mea, ce bine de tine ca esti acasa! Abia astept si eu concediul. Mai vin la servici pana in decembrie inclusiv si apoi gata stau si eu la neneveala , cu toate ca stiu cata treaba este si acasa...

Frumusik, si eu cred ca in cateva saptamani o sa poti manca cata carnita vrei tu. Nici eu nu am putut la inceput dar de vreo 2-3 saptamani intra chiar foarte bine in meniul meu.

Raluca, mmmmmm e buna salata de varza alba...si mie imi place mult!

CLAU 14+

mamica de Razvanel si acum de bebe 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns deeapui spune:

Zozela, pe mess nu mai intrii? Nu mai da omul de tine deloc?

Deea, www.totsites.com/tot/alexandru_tita" target="_blank">Alex si bb2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

da Simo ai dreptate... poate bag un somn pana vine el la 18.30, ca eu termin la 16...
oricum e bine cu el ca nu e prea pretentios cu mancarea ..
Nico e super ca ti-au iesit bine analizele. maine ma duc si eu dupa rezultat. Sper sa fie bine si la mine.

si va marturisesc ceva, si eu cand eram "moderata" ma simteam neglijata, dar asta era fara voia voastra, ca sunteti niste randunici tare vorbarete si ma bucur tare mult ca ma incadrez si eu aici

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns frumussik spune:

multumesc de incurajari, eu de felul meu stau mai prost cu alimentatia, de astfel sunt si foarte slabuta iar de cand cu sarcina in afara de burtica nu am pus nimik pe mine.
inainte nu lipsea carnita de la masa, orice mancam trebuia sa fie cu carne ;). si recunosc ca in ultimul timp nu mai gatesc , ii mai dau doar indicatii sotului cand se impotmoleste, saracu de el nu stiu cat mai rezista.
vreau sa mai intreb, este cineva din iasi sa-mi recomande si mie un ginecolog bun pentru ca inca nu am un medic si incep sa intru in panica. analize am facut , au iesit bune, dar vreau si eu un medic mai competent ca si asa sunt destul de stresata

aproape 10

frumussik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihutza11 spune:

si apropo de mancare... am ramas cu o mica "sechela"...
cand am aflat ca sunt s-a facut sa am gatit ardei umpluti si vreau sa spun ca de atunci sa nu ii mai vad... desi imi placeau tare mult.. mai mult decat sarmalele

Mihaela
10+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Clabuc spune:

Multumesc mult Giani si Simonette,

O sa incerc sa-mi fac programare, chiar azi o sa sun. Deci, cand o sa incerc sa fac programarea despre ce sa le spun ca vreau sa-mi faca: echografie de masurare a pliului nucal sau cea morfologica? Stiu, sunt cam varza la chestiile astea ... noroc cu voi ca ma indrumati in directia buna. Cine stie, poate imi poate spune si sexul lui bebe?!
Simonette, cum se numeste clinica de care zici? Ai zis ca e pe Dacia, ceea ce e super ca e aproape de mine (de servici).

Daca puteti, va rog eu, mai dati-mi si mie amanunte despre ce analize trebuie sa fac si ce echografii, ca daca tot ma duc si la un alt cabinet pentru asta sa stiu macar atunci ce sa cer.

Mie, la doctorul la care merg, mi-a facut de fiecare data (la 6 si la 10 sapt) echo endovaginala si a cautat anumite pozitii ale lui bb; ma gandesc ca poate a facut si masuratoarea aia a pliului nucal si o fi fost ok, dar nu mi-o fi zis cum se numeste. Eu cand mi-am vazut mogaldeata cum se joaca cu manutele si piciorusele mi-a fost de-ajuns, m-am emotionat tare; si, mi-a mai si zis doctorul ca totul e ok dupa ce s-a uitat mai mult timp pe echograf si a cautat o anumita pozitie a lui bebe ...
Probabil ca nici nu stiam ce sa-l mai intreb. De-aia zic, macar acum, daca merg la una din clinicile de care spuneti sa stiu macar acolo ce sa intreb.

V-am zapacit, stiu, dar daca voi nu ma intelegeti ... atunci cine???

Laly 11+

Mergi la inceput

l-am sunat pe fratele meu ( el e expertul ) sa imi faca o salata de peste sarat, muuuuuuuuuuulta ceapa , ardei gras yam yam si cu multe masline

frumussik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dalv spune:

11+ ,buna fetelor,vad ca faceti bine si ma bucur pt voi,in legatura cu mancarea azi sunt fericita am reusit si am mancat si eu pe cale naturala o buc de piept de pui pe grill cu paste si a mers ,astazi am tras chiulul de la spital pt ca nu m-a mai lasat sotul ,fiindca ieri mi s-a spart vena unde aveam pus cateterul si mi s-a umflat si mana,si asa ca sotul meu a hotarat ca azi mancam normal si...am mancat

nusica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Roxana, ma omori cu tortul! in we fac si din asta!
Ai grija cu caratu...si eu l-am carat la Vlad si are 15 kile, cand ne-a prins ploaia zilele trecute, dar nu aveam ce sa fac...

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Bubu mic
Iubirea mea
Poze cu noi

Mergi la inceput

dalv felicitari ma bucur ca ai reusit sa mananci , trebuie sa incerci sa te alimentezi cat de cat, incet , nu te alarma, o sa fie bine :)

frumussik

Mergi la inceput